malawaszka Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 a pewnie, że mam :D w telefonie... może jutro zmobilizuję Jarka, żeby mi to zgrał Quote
malawaszka Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 a co Ty mi tu tą... zapałką machasz??? :turn-l: Quote
Tekla64 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 no wrzosowisko cudna sprawa i zycze powdzenia [ ja sie poddalam nie wyrabialam, wole takie co przy malym nakladzie pracy chca se u mnie egzystowac] za to bede piac z zachwytu jak u ciebie beda rosly i podziwiac na zdjeciach. a zdjecia piesow zawsze chetnie Quote
wilczy zew Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 malawaszka napisał(a):a co Ty mi tu tą... zapałką machasz??? :turn-l: coby Cię zdopingować Quote
wilczy zew Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 jak tam prace kojcowe? tak pytam aby p. Prezes później nie pisała,że nikt się nie interesuje :siara: Quote
wilczy zew Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 masz rację,jakieś skąpiradło się robi z Małejwaszki :lol: Quote
malawaszka Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 wilczy zew napisał(a):jak tam prace kojcowe? tak pytam aby p. Prezes później nie pisała,że nikt się nie interesuje :siara: powoli do przodu, zbyt powoli, ale mi się nagromadziło róznych prac i wszystko robię na raz... a jeszcze wczoraj byłam z Mamą w mieszkaniu zabrać resztę naszych rzeczy - z JEDNEJ szafy - nie wyobrażałam sobie nawet, że w jednej szafie może się zmieścić TYLE rzeczy!!! i oczywiście moja choroba psychiczna kazała niemal wszystko przywlec tutaj bo a nuż się przyda :mdleje: Tekla64 napisał(a):i tak nam nie pokaze jak i ogrodka skapi pewnie, że nie pokaże bo i nie ma co pokazywać :lol: raz, że pisałam - nie mam aparatu, a dwa - pokażę jak będzie skończone :grins: Quote
wilczy zew Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 jasne,że się może przydać,ja też tak mam Quote
malawaszka Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 wilczy zew napisał(a):jasne,że się może przydać,ja też tak mam no ale stare akwarium???? już drugie haha i teraz nie mam gdzie go postawić :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 jasne,ja kiedyś hodowałam w takim kijanki :cool1: przeca masz dużą chałupę Quote
wilczy zew Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 właśnie mi błysnęło malawaszka napisał(a): wczoraj byłam z Mamą w mieszkaniu zabrać resztę naszych rzeczy - z JEDNEJ szafy - nie wyobrażałam sobie nawet, że w jednej szafie może się zmieścić TYLE rzeczy!!! i oczywiście moja choroba psychiczna kazała niemal wszystko przywlec tutaj bo a nuż się przyda :mdleje: malawaszka napisał(a):no ale stare akwarium???? już drugie haha i teraz nie mam gdzie go postawić :evil_lol: akwarium trzymałaś w szafie :eek2: :scared: Quote
sybil Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 No i gdzie te psie foty? Wchodzę z nadzieją, że zobaczę szczęśliwą parkę Świśnięty-Birma (a raczej Birma-Świśnięty, bo przecież Panie mają pierwszeństwo ;)), a tu nic. Zlituj się Wasiu :modla:. Quote
malawaszka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 ach bo ja wpadłam w czarną dziurę i nie wiem co się dzieje... nasza parka :loveu: dywanik z CTRa :D lalunia moja :loveu: paniusia na włościach Swissek Quote
malawaszka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Birma... na swoim łożu z bratków :errrr: i zniwu dywanik z CTRa :D Quote
WATACHA Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 He,he ale fajnie Ciekawe jak utrzymują taki ładny ogród jak im pieski w kwiatkach leżą hi,hi http://img818.imageshack.us/img818/151/201207242.jpg Quote
zerduszko Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='WATACHA']He,he ale fajnie Ciekawe jak utrzymują taki ładny ogród jak im pieski w kwiatkach leżą hi,hi http://img818.imageshack.us/img818/151/201207242.jpg Jakie pieski? Jeden burek podwórzowy leży, ale hrabia z miasta niet :] Dobrze, że foty wstawiłaś, ja mam te same :D Quote
malawaszka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 nooo Pan Hrabia jedynie po ścieżkach się porusza :D Quote
Saththa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 http://img688.imageshack.us/img688/1452/20120724.jpg :) Haaa CTRBratkowy;) Quote
sybil Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Cudnie mają, oby jak najdłużej! Należało im się. Birma pewnie myśli, że jest w Psim Raju :loveu: ( nie umniejszając zasług Waszkowego Raju ;) ) Quote
Recommended Posts