Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wrzosowisko cudna sprawa i zycze powdzenia [ ja sie poddalam nie wyrabialam, wole takie co przy malym nakladzie pracy chca se u mnie egzystowac] za to bede piac z zachwytu jak u ciebie beda rosly i podziwiac na zdjeciach.
a zdjecia piesow zawsze chetnie

Posted

wilczy zew napisał(a):
jak tam prace kojcowe? tak pytam aby p. Prezes później nie pisała,że nikt się nie interesuje :siara:

powoli do przodu, zbyt powoli, ale mi się nagromadziło róznych prac i wszystko robię na raz... a jeszcze wczoraj byłam z Mamą w mieszkaniu zabrać resztę naszych rzeczy - z JEDNEJ szafy - nie wyobrażałam sobie nawet, że w jednej szafie może się zmieścić TYLE rzeczy!!! i oczywiście moja choroba psychiczna kazała niemal wszystko przywlec tutaj bo a nuż się przyda :mdleje:

Tekla64 napisał(a):
i tak nam nie pokaze jak i ogrodka skapi

pewnie, że nie pokaże bo i nie ma co pokazywać :lol: raz, że pisałam - nie mam aparatu, a dwa - pokażę jak będzie skończone :grins:

Posted

właśnie mi błysnęło

malawaszka napisał(a):
wczoraj byłam z Mamą w mieszkaniu zabrać resztę naszych rzeczy - z JEDNEJ szafy - nie wyobrażałam sobie nawet, że w jednej szafie może się zmieścić TYLE rzeczy!!! i oczywiście moja choroba psychiczna kazała niemal wszystko przywlec tutaj bo a nuż się przyda :mdleje:

malawaszka napisał(a):
no ale stare akwarium???? już drugie haha i teraz nie mam gdzie go postawić :evil_lol:

akwarium trzymałaś w szafie :eek2: :scared:

Posted

No i gdzie te psie foty? Wchodzę z nadzieją, że zobaczę szczęśliwą parkę Świśnięty-Birma (a raczej Birma-Świśnięty, bo przecież Panie mają pierwszeństwo ;)), a tu nic. Zlituj się Wasiu :modla:.

Posted

Cudnie mają, oby jak najdłużej! Należało im się. Birma pewnie myśli, że jest w Psim Raju :loveu:
( nie umniejszając zasług Waszkowego Raju ;) )