Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się piszę, tylko daj jeden dzień żebym mogła wybrać co chcę.

Mam pytanie - jako że u mojego Gucia wykryto wadę zastawki w serduszku (do tego ma problem z wątrobą), muszę mu zapewnić stress-free environment i zrezygnować z dotychczasowego fryzjera. Mój mąż chce go sam obcinać, ale nie bardzo wiemy jaką maszynkę kupić. Polećcie mi proszę jakąś dobrą i w miarę niedrogą maszynkę!

Posted

do jakiej kwoty ma być maszynka???

Rafinio już w domku :multi:

a u nas dziś potworny ukrop był, dopiero o zachodzie słońca dało się wyjść ciut dalej od domu

laleczka zrobiła qpę i odtańczyła dziki taniec radości :lol:

:D

Posted

Jak to po co ?:evil_lol: Przecież oglądamy.

Jak oglądałam to mi się psy nie zgadzały,dopiero po chwili zaskoczyłam,że masz gościa na wakacjach.
Dziewczynka śliczna,zresztą cała gromadka fajnie się prezentuje.:lol:

Posted

teraz dopiero fajnie się prezentują - dziś ich obcięłam bo przy Bibi jak banda kloszardów wyglądali!

Zgred biegający z zamkniętymi oczami

\
iii spotkaliśmy Julkę - Dżordż bardzo miło mnie zaskoczyłbo on się na Julkę rzucał zawsze a dziś Julka nas zaskoczyła bo przybiegła na łakę a ja nie miałam Zgreda na smyczy... ale warknał i pobiegł

kochana

Posted

[quote name='Margi']Fajne te dziewczyny :loveu:
A co to Zgredek poprawił sobie fryzurkę?

wszyscy dzisiaj poprawiali fryzurki bo jak pisałam - wstyd mi się zrobiło że wyglądają przy Bibi jak Kloszardzi :lol:

cudna pogoda była dzisiaj - idealna! za to w nocy armageddon - na szczęście najgorsze nas ominęło, ale w okolicy znowu narobiło szkód

hahahaha nieostre ale :roflt: