AniaGucio Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ja się piszę, tylko daj jeden dzień żebym mogła wybrać co chcę. Mam pytanie - jako że u mojego Gucia wykryto wadę zastawki w serduszku (do tego ma problem z wątrobą), muszę mu zapewnić stress-free environment i zrezygnować z dotychczasowego fryzjera. Mój mąż chce go sam obcinać, ale nie bardzo wiemy jaką maszynkę kupić. Polećcie mi proszę jakąś dobrą i w miarę niedrogą maszynkę! Quote
malawaszka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 do jakiej kwoty ma być maszynka??? Rafinio już w domku :multi: a u nas dziś potworny ukrop był, dopiero o zachodzie słońca dało się wyjść ciut dalej od domu laleczka zrobiła qpę i odtańczyła dziki taniec radości :lol: :D Quote
malawaszka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 jak zawsze zadowolony z siebie kupozbieracz "Dżordż" :D Quote
malawaszka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Pies Baskerville'ów leserzy też byli :D Quote
malawaszka Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 no nie wiem po co ja wstawiam te zdjęcia... będzie foch i koniec :D Quote
Margi Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Jak to po co ?:evil_lol: Przecież oglądamy. Jak oglądałam to mi się psy nie zgadzały,dopiero po chwili zaskoczyłam,że masz gościa na wakacjach. Dziewczynka śliczna,zresztą cała gromadka fajnie się prezentuje.:lol: Quote
malawaszka Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 teraz dopiero fajnie się prezentują - dziś ich obcięłam bo przy Bibi jak banda kloszardów wyglądali! Zgred biegający z zamkniętymi oczami \ iii spotkaliśmy Julkę - Dżordż bardzo miło mnie zaskoczyłbo on się na Julkę rzucał zawsze a dziś Julka nas zaskoczyła bo przybiegła na łakę a ja nie miałam Zgreda na smyczy... ale warknał i pobiegł kochana Quote
malawaszka Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 hihi dwie ex tymczasowiczki moje się poznają :) czesć Julka, co jadłaś? moje kochane :loveu: Quote
malawaszka Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 i Zgred zgredowaty i laLoona :loveu: Quote
Margi Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Fajne te dziewczyny :loveu: A co to Zgredek poprawił sobie fryzurkę? Quote
malawaszka Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='Margi']Fajne te dziewczyny :loveu: A co to Zgredek poprawił sobie fryzurkę? wszyscy dzisiaj poprawiali fryzurki bo jak pisałam - wstyd mi się zrobiło że wyglądają przy Bibi jak Kloszardzi :lol: cudna pogoda była dzisiaj - idealna! za to w nocy armageddon - na szczęście najgorsze nas ominęło, ale w okolicy znowu narobiło szkód hahahaha nieostre ale :roflt: Quote
malawaszka Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 hahha te uszy chyba u Dżordża rosną całe życie Quote
malawaszka Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 poprawki we własnym zakresie :lol: upasiona Księżniczka... kurde Quote
Margi Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Właśnie cały dzień myslałam jak przetrwaliście noc. Jak przyszłam do domu i zobaczyłam,że wstawiasz zdjęcia to już wiedziałam ,że jesteście cali i zdrowi.:lol: http://img266.imageshack.us/img266/8268/dsc0464j.jpg cudny portrecik :loveu: Quote
malawaszka Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 laleczka :loveu: taki jestem przystojny O! Quote
malawaszka Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 co do nocy jeszcze - to niewiele spałam... wyło tak strasznie, że bałam się normalnie... już tak mało łysego zostało :loveu: zające na łące Dropsolot no rzucaj rzucaj Quote
malawaszka Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 święta trójca gęsiego panowie gęsiego :D Quote
wieso Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 robi sie z niego piekny kawaler zeby mu sie tylko nie przewrocilo w glowie :) piekny ma ten nochal :) wyglada na wigotniutki.... Quote
malawaszka Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Zgredek z ukochaną - i nie mam na myśli piłki :D Quote
Recommended Posts