zerduszko Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Jaka maliznę? Jak się nie siedzi na fb, to się teraz nic nie wie :/ Quote
wilczy zew Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 zerduszko napisał(a):Jaka maliznę? Jak się nie siedzi na fb, to się teraz nic nie wie :/ to nie sprawiedliwe :shake: Quote
malawaszka Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 agaga21 napisał(a):aaa, to fajnie :) szkoda by maluch musiał w schronisku dorastać on nie jest w schronisku - w klinice, ale na pewno migiem pójdzie do adopcji, gorzej z innymi - wstawiłam też innego półrocznego z Radomia - aż przykro bo on nie ma takiego słodkiego zdjęcia i już nie ma nim takiego zainteresowania, a jest w gorszej sytuacji bo on jest po wypadku, miał potłuczoną/połamaną miednicę, gwoździowaną łapkę i jego zdjęcia już prawie nikt nie udostępnia ani się nie zachwyca :( zerduszko napisał(a):Jaka maliznę? Jak się nie siedzi na fb, to się teraz nic nie wie :/ noo wilczy zew napisał(a):to nie sprawiedliwe :shake: życie :eviltong: Quote
zerduszko Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Weszłam na fb i mam pińćset udostępnionych psów, nie umiem znaleźć ani jednego, ani drugiego :( Quote
malawaszka Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 [quote name='zerduszko']Weszłam na fb i mam pińćset udostępnionych psów, nie umiem znaleźć ani jednego, ani drugiego :( [quote name='wilczy zew']Mnie tam w ogóle nie ma. tym zachwycają się setki - jest cudny naprawdę i jeszcze to zdjęcie takie... a ten też jest piękny ale już nie tak i przy nim cisza :( ja się boję, że w Radomiu zaraz złapie parwo i umrze bo tam szczeniaki umierają Quote
agaga21 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 [quote name='zerduszko']Weszłam na fb i mam pińćset udostępnionych psów, nie umiem znaleźć ani jednego, ani drugiego :(teraz znalazlam http://www.facebook.com/photo.php?fbid=443279645703649&set=a.443279305703683.102770.106101606088123&type=1&theater słodziak. ale faktycznie, tamten miał fajne zdjęcie a ten ma zwykłe. mam nadzieję, że maluszka ktoś jednak dojrzy :( Quote
zerduszko Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 No takie oczy, fartowne zdjęcie... Może trzeba psom jakie krople albo cebulkę zapodawać? Ech :( Quote
malawaszka Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 zerduszko napisał(a):No takie oczy, fartowne zdjęcie... Może trzeba psom jakie krople albo cebulkę zapodawać? Ech :( ja mam ostatnio nerwy bo miliony ludzi dzwoni o Maniusia! bo on ma takie zdjęcia, że się zakochują... wszystkim polecam pozostałe sznupki bo Maniek w domu dawno, ale ŻADEN inny pies dzięki temu nie znalazł domu! można się pochlastać - przestaję dbać o psy, będę je opitalać na łyso... może wtedy znajdą szybciej domy! nawet dziś miałam dwa telefony i jeden SMS - prawie o 23!!! o Mańka :angryy: i już mówię ludziom wprost - że zakochali się w zdjęciu i już żadnemu innemu psu nie chca dać szansy na zycie? to nie potrafią odpowiedzieć nawet... wrr Quote
marako Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 To maleństwo w wanience jest w Radomiu? Szczeniak? Cudny!!! I cisza przy nim? Nie rozumiem. Gdyby go opitolić i wyeksponować wyraz pyszczka i oczka, jak dla mnie przebiłby Maniusia. Tylko ludziom brak wyobraźni. No i nie wiadomo po co szukają jakiejś nadzwyczajnej piękności; nie wiedzą, że jak się kocha i ma dobre relacje z psem, to nie zamieniłoby się go na żadnego innego. Quote
malawaszka Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 tak marako - w Radomiu w schronisku - miał gwoździowaną łapkę, potłuczoną miednicę :( Quote
marako Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Biedactwo. Gdybym teraz miała nieco luzu, chyba bym po niego pojechała. On chyba wymaga rekonwalescencji, dom na pewno lepszy niż schronisko. (w schronie składali go? jest po jakimś wypadku?) Niestety u mnie zapowiada się przeładowany wrażeniami lipiec, tak do 25 na pewno nie mam żadnej swobody działania (syn przeprowadza się, poza PL, w dodatku mamy już też wcześniej zaklepany wyjazd, a odwołanie niemożliwe bez dużych strat finansowych). Ach, żal biedaka (i nie tylko jego, niestety) Quote
malawaszka Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 tak po wypadku jest, nie wiem gdzie był składany i boję się tego... a dodatkowo w schronisku grozi mu parwo :( Quote
marako Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Wiem, jeden szczeniak już niestety nie zdążył znaleźć domu, parwo kosi takie maleństwa w schroniskach. Quote
malawaszka Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 ZAPRASZAM na świetny sznaucerowy bazar!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/228840-SZNAUCERY-dla-Sznaucer%C3%B3w-maskotki-figurki-gad%C5%BCety-cuda!!!-do-13-07-g-13-13 Quote
WATACHA Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 zerduszko napisał(a):Temperament Igi mi się lepiej widzi :lol: Mi też ha,ha,ha Quote
malawaszka Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 pieczontki :D czasem udaje się odwrócić uwagę Dżordża od Birmy Quote
malawaszka Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 nadszedł czas kiedy sznupy widać tylko na ścieżkach :D Quote
malawaszka Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 moje zady :loveu: ostatnio namiętnie polujemy :D wprawiamy się w skradaniu a Birma... wprawia się w byciu psem wiejskim Quote
malawaszka Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 no csooo pier.... nie ide :D za to my owszem - chodźcie szybciej bo zbliża się pora kolacji! i polowanie wczorajsze :d Quote
malawaszka Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 skubaniutkie są meeega ostrożne i bez lepszego tele to chyba nie będzie nigdy lepszych zdjęć Quote
Saththa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Jak to tylko na sciezkach widac? U mnie widac wszedzie :) I to nie ejst kwestia rozmiaru bo Birma tez olbszym a tez jej nie widac :lol: Bo lezy ;) Co w tym garze byłO?:) Ale sie Dzordz zmienił, po raz kolejn y niesamowite ;) Quote
malawaszka Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 iii fruuu, ale nawet jak odlatują to ja też... odlatuję :lol: one wtedy tak krzyczą :mdleje: Quote
malawaszka Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 [quote name='Saththa']Jak to tylko na sciezkach widac? U mnie widac wszedzie :) I to nie ejst kwestia rozmiaru bo Birma tez olbszym a tez jej nie widac :lol: Bo lezy ;) ale u mnie nie widać :D dopłaty biorą a łąk nie koszą... :mad: Co w tym garze byłO?:) pieczontki :loveu: pyyszniutkie z burakami mniammm Ale sie Dzordz zmienił, po raz kolejn y niesamowite ;) nie zmienił się - jak był tak jest złośliwym zgredem Quote
Recommended Posts