Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje suczydła gonią kocicę mamy, a sama wiesz jaką maja komitywę z Totkiem. Ale gonia bo ona ucieka ale w finale nic by jej nie zrobiły, dostałaby łapą tak jak bawią się z Totkiem. No ale ona nie zna tej zabawy ;)

Posted

:BIG: W dniu Twych Urodzin,
W dniu pełnym radości,
Życzę, aby uśmiech
Na Twej twarzy gościł!
Niech się spełni rychło
Każde Twe marzenie,
A smutek, cierpienie
Idą w zapomnienie :new-bday:

Posted

I ja dołączam się do życzeń, wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń:Rose:

Mój Mentor też goni koty, a jak ma już możliwość dorwać to odpuszcza

Posted

dziękuję Wam za życzonka :loveu:

od znajomych dostałam śliczne cyprysy - cupressus goldcrest Wilma no i będą jaja - czy ja to mam trzymać w domu? czy zimować w domu? czy co? :mdleje: w necie jest mało o tym i jedni piszą że w domu inni że normalnie w ogrodzie tylko owijać na zimę - więc jak? kto ma rację????? :shock:

Posted

jesli maja spore doniczki to wystarczy naprawde okryc coby bryla korzeniowa nie przemarzla
ale jak sa w malych stosunkowo to mozesz przesadzic do iekszych i to wlasnie teraz pwowlutku sie mozesz za to zabrac i przezimowac na dworze
bo w domu to pwoinny zimowac tak do 5 stopni a nie wiem czy macie takie pomieszczenie

ale to sa ino moje rady ja sama wiesz na niczym sie nie znam ino czasem cos robie i sie udaje

powodzenia

Posted

Tekla64 napisał(a):

ale to sa ino moje rady ja sama wiesz na niczym sie nie znam ino czasem cos robie i sie udaje

oj Tekla Tekla Twoje rady są na wagę złota - dzięki! muszę zatem kupić donice większe bo są w tych malutkich ze sklepu

Posted

dzięki ogromne i... stawiam :D :drinking:

zaraz zwariuję, byłam z Nazirem na spacerze i dopadło mnie jakieś stado zmutowanych komarów - normalnie to był moment i mam zylion bąbli, a psikałam się offem :shock:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Jak zmutowane to off nie działa :shake:

ale będziesz żyła ;)

o zdrowie fizyczne się nie martwię - poswędzi i przestanie, ale o psychiczne... NIENAWIDZĘ komarów!!!!!!!!!!! wrr

Posted

malawaszka napisał(a):
o zdrowie fizyczne się nie martwię - poswędzi i przestanie, ale o psychiczne... NIENAWIDZĘ komarów!!!!!!!!!!! wrr

to nie wylądujesz w kaftanie bezpieczeństwa :crazyeye: