WATACHA Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Przepiękne zdjęcia, jeszcze ładniejsze niż zawsze :) Quote
malawaszka Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 [quote name='Tekla64']no super zdjecia super sznupy i chop tyz a widoczki urokliwe :lol: [quote name='jambi']cuudne zdjęcia! i nie w sensie, że technicznie - mam na myśli że tematycznie, doprawdy - cuuudne :) a Jaroslav to dla Cię kwiecie zbierał? :lol: http://img138.imageshack.us/img138/9246/dsc0095ug.jpg ps. po chwili zastanowienia, dodam, żeby nie było potem, że technicznie też mi się podobają :grins: to była nasza praca - robiliśmy rozpoznanie zbiorowisk roślinnych tam :lol: a technicznie są słabiutkie bo mi światło psikusa robiło i co chwilę słońce wychodziło i zachodziło :roll: [quote name='AnkaG']Stado sznupkowe :) A gdzie Pepa? a Pepuszka moja kochana na takie wycieczki już nie jeździ bo ona nie ma siły tak daleko chodzić, a tam też chodziliśmy po krzaczorach i ona by się umęczyła za bardzo :( [quote name='WATACHA']Przepiękne zdjęcia, jeszcze ładniejsze niż zawsze :) :lol: Quote
malawaszka Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 no to teraz ze spacerku po naszych łąkach 1 maja :lol: Pepa też była :lol: Quote
AniaGucio Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='malawaszka'] Wiem, że się powtarzam, ale co tam... i jak tu ich nie kochać :) Quote
WATACHA Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Rzeczywiście przy Lunie, czy Dropsie Zuzia jest malutka.Uwielbiam zdjęcie Twoich latających sznupów. Quote
weszka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Bardzo fajne te "terenowe" foty :) W ogóle ta zgraja niemal takich samych piesków wygląda zabójczo! Quote
Elitesse Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 http://img220.imageshack.us/i/dsc0273bs.jpg/ alez ona ma seksowny tyleczek ;) Quote
malawaszka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 nasza nowa podopieczna - olbrzymka Saga :loveu: Quote
Recommended Posts