dara9 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Oj Danko niestety ciągle tak wstaję i ciągle jakoś mi ciężko z tym ;) U mojej suni nie widziałam żadnego kleszcza, liczę na to że działa obroża przeciw kleszom... Swoją drogą w brytyjskiej prasie ostrzegali swoich piłkarzy przed nocowaniem w Krakowie na Euro ponieważ w okolicy (sugerując Katowice) panuje plaga kleszczy:shake:...chociaż mówił mi to mój mąż i nie wiem czy można wierzyć mu w te rewelacje ;) W Anglii nie ma kleszczy? ;) Hmm może dziewczynom przydałyby się jakieś ogłoszenia? Quote
danka4u1 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='dara9']Oj Danko niestety ciągle tak wstaję i ciągle jakoś mi ciężko z tym ;) [/QUOTE] Oj, biedna Ty, biedna, ale dwupak za to " obsłużony" od wczesnego świtu:lol: [quote name='dara']Hmm może dziewczynom przydałyby się jakieś ogłoszenia?[/QUOTE] Bardzo przydałaby się większa ilość ogłoszeń, a ostatnie zdjęcia są piękne jak same nasze dziewczyny Quote
Diora Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Mestudio robiła nam kiedyś bardzo fajne Allegro. Chyba teraz Dziewczyny nie mają tam ogłoszenia? Quote
Agnieszka103 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Na pierwszej stronie widzę, że jest zaznaczony przy mnie brak wpłaty za kwiecień. Bardzo proszę o ponowne sprawdzenie, gdyż pieniądze były przesyłane 03.04 (20 zł). W razie czego dysponuję dowodem wpłaty, który mogę przesłać na PW. Wpłata była robiona (jak zwykle) z konta Magdaleny Jaros, w tytule było podane: Peggi i Meggi Agnieszka103 Quote
marysia55 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 witam 'dwupaczek' .. i znowu narobiłam sobie zaległości w czytaniu na bieżąco informacji o panienkach. Czas nadgonić zaległości. Quote
piove Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Ja wysyłam dwupaczek do góry. Bo mnie tak smuci brak domku tych bidulek...chociaż wiem, że im dobrze. Jedyna pociecha...:) Quote
Paula95 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Przepraszam za off, ale poszukuję bardzo pilnie kogoś do wizyty przedadopcyjną w Rogoźnie to za Obornikami Wlkp, a pamiętam, że Meggi i Peggi właśnie w Obornikach przebywały. Czy ktoś jest z tamtych okolic lub mógłby podjechać? Bardzo proszę o pomoc. Quote
danka4u1 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 [COLOR=#0000cd][B]Pilnujcie Dwupaku. Nie będzie mnie przez tydzień.[/B][/COLOR] Quote
xxxx52 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 (edited) [quote name='Paula95']Przepraszam za off, ale poszukuję bardzo pilnie kogoś do wizyty przedadopcyjną w Rogoźnie to za Obornikami Wlkp, a pamiętam, że Meggi i Peggi właśnie w Obornikach przebywały. Czy ktoś jest z tamtych okolic lub mógłby podjechać? Bardzo proszę o pomoc.[/QUOTE] Paula95-a nie lepiej samemu pojechac i sprawdzic przyszly dom dla psa?Nalezy samemu sprawdzic dom ,porozmawiac z ludzmi.przeciez Ty znasz psa i Ty jestes odpowiedzialna za adopcje ,a jak adopcja po czasie bedzie fiaskiem ,kto Ty moglabys spac spokojnie i kto bedzie winny ,ze czegos nie dopatrzyl.Ja bym kogos obcego nie prosila do sprawdzania domow do adopcji.musze sama to czynic.jeden jedyny raz w ciagu 16 lat sprawdzila przyszly dom osoba z obcej org.i dala negatywna odpowiedz. Jak mozna polegac na innych? Z latami czlowiek nie wierzy nikomu Mimo nawet sprawdzenia niedowierzanie pozostaje w glowie.Bardzo krytycznie patrze na ludzi na kazdy gest, mimike twarzy ,analizuje kazde slow.oczy i uszy mam na wszystko otwarte od podworka ,ludzi dzieci,rodzine.Ale kontrole powinny tylko ci przeprowadzac co sa prawnymi opiekunami psa i ktorzy psa znaja od podszewki. Przeciez od Ciebie do Rogozna nie jest nawet 200km Edited April 30, 2012 by xxxx52 Quote
Paula95 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 xxxx52, ja nie mam możliwości sprawdzać domów w całej Polsce. Poza tym z racji wieku nie posiadam prawa jazdy. Quote
xxxx52 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 [quote name='Paula95']xxxx52, ja nie mam możliwości sprawdzać domów w całej Polsce. Poza tym z racji wieku nie posiadam prawa jazdy.[/QUOTE] To adoptuje sie w poblizu ,tak w okregu ca.100km,a nie wozi sie psow po Polsce,bo jak mozna te psy miec na oku. A z racji wieku mozesz adoptowac?Nie musisz odpowiadac wycofuje sie z watku o dziewuszkach ,gdyz to co pisze jest wazne ,ale nie na temat.To tylko tak pod rozwage. Megi i Peggi zycze wspanialych odpowiedzialnych opiekunow. Quote
Paula95 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Ja nie podpisuje umów adopcyjnych, bo nie mam do tego prawa. Pomagam jedynie znajdywać chętnych-to jest moje zadanie. :) Megi i Peggi przepraszam za off Quote
jola_li Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 [quote name='xxxx52']To adoptuje sie w poblizu ,tak w okregu ca.100km,a nie wozi sie psow po Polsce,bo jak mozna te psy miec na oku. A z racji wieku mozesz adoptowac?Nie musisz odpowiadac wycofuje sie z watku o dziewuszkach ,gdyz to co pisze jest wazne ,ale nie na temat.To tylko tak pod rozwage. Megi i Peggi zycze wspanialych odpowiedzialnych opiekunow.[/QUOTE] Dziękujemy w imieniu Meggi i Peggi i życzymy dużo dobrego :-). Quote
Olena84 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Zaraz sprawdze Agnieszko, na razie od 23.04 nie bylo nowych wplat, a musze jeszcze pouzupelniac te nie stale.. Quote
xxxx52 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 czy dalo by sie nawiazac kontakt z mediami ,ktore przestwiaja programy o zwierzetach,moze pokazali by swiatu te fajne panny?Moze sprobowac w lokalnych programach? Quote
Angel Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Olena dziś wieczoram pójdzie przelew. Przepraszam że tak długo to trwa. Quote
xxxx52 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 wielbicielki kudlatych dziewczyn sie wkruszyly? czy ktos czuwa i ma kontakt z chetnymi na adopcje? czy dziewczyny czworoonozne ida w zapomnienie? Quote
margaret Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 a skąd taki katastroficzny ton? jakie zapomnienie? ogłoszenia są i codziennie jakieś odnawiam na powiadomienie, i nie tylko ja czuwam nad ogłoszeniami, czuwam też przy telefonie i mailu ale tych brak od pewnego czasu, jest w Polsce długi weekend i wiele z nas zapewne na wyjeździe, po niedzieli pewnie więcej postów nabijemy potrzeba jednak nie tylko pomysłu ale i działania w kierunku adopcji z mediami ja się nie pisze na działanie, głównie dlatego że psy są daleko ode mnie, być może trza "uszyć" - zredagować nową treść ogłoszeń i dla Peggi i dla Meggi co jeszcze można zrobić? pomysły i chętni do działania mile widziani Quote
xxxx52 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 a jakie sa namiary do lokalnej gazety czy telewizji?(e-mail) ja niestety ,z przykroscia musze stwierdzic oprocz pomyslow tego typu nie moge im pomoc,bo by jak bym cos zaproponowala innego to by mnie wszyscy na dogomani zakrakali lub pozarli. Quote
Agula99 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Pozdrawiam dziewczynki, pamiętam o nich i życzę im wreszcie kochających domków :) Quote
marysia55 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='danka4u1'][COLOR=#0000cd][B]Pilnujcie Dwupaku. Nie będzie mnie przez tydzień.[/B][/COLOR][/QUOTE] no to jeszcze 2 dni i wpadnie nam Danusia na watek:) a tym czasem 'dziewczynki' musicie uwierzyć, że wszyscy chcą dla was najlepiej :) Quote
Czorcik Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 a ja przesyłam duzo głasków :) podwójnie dla dwupaczku :) Quote
JOHANNALIND Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Podrzucam dziewczynki i zaproszę na wątek ślepaczka znalezionego na torach kolejowych, z którym nie ma co zrobić...może ktoś podrzuci jakiś pomysł :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226658-%C5%9Aleputek-chcia%C5%82-si%C4%99-zabi%C4%87-czy-przypadkiem-zasn%C4%85%C5%82-na-torach-%21-DT-DO-PONIEDZIA%C5%81KU"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226658-%C5%9Aleputek-chcia%C5%82-si%C4%99-zabi%C4%87-czy-przypadkiem-zasn%C4%85%C5%82-na-torach-%21-DT-DO-PONIEDZIA%C5%81KU[/URL] Quote
piove Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Pozdrawiam moje ulubienice i przesłałam już pieniążki za majowy miesiąc.:) Quote
ULKA12 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 a JA CHCIAŁAM NAPISAĆ, ŻE WPŁYNĘŁA WPŁATA ZA POBYT P&M. DZIĘKUJĘ Quote
Recommended Posts