Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj Danko niestety ciągle tak wstaję i ciągle jakoś mi ciężko z tym ;)

U mojej suni nie widziałam żadnego kleszcza, liczę na to że działa obroża przeciw kleszom... Swoją drogą w brytyjskiej prasie ostrzegali swoich piłkarzy przed nocowaniem w Krakowie na Euro ponieważ w okolicy (sugerując Katowice) panuje plaga kleszczy:shake:...chociaż mówił mi to mój mąż i nie wiem czy można wierzyć mu w te rewelacje ;) W Anglii nie ma kleszczy? ;)

Hmm może dziewczynom przydałyby się jakieś ogłoszenia?

Posted

[quote name='dara9']Oj Danko niestety ciągle tak wstaję i ciągle jakoś mi ciężko z tym ;) [/QUOTE]
Oj, biedna Ty, biedna, ale dwupak za to " obsłużony" od wczesnego świtu:lol:

[quote name='dara']Hmm może dziewczynom przydałyby się jakieś ogłoszenia?[/QUOTE]
Bardzo przydałaby się większa ilość ogłoszeń, a ostatnie zdjęcia są piękne jak same nasze dziewczyny

Posted

Na pierwszej stronie widzę, że jest zaznaczony przy mnie brak wpłaty za kwiecień. Bardzo proszę o ponowne sprawdzenie, gdyż pieniądze były przesyłane 03.04 (20 zł). W razie czego dysponuję dowodem wpłaty, który mogę przesłać na PW. Wpłata była robiona (jak zwykle) z konta Magdaleny Jaros, w tytule było podane: Peggi i Meggi Agnieszka103

Posted

Przepraszam za off, ale poszukuję bardzo pilnie kogoś do wizyty przedadopcyjną w Rogoźnie to za Obornikami Wlkp, a pamiętam, że Meggi i Peggi właśnie w Obornikach przebywały. Czy ktoś jest z tamtych okolic lub mógłby podjechać? Bardzo proszę o pomoc.

Posted (edited)

[quote name='Paula95']Przepraszam za off, ale poszukuję bardzo pilnie kogoś do wizyty przedadopcyjną w Rogoźnie to za Obornikami Wlkp, a pamiętam, że Meggi i Peggi właśnie w Obornikach przebywały. Czy ktoś jest z tamtych okolic lub mógłby podjechać? Bardzo proszę o pomoc.[/QUOTE]
Paula95-a nie lepiej samemu pojechac i sprawdzic przyszly dom dla psa?Nalezy samemu sprawdzic dom ,porozmawiac z ludzmi.przeciez Ty znasz psa i Ty jestes odpowiedzialna za adopcje ,a jak adopcja po czasie bedzie fiaskiem ,kto Ty moglabys spac spokojnie i kto bedzie winny ,ze czegos nie dopatrzyl.Ja bym kogos obcego nie prosila do sprawdzania domow do adopcji.musze sama to czynic.jeden jedyny raz w ciagu 16 lat sprawdzila przyszly dom osoba z obcej org.i dala negatywna odpowiedz.
Jak mozna polegac na innych? Z latami czlowiek nie wierzy nikomu Mimo nawet sprawdzenia niedowierzanie pozostaje w glowie.Bardzo krytycznie patrze na ludzi na kazdy gest, mimike twarzy ,analizuje kazde slow.oczy i uszy mam na wszystko otwarte od podworka ,ludzi dzieci,rodzine.Ale kontrole powinny tylko ci przeprowadzac co sa prawnymi opiekunami psa i ktorzy psa znaja od podszewki.
Przeciez od Ciebie do Rogozna nie jest nawet 200km

Edited by xxxx52
Posted

[quote name='Paula95']xxxx52, ja nie mam możliwości sprawdzać domów w całej Polsce. Poza tym z racji wieku nie posiadam prawa jazdy.[/QUOTE]
To adoptuje sie w poblizu ,tak w okregu ca.100km,a nie wozi sie psow po Polsce,bo jak mozna te psy miec na oku.
A z racji wieku mozesz adoptowac?Nie musisz odpowiadac
wycofuje sie z watku o dziewuszkach ,gdyz to co pisze jest wazne ,ale nie na temat.To tylko tak pod rozwage.
Megi i Peggi zycze wspanialych odpowiedzialnych opiekunow.

Posted

[quote name='xxxx52']To adoptuje sie w poblizu ,tak w okregu ca.100km,a nie wozi sie psow po Polsce,bo jak mozna te psy miec na oku.
A z racji wieku mozesz adoptowac?Nie musisz odpowiadac
wycofuje sie z watku o dziewuszkach ,gdyz to co pisze jest wazne ,ale nie na temat.To tylko tak pod rozwage.
Megi i Peggi zycze wspanialych odpowiedzialnych opiekunow.[/QUOTE]
Dziękujemy w imieniu Meggi i Peggi i życzymy dużo dobrego :-).

Posted

czy dalo by sie nawiazac kontakt z mediami ,ktore przestwiaja programy o zwierzetach,moze pokazali by swiatu te fajne panny?Moze sprobowac w lokalnych programach?

Posted

wielbicielki kudlatych dziewczyn sie wkruszyly?
czy ktos czuwa i ma kontakt z chetnymi na adopcje?
czy dziewczyny czworoonozne ida w zapomnienie?

Posted

a skąd taki katastroficzny ton? jakie zapomnienie? ogłoszenia są i codziennie jakieś odnawiam na powiadomienie, i nie tylko ja czuwam nad ogłoszeniami, czuwam też przy telefonie i mailu ale tych brak od pewnego czasu,
jest w Polsce długi weekend i wiele z nas zapewne na wyjeździe, po niedzieli pewnie więcej postów nabijemy
potrzeba jednak nie tylko pomysłu ale i działania w kierunku adopcji
z mediami ja się nie pisze na działanie, głównie dlatego że psy są daleko ode mnie,
być może trza "uszyć" - zredagować nową treść ogłoszeń i dla Peggi i dla Meggi
co jeszcze można zrobić? pomysły i chętni do działania mile widziani

Posted

a jakie sa namiary do lokalnej gazety czy telewizji?(e-mail)
ja niestety ,z przykroscia musze stwierdzic oprocz pomyslow tego typu nie moge im pomoc,bo by jak bym cos zaproponowala innego to by mnie wszyscy na dogomani zakrakali lub pozarli.

Posted

[quote name='danka4u1'][COLOR=#0000cd][B]Pilnujcie Dwupaku. Nie będzie mnie przez tydzień.[/B][/COLOR][/QUOTE] no to jeszcze 2 dni i wpadnie nam Danusia na watek:)
a tym czasem 'dziewczynki' musicie uwierzyć, że wszyscy chcą dla was najlepiej :)

Posted

Podrzucam dziewczynki i zaproszę na wątek ślepaczka znalezionego na torach kolejowych, z którym nie ma co zrobić...może ktoś podrzuci jakiś pomysł :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226658-%C5%9Aleputek-chcia%C5%82-si%C4%99-zabi%C4%87-czy-przypadkiem-zasn%C4%85%C5%82-na-torach-%21-DT-DO-PONIEDZIA%C5%81KU"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226658-%C5%9Aleputek-chcia%C5%82-si%C4%99-zabi%C4%87-czy-przypadkiem-zasn%C4%85%C5%82-na-torach-%21-DT-DO-PONIEDZIA%C5%81KU[/URL]