Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już zaczynam mieć nerwice lękową, gdy wchodzę na Dogo.:evil_lol: Weszłam do Dwupaku i w oczy rzuciły mi się słowa:... rezonans, nie jest najlepiej..:shake:.szybko czytam i ufff...u Dwupaku wszystkow porządku, ale te historie z 'psem oddanym w dobre ręce" pod lecznicą, a zwłaszcza pomysł adopcji Szafranka do bloku i dwójki dzieci...:shake:wiem, jaki to pies, bo byłam od początku na jego wątku, jeszcze podczas łapania na cmentarzu, dzwoniłam do ludzi, którzy mieli go łapać i martwiłam się razem z Szafranekm telefonicznie.....wszystko, tylko nie dzieci i blok.:shake:
Cieszę się, ze sprawa finansów została wyjaśniona, bo podczas tego zamieszania przy zmianie skarbników i nieudanej adopcji Meggi zrobiło się nam troche balaganu.
Najważniejsze, ze wszystko już w porządku.
Markofix1, przepraszamy za niedopatrzenia.
Jak finansowo stoi teraz dwupak? Moze mnie ktoś oświecić, bo mało gramotna jestem, jesli chodzi o rozszfrowanie rozliczeń na pierwszej?

Posted

[quote name='margaret']ja swoja wpłatę wytłumaczę - wpłaciłam na poczatku marca i to prosze potraktować jak za luty za obie, teraz poszło też 50 za marzec za obie,
Margaret, chyba mnie nie zrozumiałaś. Nie musisz niczego tłumaczyć, a na pewno nie mnie. Pytałam tylko o to, czy Dwupak ma jakies dodatkowe pieniądze oprócz deklarowanych czyli nadwyżkę, bo nie wiem, na czym stoimy.
Wysyłałam zaproszenia na watek z prośba o wsparcie i nie wiedziałam dokładnie, jak wygląda obecnie sytuacja finansowa Dwupaku.

Posted

zrozumiałam, zrozumiałam danka :) ja też czekam na opisanie wpłat w pierwszych postach

a tak dodatkowo chciałam dla Oleny chyba wyjaśnić, bo wpis jest inny w poście z deklaracjami , zamieszanie się zrobiło w związku z wyjściem Meggi z hoteliku i potem z jej powrotem, więc inny był tytuł wpłat - zawsze pisze dla ułatwienia za jaki miesiąc i za co, a teraz trzeba to inaczej potraktować

Posted

Dogo znowu mi nie dzialalo, a tu jakies zmiany chyba robili...
Dobra mam wyciag przed soba i zrobilam juz przelew na 600 zl za kwiecien. Takze uzupelniam, mam nadzieje, ze dobrze to wszystko zrobie.

Posted

A ja melduję, że pieniądze dotarły, serdecznie dziękuję.
Panny czują się wyśmienicie, niestety pogoda nam nie dopisuje czekamy na prawdziwą wiosnę.

Posted

melduje sie u dziewczyn,

mam kaca bo musiałam wprost odmówić adopcji Peggi do tego domu co funduje psom tygodniowe wakacje bez ludzi w zamknietym pokoju
(nota bene pani bezkrytycznie zupełnie przyznała, że ostatni taki wyjazd skończył się tym, że jak wrócili to ich sunia nie żyła :(
i pani podejrzewa, że zjadła trutkę, normalnie nie wiem - trutka w pokoju psów????? :shake:
opisałam im dokładnie w mailu dlaczego nie adoptują Peggi,
i tak to za mną chodzi
- kombinuję sobie, że ci państwo i tak wezmą jakiegoś psa, i na pewno nie zmienią nawyków, nie mam złudzeń
i dzięki mnie już wiedzą do czego się nie przyznawać w razie pytań sondujących czy wizyty przedadopcyjnej, cholera :angryy:
a z drugiej strony nie powiedzieć im to bez sensu, nie znam też ich miejscowości by ostrzegać bo to jakaś wieś w płockim
państwo szukają jamnikowego - w typie Peggi, bo wg pani w Peggi płynie krew jamnicza, wiem że byli już w jednym schronisku
no i tyle wiem, więcej mi nie powiedzą, znam maila i nazwisko, i co mi z tego, a raczej co z tego biednemu na którego trafi, i tym na które juz trafiło i tam mieszkają....

Posted

margaret napisał(a):
pani bezkrytycznie zupełnie przyznała, że ostatni taki wyjazd skończył się tym, że jak wrócili to ich sunia nie żyła :(..............
co z tego biednemu na którego trafi, i tym na które juz trafiło i tam mieszkają....

Jakiś koszmar.Czy ci ludzie są swiadomi tego, co mówią i robią?
Miejmy nadzieję, ze trafi się jednak jakiś dobry i odpowiedzialny dom dla naszych Księżniczek.

Posted (edited)

[quote name='dara9']no aż strach tu wchodzić jak nie Ula to Margaret...opowieści z krypty
Wchodź, wchodź spokojnie do swojego Dwupaku. M&P zadowolone z życia i bezpieczne.

Angel, wysłałam do Ciebie paczkę z fantami na bazarek. Może się cos z tego przyda i stan konta Dwupaku zwiekszy się, bo jak widzę z deklaracjami słabiutko....

Edited by danka4u1
Posted

margaret napisał(a):
rozumiem że w Prima Aprilis nikt nie chciał pisać na wątku z obawy że inni uznają to za żart :) ale już mozna pisać :evil_lol:

Co niniejszym czynię i zyczę wszystkim kolorowych snów:loveu: