Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka4u1 napisał(a):

Angel, wysłałam do Ciebie paczkę z fantami na bazarek. Może się cos z tego przyda i stan konta Dwupaku zwiekszy się, bo jak widzę z deklaracjami słabiutko....

dziękuje :loveu:
jak tylko zakończę ten bazarek tzn dojdą wszystkie wpłaty i powysyłam paczki to zrobię następny.

Posted (edited)

Angel napisał(a):
dziękuje :loveu:
jak tylko zakończę ten bazarek tzn dojdą wszystkie wpłaty i powysyłam paczki to zrobię następny.

dara9 napisał(a):
Ja też zaglądam do dziewczyn...i w sumie w moim przypadku to powinnam wszystkim już życzyć kolorowych snów ;)

Agula99 napisał(a):
Pozdrawiam dziewczynki :)

Dwupak dziękuje za odwiedziny i starania bazarkowe. Ja tez życzę wszystkim snów kolorowych, ale jeszcze obejdę psie budy na Dogo i sprawdzę, czy wszystkie pieski spią zadowolone i szczęśliwe...takie mam pobożne i nieralne zyczenia..

Dwupak ma takie biedny, wysłużony banerek sprzed lat:shake:...pewnie jeszcze z czasów schronowych.:shake: Nie umiem zrobić banerka.:shake: Pomózcie:loveu:

Edited by danka4u1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Cały tydzień stracony:(:(:(
Wpis administratora:
"Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty z ostatniego tygodnia.
Z uwagi na wiele takich samych zapytań: nie ma możliwości przywrócenia wiadomości wysłanych w ostatnich dniach".

Edited by koelka
edit
Posted

ULKA12 napisał(a):
I gdzie te wszystkie zdjęcia???? Dlaczego zniknęły? Wie ktoś coś na ten temat? Cały tydzień zniknął :placz:

koelka napisał(a):
Cały tydzień stracony:(:(:(
Wpis administratora:
"Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty z ostatniego tygodnia.
Z uwagi na wiele takich samych zapytań: nie ma możliwości przywrócenia wiadomości wysłanych w ostatnich dniach".

No i jasne...zdjęć nie ma, postów nie ma, a na bazarkach strach pomyśleć, co się dzieje...

Posted

to bardzo dziwne, bo na serwerach kopie robi sie codziennie a nie co tydzień, zwłaszcza gdy sie ma tak wielki portal, i kopie robi się na innym dysku niż ten podstawowy,
jeśli robią kopie co tydzień, a kopie trzymaja na tym samym dysku to gratuluje ogromnej niefrasobliwości, ale nie wierzę, szlag mnie trafi bo musze odtwarzać rozliczenia bazarku, dobrze że mam tylko jeden , co mają inni to ja współczuję

Posted

Dziękujemy. A ja jeszcze raz podziwiam nasz Dwupaczek i nie mogę się zdecydować, która jego część jest piękniejsza! Meggi -poważny gigant- jak na mó stan posiadania, zawsze raczej niewielkie pieski mieszkały u mnie- a Peggi- sierotka w porównaniu z potężną przyjaciółką, budzi we mnie instynkty opiekuńcze.
Czy nadal między M&P trwa taka przyjażń, czy chodzą swoimi drogami?
Dobrze, ze pozamiatano na Dogo, bo zniknęły moje posty o " zjadliwej" maliźnie obok Peggi i malawaszka mnie już nie zruga:evil_lol:

Posted

AAAA to teraz wiem kto stoi za tym zamieszaniem:evil_lol: Peggy wcale nie jest taka mała i bezbronna jak udaje. Różnie to bywa, mam wrażenie, że ich więź nie jest tak silna jak kiedyś ale dalej razem się bawią.

Posted

piove napisał(a):
Dziewczynki a ja nie dostałam info o swoich wpłatach od lutego:] co się z nimi dzieje? Wpłacam regularnie:(

Przepraszamy piove za bałagan w rozliczeniach.:loveu: Dogo zreformowane ostatnio zmiotło wszystkie posty z kilku dni...skarbnik stara się na nowo uporządkować finanse.
Skarbniku, przybywaj szybciutko do nas i zaznacz, kto wpłacił dla dwupaku pieniążki.

Posted

piove napisał(a):
Zdjęcia urocze...Meggi ma takie smutne oczęta:(

Witaj piove :loveu: Jakoś ciotki rzadko odwiedają Dwupak :shake: Czyżby poświąteczny odpoczynek ;)
Meggi rzeczywiście smutnawo patrzy...

Posted

Kochane podliczcie ile w sumie mam do zapłacenia ja i mój TZ i prześlijcie i pw z sumą i aktualny umerem konta, bo zrobił się mi niezły bałagan.
Buziaki dla dwupaczku :)

Do tej pory nie mogę uwierzyć, że Ci ludzie puszczali Megan samopas. Aż włos się na głowie jeży....

Posted

[quote name='piove']Dziewczynki a ja nie dostałam info o swoich wpłatach od lutego:] co się z nimi dzieje? Wpłacam regularnie:(

[quote name='winter7']Kochane podliczcie ile w sumie mam do zapłacenia ja i mój TZ i prześlijcie i pw z sumą i aktualny umerem konta, bo zrobił się mi niezły bałagan.
Buziaki dla dwupaczku :)

Do tej pory nie mogę uwierzyć, że Ci ludzie puszczali Megan samopas. Aż włos się na głowie jeży....
Olu, proszę, podlicz i uaktualnij wpłaty na pierwszej.
Niepokoi mnie stan konta Dwupaku...jest połowa kwietnia, a nie ma kompletu deklaracji za marzec...:shake:.
A moze tylko nie są uaktualnione wpłaty...chcę tak mysleć....