Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jola_li napisał(a):
Znam przypadek, kiedy ludzie niemal w ostatniej chwili zrezygnowali z adopcji dzieci (dużych i świadomych, że zostaną adoptowane).
Dziwny ten nasz gatunek :-(...

o matko, jakież to okrutne...

Posted

Jestem znowu, ale cóż napisać..trzeba intensywnie ogłaszać meggi. Przydałoby się znowu Allegro.Kto potrafi zrobić piękne jak sama Meggi, o duzej " sile rażenia" ewentualnych adoptujących czyli przekonujące do dania psiakowi całego swojego serca i kawałka swojej podłogi oraz dachu nad głową..?

Posted

Poszła moja wpłata za XI i XII, ale z przykrością muszę wycofać się z dalszego finansowania od nowego roku. Moja nowa organizacja FPR Złoty Pies też ma ciągły deficyt :-(. Wybaczcie. Mam nadzieję, że chociaż odrobinę pomogłam. Dalej trzymam kciuki za wspaniały DS.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Ula, daj głos!!!
Nie kojarzę nikogo z Bielska Białej do wizyty. Przekopałam całe Dogo i swoją pamięć, ale nic to nie dało. Napisałam do Agnieszki103, która jest od początku na wątku i mieszka w pobliżu- względnie w pobliżu- moze ona cos pomoże w wyszukaniu odpowiedniej osoby.
Nadal poszukuję osoby z Bielska Białej do wizyty przedadopcyjnej. Ciotki, pomóżcie:loveu:

Danko droga, dopiero dziś zobaczyłam PW od Ciebie...Moja pomoc już nie jest potrzebna. Teraz pozostaje mocno trzymać kciuki!

Posted

_Goldenek2 napisał(a):

Poszła moja wpłata za XI i XII, ale z przykrością muszę wycofać się z dalszego finansowania od nowego roku. Moja nowa organizacja FPR Złoty Pies też ma ciągły deficyt :-(. Wybaczcie. Mam nadzieję, że chociaż odrobinę pomogłam. Dalej trzymam kciuki za wspaniały DS.

:loveu:Dziękujemy Goldenku za dotychczasową pomoc.:loveu:Odwiedzaj nas i kibicuj dwupakowi. Tyle wokół nas psich potrzeb; już nie wiadomo, jak temu zaradzić...:shake:

Olena84 napisał(a):
Jestem załamana, gdyby Meggi poszła do adopcji było by cudownie, a tu taki klops:(. Co będę musiała zrobić gdy będzie brakowało kaski na zapłatę miesiaca?

Olu, przecież nie jesteś sama. Trzeba sie sprężyć; może znowu poprosić o wspomożenie czyli udać się na akcję żebraczą. Bazarek jakiś..nie będziemy czekać, aż zrobi się nam dziura budżetowa...
No i ogłaszać Meggi. Pod koniec tygodnia będę nieco wolniejsza, to udam się w podróż po Dogo, prosząc o wsparcie dla Dwupaku. Myślę, ze cioteczki, też mi pomogą w miarę wolniejszego czasu.

Agnieszka103 napisał(a):
Danko droga, dopiero dziś zobaczyłam PW od Ciebie...Moja pomoc już nie jest potrzebna. Teraz pozostaje mocno trzymać kciuki!

Dzięki Agnieszko za chęć pomocy, ale sama widzisz, co się porobiło.:shake:

Posted

Mam nadzieję , ze moja stała za 09. dotarła.Przykro mi bardzo , ale do 12.11 moja stała wynosić będzie 20 zł , jednak od 01. 2012 tylko 10 zł . Mizianka dla dwupaku.

Posted

ja wpłaciłam za X i XI

danko nasz Ty Fundraiserze :) dzięki Ci wielkie !!!!!!!!
bardzo sie boję że nam się sypną fundusze, myślałam że jak Meggi znajdzie dom to juz będzie łatwiej, a tu na razie kicha....

Posted

Czy za dt płaci sie pod koniec misiąca, czyli jak zbieram za listopad to płacę 30, tak?
No tak tez troche pozebrze;), juz mi troche glupio, pewnei niektorzy jak widza moje pw to od razu kasuja, hehe;)