Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie,

nie miałam okazji poznać tych psiaków, ale skoro potrzebna jest pomoc to oferuję na ten moment 25 zł miesięcznie na każdego psiaka - czyli 50 zł.
Proszę o przesłanie nr konta i o ucałowanie psiaków ode mnie.

Posted

ladycrash napisał(a):
Witajcie:)Powiedzcie mi gdzie można przelać trochę grosza?W przyszłym tygodniu postaram się coś uciułać;)
Pozdrawiam serdecznie!

Kochana, podam Ci na pw dane do przelewu dla naszego Dwupaczku. Niech Twoi podopieczni chowają się zdrowo. Pozdrawiam Cię.

Posted

Madzik34 napisał(a):
Witajcie,

nie miałam okazji poznać tych psiaków, ale skoro potrzebna jest pomoc to oferuję na ten moment 25 zł miesięcznie na każdego psiaka - czyli 50 zł.
Proszę o przesłanie nr konta i o ucałowanie psiaków ode mnie.

Madzik, nie wiem, jak wyrazić naszą wdzięczność za taką pomoc.:loveu: To góra kasy:loveu:, a nasz dwupak będzie miał zapewniony dalszy spokojny żywot, my- też zresztą odetchniemy trochę. Psiaki ucałujemy wirtualnie, bo zna je tylko Angel z obornickiego schronu i nieliczni, ale nie możemy zawieść tych, za los których jesteśmy dpowiedzialni.
Podaję Ci dane do przelewu na pw. Pozdrawiam serdecznie.

Posted

jejku dziewczyny jak to dobrze że Danka do Was zapukała a wy odpowiedziałyście na to pukanie !
może za chwilkę złapię troche spokoju bo juz miałam wizję braku kasy i czarne scenariusze

Posted

Witaj sąsiadko zza miedzy. Wątek długi, więc lektury Ci nie braknie, a historia prosta: Meggi i Peggi razem wyciągnięte ze schroniska, a ze nierozłączne były więc zostały nazwane dwupakiem,szczęśliwie mamy DT, ale życie ma swoje prawa...miseczka musi być pełna jedzonka, serca im nie brak u Uli i to jest pocieszające.
Życzymy Ci WYSOKIEJ pierwszej pensji.

Posted

Madzik34 napisał(a):
Danka wielkie dzięki za zapraszanie na bazarek dla Jogiego i Gulka

Mam słabość do staruszków, a tu jeszcze...dwupak obornicki. Niech chłopakom idzie na zdrowie. Nalezy im się.

Posted

z setka nas tu na wątku chyba jest co? :)

to wszyscy marsz na FB do wydarzenia Meggi:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=160981443933435&set=a.160981403933439.30866.100000647409938&ref=fbx_album#!/event.php?eid=165304223565335

macie kliknąć "wezmę udział", potem wyjść z wydarzenia i wrócić i wtedy kliknąć "udostępnij"
i rozsyłać w świat

i pisać i pisać na wydarzeniu podbijać zainteresowanie wydarzeniem co rusz jakąś "świeżynką" , bardzo proszę:mad:

oczywiście jak ktoś jeszcze nie ma FB to musi założyć , inaczej Meggi nie wybaczy:shake::p