danka4u1 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Witamy, za podrzucanie dziękujemy, odwiedzaj nas. Quote
danka4u1 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Witamy, pzdrawiamy i czekamy na odwiedziny w Dwupakowie. Quote
Czorcik Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 jestem na zaproszenie , niestety nie mam czasu chwilowo przelecieć całego , tak obszernego wątku. Quote
danka4u1 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 :loveu:Dziękuję za przybycie.:loveu: Czorciku, mamy w DT dwa psiaki, nierozłączne- musiały być zabrane ze schroniska razem, bo nie mogły żyć bez siebie. Szukamy dla nich domu; teraz już można adoptować je osobno. Prosimy o pomoc w ogłaszaniu, zrobieniu Allegra, wszelka pomoc finansowa- chociażby grosik- też mile widziana i przyjęta z wdzięcznością, bo nie mamy pełnych deklaracji, by nadal zapewnić Meggi i Peggi DT.... Odpowiedziałam Ci na pw, bo pisałyśmy równocześnie. Quote
danka4u1 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy znowu. Quote
Czorcik Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 a ja podrzucę panienki wieczorową porą . Quote
borysova Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Nie mogę pomóc ale będę odwiedzać... Powodzenia Psinki!! :) Quote
Guliwer89 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ja też chwilowo mogę tylko odwiedzać :( Kompletny brak czasu i kasiorki chwilowo ale przecież tak nie może być zawsze więc narazie tylko podrzucę :) Quote
ULKA12 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Noo widzę, że ciotka danka na serio wzięła sobie do serca pójście w teren bo sporo nam się tutaj nowo ciotek i wujków pojawiło, Dwupak wita serdecznie i pozdrawia wieczorową porą. Quote
danka4u1 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Witajcie nowe cioteczki w Dwupakowie i odwiedzajcie nas w miarę wolniejszego czasu. Czekamy:loveu::multi::loveu: [quote name='borysova']Nie mogę pomóc ale będę odwiedzać... Powodzenia Psinki!! :) [quote name='Guliwer89']Ja też chwilowo mogę tylko odwiedzać :( Kompletny brak czasu i kasiorki chwilowo ale przecież tak nie może być zawsze więc narazie tylko podrzucę :) [quote name='ULKA12']Noo widzę, że ciotka danka na serio wzięła sobie do serca pójście w teren bo sporo nam się tutaj nowo ciotek i wujków pojawiło, Dwupak wita serdecznie i pozdrawia wieczorową porą. Ciotka Danka serio baba chociaż ciotka:evil_lol: ale wczorajsze i przedwczorajsze wyjście w teren zaszkodziło mi chyba:evil_lol: bo choróbsko zwaliło mnie do wyra:shake: pewnie klimat mi nie służy....:evil_lol:;) Paluszki mam jeszcze sprawne, chociaż nożyny odmówiły mi posłuszeństwa, ale do wirtualnych wycieczek wystarczą dwie ręce, więc znowu dziś wyruszę na wyprawę w poszukiwaniu liczniejszego towarzystwa dla M&P. Buziaki dla Ciebie Uleńko i oczywiście dla Dwupaku. Jak tam jesienne przekopywanie ogrodu przez dwupak? trzeba przygotować ziemię na nowe zasiewy... Czy Peggi jest bardziej samodzielna czy nadal chowa się w cieniu swojej potężnej przyjaciółki? Nawet nie wie, jaka niespodzianka szykowała się jej w związku z ewentualnym wyjazdem Meggi... Quote
margaret Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 a ja chciałam powiedzieć Wam, że zgarnęłam do pomocy Dwupakowi moją dobrą koleżankę, która nie jest dogomaniaczką (jeszcze - bo jak odkryje to forum to przepdanie z kretesem chyba) ale kocha psiaki i ma dużą ochotę pomóc w ogłaszaniu Megii i Peggi, pomyslałam że my juz tutaj jesteśmy przyklejone do jakiejś wizji ogłaszania - jak i gdzie - i trudno nam nie powielać pomysłów, które się nie sprawdzają, moja Kasia nie nasiąkła tymi schematami a że ma pewną wprawę w rpomocji internetowej i nie tylko, to może wymyśliu coś nowego, choć trochę inaczej? nawet jeśli wymyśli to samo to w każdym razie wspomoże swoim wysiłkiem promocję P i M, mam pytanie jak ja mam odłowić wszystkie dobre fotki z wątku? bo chcę Kasię prosić by wybrała z większej liczby po swojemu, tylko przerażenie mnie ogarnia na wajchowanie tylu stron wątku bo to są długie godziny, ma ktoś pozapisywane albo coś :)? znalazłam sesję na stronie 70, a póxniejsze gdzie szukać? Quote
danka4u1 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Margaret, pomysł super z tym nowym i świeżym spojrzeniem na promocję M&P:multi::multi:. Rzeczywiscie, my mamy juz takie " klapki na oczach", a jak widać trzeba nam powiewu nowego. Może ta Twoja całkiem świeża koleżanka wymysli coś extra:multi: Niestety nie mam innego pomysłu na wybieranie zdjęć M&P...tylko wajchowanie chyba i tak też szukałam do Allegra... Moze ktos ma zapisane? Quote
Lobaria Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Dzięki za zaproszenie - finansowo na razie pomóc nie mogę, ale zaglądać i podrzucać będę. Quote
malawaszka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 zebrałam zdjęcia które ja robiłam dwupakowe w albumie - może się przydadzą, ale zdjęcia które Ula robiła to musicie wyszukac albo Ula może ma w albumie https://picasaweb.google.com/malawaszka/MP Quote
Czorcik Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 cieszę się na nową myśl, może właśnie ktoś z innym spojrzeniem przełamie nasze dogomaniackie schematy działania, wierzę w to mocno :) Quote
danka4u1 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Lobaria napisał(a):Dzięki za zaproszenie - finansowo na razie pomóc nie mogę, ale zaglądać i podrzucać będę. margaret napisał(a):bardzo dziękuję malawaszko - super! Dziękujemy ciotkom za pomoc, odwiedziny. Jestem w " podróży"....czyli na żebrach. Im więcej głów i serc na wątku, tym lepiej dla Dwupaku. Quote
margaret Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Danko wspieram w Twojej cięzkiej pracy :) chociaż dobrymi myślami Quote
Mylenium Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Dziękuję za zaproszenie. Cioteczki dajcie mi parę dni na zbiórkę, a na pewno przybędzie parę grosików :) Quote
danka4u1 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Mylenium napisał(a):Dziękuję za zaproszenie. Cioteczki dajcie mi parę dni na zbiórkę, a na pewno przybędzie parę grosików :) Witaj u Dwupaku. Dziękujemy za pomoc i czekamy na Twoje odwiedziny na wątku. Dzięki paru grosikom Meggi i Peggi będą miały zapewnione godziwe warunki w DT po chudych schronowych latach. Musimy im to zapewnić. Quote
dangos19 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Dzięki za zaproszenie, zaglądać i podrzucać napewno będę, gorzej z finansami, jak coś wyskrobię to napewno wspomogę (jestem bez pracy) Quote
kamos Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Przykro mi na razie nie mogę wspomóc:-( finansowo, może z czasem. Będę zaglądać.Powodzenia w znalezieniu domku dla suczek.:loveu: Quote
Recommended Posts