Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chi23']Czasem tu do was zaglądam i widzę że kącik poetycki się utworzył;)[/QUOTE]

rozwijamy naszą bogatą listę talentów ledwie odkrytych, chi23 - zarymujesz czy zaśpiewasz? a może zatańczysz? albo coś? :cool3:

moja piesy zdecydowanie wolą deszcz od upałów, ja zresztą też, może sie tym komuś narażę ale nie jestem zbyt ciepłolubna:evil_lol:

Posted

No i uszłam życiem:multi::multi: Nie utonęłam...Oczywiście cieszycie się z mojego powrotu na wątek....mam nadzieję....:mad:[quote name='margaret']dzięki, uśmiałam się, czy Kapitan Danka w czasei potopu równiez wspomaga się "tajemniczą roślinką"? :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE]
Kapitan Danka wspomaga się na codzień taką samą " roslinką", jak Ty, Gosiu... [URL="http://www.1gif.pl/gif/palenie-papierosow-17"][IMG]http://img.1gif.pl/palenie-papierosow/palenie-papierosow-17.gif[/IMG][/URL]
[quote name='ULKA12']Mogę ewentualnie Megan nóżki troszkę podciąć, ale pewnie niektóre ciotki by mi tego nie darowały.:diabloti:

Nie macie wrażenia, że psom absolutnie ta deszczowa pogoda nie przeszkadza?[/QUOTE]
Podetnij:mad::mad: to masz nas zaraz z wizytą/wizytacją :mad: :evil_lol: :mad:

[quote name='malawaszka']MAMY:chainsaw: i tonę piachu w domu też już mamy :mad:[/QUOTE]

My też mamy:multi::multi: A słuzba wzięła wolne:evil_lol:
[quote name='margaret']rozwijamy naszą bogatą listę talentów ledwie odkrytych, chi23 - zarymujesz czy zaśpiewasz? a może zatańczysz? albo coś? :cool3:

moja piesy zdecydowanie wolą deszcz od upałów, ja zresztą też, może sie tym komuś narażę ale nie jestem zbyt ciepłolubna:evil_lol:[/QUOTE]
[B]Chi23,[/B] czekamy na deklarację, jakie talenty nam tutaj zaprezentujesz???? trudno, tak niefortunnie weszłaś na ten wątek:evil_lol::evil_lol:
[B]Margaret[/B], naraziłaś się:mad:

[B][COLOR=blue] Dobranoc, do jutra- słonecznego, ciepłego a nawet żarów tropikalnych życzę Wam. Naraziłam się komuś???:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

Danka - to już lepiej przerzuć się na zdrowsze roślinki do palenia.... Podobno pomagają na sen i stresy :ylsuper::B-fly::siara::tard::sleep2::ylsuper:

edyt: Margaret - myślimy podobnie, a posty się minęły :ylsuper:

Posted

[B][COLOR=red]Wy sobie kobietki zażyłyście już te roślinki na sen....:sleep2:???[/COLOR][/B]
Pobudka Margaret:snipersm: teraz mamy mnóstwo tlenu...:multi: jest 8 stopni " ciepła":evil_lol:
Jolu, czas zażywać roślinki. Jest 21..:mad: spać, spać.:mad:
Dla jednych pobudka, a inni do wyreczka. Koty- niezależnie myślące i wędrujące swoimi drogami ,powędrują jeszcze po psiach budach, zgodnie z trawestowaną mądrością ludową: Pańskie oko pieska tuczy "
Zamawiam na jutro [B][COLOR=red]UPAŁ :multi:[/COLOR][/B]:multi:
[IMG]http://mei.blox.pl/resource/upal.gif[/IMG]

Posted

danko gdyby tak dało się zamówić pogode :D
hihihihi roślinki do spalenia mówicie nasenne ?
hmmm..mi akurat by sie przydało- zjechali się goscie
nawet z twoich danka stron i siedzenie do późna, wczesne pobódki.
I u nas znowu pada.. ;/

Posted

ciocie kochane - melduję, że miesięczne pieniążki za dziewczynki za lipiec poszły. A w związku z tym, że w sierpniu rodzę pod koniec lipca puszczę już przelew za sierpień :)
A w ogóle to...pamiętałam!!!! Nie trza mi było przypominać hi hi ;P (ciąża mi służy :D )
Buziaki dla panienek!!

Posted

[QUOTE]
rozwijamy naszą bogatą listę talentów ledwie odkrytych, chi23 - zarymujesz czy zaśpiewasz? a może zatańczysz? albo coś? :cool3:
[/QUOTE]
[QUOTE][B]Chi23,[/B] czekamy na deklarację, jakie talenty nam tutaj zaprezentujesz???? trudno, tak niefortunnie weszłaś na ten wątek[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]
[/QUOTE]

Granie na nerwach..?:diabloti:

Posted

[quote name='Angel']hmmm..mi akurat by sie przydało- zjechali się goscie
nawet z twoich danka stron i siedzenie do późna, wczesne pobódki.
;/[/QUOTE]
Posadź, Angel gości na Dogo do rana, niech hopają, składają deklaracje, a rano nie dobudzisz ich :evil_lol: pieski bedą miały pożytek, a Ty się wyśpisz:multi:

[quote name='Madzia_K']ciocie kochane - melduję, że miesięczne pieniążki za dziewczynki za lipiec poszły. A w związku z tym, że w sierpniu rodzę pod koniec lipca puszczę już przelew za sierpień :)
A w ogóle to...pamiętałam!!!! Nie trza mi było przypominać hi hi ;P (ciąża mi służy :D )
Buziaki dla panienek!![/QUOTE]
Madzia, dzięki za pamięć i niech Ci ten stan zawsze tak dobrze służy. Wszystkiego, co najlepsze dla [COLOR=darkorange][B]WAS[/B]:loveu::loveu: [B]Odezwij się[/B]:loveu:[/COLOR]
[quote name='chi23']Granie na nerwach..?:diabloti:[/QUOTE]
Dziekujemy za ten talent, ale miejsce juz zajęte. Mamy tutaj jedną taką etatową...zgadnij, kto...?:evil_lol:

Posted

Zaraz wpłacam pieniążki za lipiec. A czy doszły moje czerwcowe? Wysłałam na początku czerwca, ale na pierwszej stronie nic o tym nie ma:(

Posted

[quote name='piove'][B]Zaraz wpłacam pieniążki za lipiec. A czy doszły moje czerwcowe? Wysłałam na początku czerwca, ale na pierwszej stronie nic o tym nie ma:([/QUOTE][/B]
[B]Wielkie dzięki.:loveu: [COLOR=red]Skarbnik, do raportu !! Sprawdzić i zapisać wpłaty !!![/COLOR][/B]

Posted

[quote name='danka4u1'][/B]
[B]Wielkie dzięki.:loveu: [COLOR=red]Skarbnik, do raportu !! Sprawdzić i zapisać wpłaty !!![/COLOR][/B][/QUOTE]
razem z mama dziś będziemy sprawdzać wpłaty wszystkie czerwcowe :)

Posted

[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]Nawet gdy spalimy[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]trochę kartofelki[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]i sos przesolimy –[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=blue]KOCHAJMY[/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]K[/COLOR][/B][B][COLOR=red]U[/COLOR][/B][B][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][/B][B][COLOR=yellow]D[/COLOR][/B][B][COLOR=#92d050]E[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b050]L[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][/B][B][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][/B][B][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT][/CENTER]
[/CENTER]

[/CENTER]
[/CENTER]

Posted

hmmm to ja mam kilka spraw - wywołana do tablicy przez xxxx52 odpowiadam:

- ilość telefonów z ogłoszeń - zero :shake:
- ilość maili z ogłoszeń - zero :shake:
- ilość zapytań "gębowo" - zero :shake:
ale jeszcze nie tracę ducha - jednak być może trzeba odnawiać? nie znam się na tym, nie wiem jak często trza odświeżać ogłoszenia?

następnie biję sie w piersi - ZAPOMNIAŁAM - przypomnieć !!! (nomen omen) o wpłatach sponsorom naszym ad czerwiec :placz:,:angryy:
co daje mi do myslenia i powinno i Wam dać- czy ja aby się nadaję na tą funkcję, do ktorej - tu znów biję sie w pierś :modla:- sama się zgłosiłam
generalnie mam krechę ---------------------------------- i mi głupio

trzecia wiadomośc to już wogle - czerwienię się pisząc o tym :oops:
otóż nie wpłaciłam za czerwiec swojego datku, wpłacę za dni kilka w sumie za czerwiec i lipiec

hmm wyspowiadałam się idę , idę posypać się popiołem lub poklęczeć na grochu
:scared::mdleje:

Posted

uspokajam Danko - groch ma się dobrze bo nie znalazłam go w czeluściach swojej kuchni ani nigdzie indziej
próbuję z sobą się dogadać: jak tu się zorganizować żeby pamiętać o wszystkich ważnych rzeczach?
przeszczep mózgu to jeszcze nierealne, ale zapytam odważnie -[B] czy jest na naszym wątku osoba, która POTRAFi pamiętac i przypomnieć innym?[/B]
bo może należy dobrać załogę biorąc pod uwagę realnie umiejętności

Posted

[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]W szczęściu i w nieszczęściu[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B](tfu, tfu, urok wszelki!),[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]przed i po zamęściu –[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=blue]KOCHAJMY[/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]K[/COLOR][/B][B][COLOR=red]U[/COLOR][/B][B][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][/B][B][COLOR=yellow]D[/COLOR][/B][B][COLOR=#92d050]E[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b050]L[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][/B][B][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][/B][B][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT][/CENTER]
[/CENTER]

[/CENTER]
[/CENTER]

Posted

Jak nic cioteczka Danka zaczęła zażywac to nowe nasenne palenie co zlecałyście bo o tej porze juz śladu po Niej nie ma :diabloti:.A ja mogę tylko przeprosic , za opóznienie wpłaty na M @P bo cięzki czas miałam . Sunia , którą mam dzis dokładnie mija 5 tygodni miała zabieg usuwania kamienia i 6 zębow musieli jej usunąc , myślałam, ze na zawał zejde , we czwartek oddanie wyników matur , więc teraz wracam do życia. Sunia super po zabiegu , matura tez super , wiec wreszcie stałe będę nadrabiac. Mizianka dla dwupaku.

Posted

moni - cieszę się że psinka Twoja już ok i gratki za maturę!

a moja córcia dostała się do wymarzonego gimnazjum !! tym samym zakończyli,smy rodzinnie wielomiesięczny etap aplikacji jak do NASA :) ufffffffffffff