winter7 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Posłałam kaskę dla dziewczyn. Ja dopiero na tych ostatnich zdjęciach zajarzyłam, że Meggi jest niewiele większa od Peggi. Do tej pory żyłam w przekonaniu, że Meggi to gigantyczny 45kg psiur. :):):) Quote
danka4u1 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='jola_li']No proszę, to mnie się podpuszcza na rymowanie, a tu taki deszcz talentów :-)! [/QUOTE] Rymuj, rymuj dalej- prosimy. Widzisz, jak inspirująco na nas działasz... [quote name='winter7']Posłałam kaskę dla dziewczyn. Ja dopiero na tych ostatnich zdjęciach zajarzyłam, że Meggi jest niewiele większa od Peggi. Do tej pory żyłam w przekonaniu, że Meggi to gigantyczny 45kg psiur. :):):)[/QUOTE] Winter odwiedzaj nas. Ja nadal myślę, ze Meggi to gigancik przy Pegguni... Czas byłoby stwierdzić to w realu. Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [B][SIZE=3][COLOR=blue]Sprawdźcie swoje monitory !!!!!:angryy: Mnie taką dziurę wykopały- opuszczone przez wirtualnych opiekunów - Meggi i Peggi.....:shake::shake:[/COLOR][/SIZE][/B] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/2159/e8cd9189121ea982.jpg[/IMG][/URL] Quote
juliaikamil Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 dzięki za zaproszenie. z kasą u mnie teraz bardzo! kiepsko :( ale choć podniosę i zapiszę. mam nadzieję, że sytuacja niedługo się zmieni :) Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Dziękujemy za odwiedziny u Dwupaku i zapraszamy ponownie.:loveu: Quote
jola_li Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]Czy mgiełka się ściele,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]czy cisną nas szelki,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]w piątek i w niedzielę – [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=blue]KOCHAJMY[/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]K[/COLOR][/B][B][COLOR=red]U[/COLOR][/B][B][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][/B][B][COLOR=yellow]D[/COLOR][/B][B][COLOR=#92d050]E[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b050]L[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][/B][B][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][/B][B][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/CENTER] Quote
szafra Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 W górę opuszczone dziewczęta M&P.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [B][SIZE=3][COLOR=blue]:loveu:List od M&P::loveu:[/COLOR][/SIZE][/B] [URL]http://youtu.be/gWSxoP1UXAQ[/URL] Quote
bakusiowa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='bakusiowa']Witam i podnoszę. Według uzgodnień z danka4u1 niedługo wyślę pewną kwotę dla dziewczyn.[/QUOTE] Wysłałam dzisiaj dla dziewczyn 40 zł. Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='bakusiowa']Wysłałam dzisiaj dla dziewczyn 40 zł.[/QUOTE] Wielkie dzięki w swoim i nas wszystkich imieniu.:loveu: Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Lakoniczna margaret, czyżbyś dziś też zamierzała być milcząca? Ciągnę Cię za język: dlaczego? Jaka tego przyczyna??? Quote
margaret Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 ło matko człowiek się odezwie i zaraz musi być podejrzany :) hehe w pracy ciągle jestem w pewnym sensie stąd oszczędnie w słowach no i podziwiam fotki made by malawaszka Quote
Olena84 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Witam Panienki w trakcie mojego urlopu, nadrabiam, ale ciotki cos slabo, 2 tyg a tu tylko 4 nowe strony? Widze ze Peggi pcha sie tez na kolana, widac, ze jest z nia coraz lepiej... Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='margaret']ło matko człowiek się odezwie i zaraz musi być podejrzany :) hehe w pracy ciągle jestem w pewnym sensie stąd oszczędnie w słowach no i podziwiam fotki made by malawaszka[/QUOTE] W pracy??? Do domu! Psy czekają. Rodzina pewnie też....albo juz z Ciebie zrezygnowali... Quote
SkarpetKa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Po cichutko mówię dobranoc sunieczkom, bo już pewnie śpią :) Quote
Angel Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Kocurek']Wstawac,nie spac,przybywac do dwupaczka:)[/QUOTE] nasze ciotki przybywajcie :loveu: Quote
jola_li Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]W poniedziałek, w środę,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]w czwartek i w Post Wielki,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]w deszcz i niepogodę – [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=blue]KOCHAJMY[/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]K[/COLOR][/B][B][COLOR=red]U[/COLOR][/B][B][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][/B][B][COLOR=yellow]D[/COLOR][/B][B][COLOR=#92d050]E[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b050]L[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][/B][B][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][/B][B][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/CENTER] Quote
margaret Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 łojej jaki upał dziś, tlenuuuuuu!!!! czy u Was Ulka też tak smaży i dusi? Quote
bakusiowa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Odwiedzam dzisiaj dziewczyny.[SIZE=3][COLOR=blue][B]J[/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3][COLOR=blue]ednocześnie zapraszam do zakupów na bazarku z mojej sygnaturki. Mega dług 6600 zł. [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
danka4u1 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='SkarpetKa']Po cichutko mówię dobranoc sunieczkom, bo już pewnie śpią :)[/QUOTE] Było rzeczywiście cichutko, bo sunieczki nie obudziły się i ja też nie. Dziękuję za delikatność. [quote name='Kocurek']Wstawac,nie spac,przybywac do dwupaczka:)[/QUOTE] Kocurkowi też dzięki. Wołanie cichutkie- sunie dalej spały, ale ja już na tzw nogach byłam od dawna. Cichutko wstałam, żeby nie robić zamieszania... [quote name='Angel']nasze ciotki przybywajcie :loveu:[/QUOTE] Angel, co to młode pokolenie nie potrafi głośniej krzyknąć? Nie wierzę.:shake: Nic nie było słychać. [quote name='jola_li'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=blue][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=blue]........................KOCHAJMY[/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]K[/COLOR][/B][B][COLOR=red]U[/COLOR][/B][B][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][/B][B][COLOR=yellow]D[/COLOR][/B][B][COLOR=#92d050]E[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b050]L[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][/B][B][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][/B][B][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [/QUOTE] Jola kochana, melodyjką kiundelkową wprawiła mnie w dobry nastrój i kochając kundelki, dałam im jeszcze pospać. [quote name='margaret']łojej jaki upał dziś, tlenuuuuuu!!!! czy u Was Ulka też tak smaży i dusi?[/QUOTE] [quote name='ULKA12']Rano dusiło, teraz polewa i grzmi okrutnie.[/QUOTE] Hurtem: Margaret i Ullka: U nas grzmi, z nieba leci na przeniam żar i kaskady deszczu. Zalało mi pół mieszkania podczas mojej nieobecności...ale mój kundelek tego nie zauważył. Był cały i suchy, ale na mój widok wytarzał się z radości w w ziemi ze skrzynek i deszczowym błotku na balkonie.:angryy::angryy: I to by było na tyle. Zaczynamu obchód bud. U nas nadal urodzaj kleszczy...znowu dziś było wielki pogrom tych pasażerów na gapę. Jak u Ciebie Ula? Jak Meggi i Peggi? Quote
Angel Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 u nas cieplutko, upał mega.. buziolee dla panienek :) Quote
ULKA12 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 A u nas jeśli chodzi o kleszcze nie ma tragedii, nie wiem czy przyczyna jest fipreks, czy w tym roku u nas jest mniej tych krwiopijców. Chciałam sie z wami podzielić wielka radością Dyzio, który był u mnie na Dt już prawie wieczność (od grudnia) nareszcie jutro jedzie do swojego domku :-) Quote
Recommended Posts