Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Posłałam kaskę dla dziewczyn.
Ja dopiero na tych ostatnich zdjęciach zajarzyłam, że Meggi jest niewiele większa od Peggi. Do tej pory żyłam w przekonaniu, że Meggi to gigantyczny 45kg psiur. :):):)

Posted

[quote name='jola_li']No proszę, to mnie się podpuszcza na rymowanie, a tu taki deszcz talentów :-)!
[/QUOTE]
Rymuj, rymuj dalej- prosimy. Widzisz, jak inspirująco na nas działasz...

[quote name='winter7']Posłałam kaskę dla dziewczyn.
Ja dopiero na tych ostatnich zdjęciach zajarzyłam, że Meggi jest niewiele większa od Peggi. Do tej pory żyłam w przekonaniu, że Meggi to gigantyczny 45kg psiur. :):):)[/QUOTE]
Winter odwiedzaj nas. Ja nadal myślę, ze Meggi to gigancik przy Pegguni...
Czas byłoby stwierdzić to w realu.

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=blue]Sprawdźcie swoje monitory !!!!!:angryy: Mnie taką dziurę wykopały- opuszczone przez wirtualnych opiekunów - Meggi i Peggi.....:shake::shake:[/COLOR][/SIZE][/B]

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/2159/e8cd9189121ea982.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]Czy mgiełka się ściele,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]czy cisną nas szelki,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]w piątek i w niedzielę –
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=blue]KOCHAJMY[/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]K[/COLOR][/B][B][COLOR=red]U[/COLOR][/B][B][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][/B][B][COLOR=yellow]D[/COLOR][/B][B][COLOR=#92d050]E[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b050]L[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][/B][B][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][/B][B][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]

Posted

[quote name='bakusiowa']Witam i podnoszę. Według uzgodnień z danka4u1 niedługo wyślę pewną kwotę dla dziewczyn.[/QUOTE]
Wysłałam dzisiaj dla dziewczyn 40 zł.

Posted

ło matko człowiek się odezwie i zaraz musi być podejrzany :) hehe w pracy ciągle jestem w pewnym sensie stąd oszczędnie w słowach
no i podziwiam fotki made by malawaszka

Posted

Witam Panienki w trakcie mojego urlopu, nadrabiam, ale ciotki cos slabo, 2 tyg a tu tylko 4 nowe strony? Widze ze Peggi pcha sie tez na kolana, widac, ze jest z nia coraz lepiej...

Posted

[quote name='margaret']ło matko człowiek się odezwie i zaraz musi być podejrzany :) hehe w pracy ciągle jestem w pewnym sensie stąd oszczędnie w słowach
no i podziwiam fotki made by malawaszka[/QUOTE]
W pracy??? Do domu! Psy czekają. Rodzina pewnie też....albo juz z Ciebie zrezygnowali...

Posted

[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]W poniedziałek, w środę,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]w czwartek i w Post Wielki,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]w deszcz i niepogodę –
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=blue]KOCHAJMY[/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]K[/COLOR][/B][B][COLOR=red]U[/COLOR][/B][B][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][/B][B][COLOR=yellow]D[/COLOR][/B][B][COLOR=#92d050]E[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b050]L[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][/B][B][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][/B][B][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]

Posted

Odwiedzam dzisiaj dziewczyny.[SIZE=3][COLOR=blue][B]J[/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3][COLOR=blue]ednocześnie zapraszam do zakupów na bazarku z mojej sygnaturki. Mega dług 6600 zł.
[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='SkarpetKa']Po cichutko mówię dobranoc sunieczkom, bo już pewnie śpią :)[/QUOTE]
Było rzeczywiście cichutko, bo sunieczki nie obudziły się i ja też nie. Dziękuję za delikatność.

[quote name='Kocurek']Wstawac,nie spac,przybywac do dwupaczka:)[/QUOTE]
Kocurkowi też dzięki. Wołanie cichutkie- sunie dalej spały, ale ja już na tzw nogach byłam od dawna. Cichutko wstałam, żeby nie robić zamieszania...

[quote name='Angel']nasze ciotki przybywajcie :loveu:[/QUOTE]
Angel, co to młode pokolenie nie potrafi głośniej krzyknąć? Nie wierzę.:shake: Nic nie było słychać.

[quote name='jola_li']
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=blue][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=blue]........................KOCHAJMY[/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]K[/COLOR][/B][B][COLOR=red]U[/COLOR][/B][B][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][/B][B][COLOR=yellow]D[/COLOR][/B][B][COLOR=#92d050]E[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b050]L[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][/B][B][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][/B][B][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[/QUOTE]
Jola kochana, melodyjką kiundelkową wprawiła mnie w dobry nastrój i kochając kundelki, dałam im jeszcze pospać.

[quote name='margaret']łojej jaki upał dziś, tlenuuuuuu!!!! czy u Was Ulka też tak smaży i dusi?[/QUOTE]

[quote name='ULKA12']Rano dusiło, teraz polewa i grzmi okrutnie.[/QUOTE]
Hurtem: Margaret i Ullka: U nas grzmi, z nieba leci na przeniam żar i kaskady deszczu.
Zalało mi pół mieszkania podczas mojej nieobecności...ale mój kundelek tego nie zauważył. Był cały i suchy, ale na mój widok wytarzał się z radości w w ziemi ze skrzynek i deszczowym błotku na balkonie.:angryy::angryy:
I to by było na tyle.
Zaczynamu obchód bud.
U nas nadal urodzaj kleszczy...znowu dziś było wielki pogrom tych pasażerów na gapę. Jak u Ciebie Ula? Jak Meggi i Peggi?

Posted

A u nas jeśli chodzi o kleszcze nie ma tragedii, nie wiem czy przyczyna jest fipreks, czy w tym roku u nas jest mniej tych krwiopijców. Chciałam sie z wami podzielić wielka radością Dyzio, który był u mnie na Dt już prawie wieczność (od grudnia) nareszcie jutro jedzie do swojego domku :-)