Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:grin::grin::grin:

Ja wiem, to posłanie się samo wzięło i tak popsuło :)

< swoją drogą pamiętam co ja przeżyłam jak wróciłam do domu i znalazłam ozdobne poduszki z kanapy wypatroszone :) >

Posted

[quote name='Diora']:grin::grin::grin:

Ja wiem, to posłanie się samo wzięło i tak popsuło :)

< swoją drogą pamiętam co ja przeżyłam jak wróciłam do domu i znalazłam ozdobne poduszki z kanapy wypatroszone :) >[/QUOTE]

o właśnie właśnie!!!! samo sie wzięło i popsuło!!, to tez przecież możliwe :loveu:

<Diora ja też pamiętam, jak moja dawna wyżłopanna czytała książki- głównie te pożyczone z biblioteki, jadła kanapę i fotel, słuchała pazurami płyt winylowych, wynosiła śmieci - z kuchennej szafki do pokoju na dywan :evil_lol: a raz nawet wciągnęła dużą Ramę, a jak weszliśmy do domu i rzuciliśmy TE spojrzenie na nią - na koniec okrasiła to kałużą moczu :cool3::cool3: ja myslę, że to złe skrzaty chciały ją wrobić:diabloti: >

Posted

:mdleje::grin::grin::grin:

Oczywiście, że to skrzaciki :diabloti: Nie ma innej opcji. Szkoda, że one muszą mieszkać zawsze w domu grzecznych piesków i szargać im opinie :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='danka4u1']Nic się nie przejmuj; my też czasem piszemy " 10 znaków"- co to znaczy? wiesz? To taki sprawdzian, czy czytałaś nasze " ciekawe" post.[/QUOTE]

I wiem i czytałam - mnie też dogo czasem upomina o więcej znaków :eviltong: