Diora Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 -"to nie ja,serio serio" "nieee, ja wtedy spałam, nie wiem kto to zrobił" Quote
margaret Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Usmiałam się:) Ulka ty się lepiej przyznaj kiedy taki sajgon zrobiłaś, bo przecież nie te aniołeczki nasze!!:evil_lol::evil_lol: Quote
Diora Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 :grin::grin::grin: Ja wiem, to posłanie się samo wzięło i tak popsuło :) < swoją drogą pamiętam co ja przeżyłam jak wróciłam do domu i znalazłam ozdobne poduszki z kanapy wypatroszone :) > Quote
margaret Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Diora']:grin::grin::grin: Ja wiem, to posłanie się samo wzięło i tak popsuło :) < swoją drogą pamiętam co ja przeżyłam jak wróciłam do domu i znalazłam ozdobne poduszki z kanapy wypatroszone :) >[/QUOTE] o właśnie właśnie!!!! samo sie wzięło i popsuło!!, to tez przecież możliwe :loveu: <Diora ja też pamiętam, jak moja dawna wyżłopanna czytała książki- głównie te pożyczone z biblioteki, jadła kanapę i fotel, słuchała pazurami płyt winylowych, wynosiła śmieci - z kuchennej szafki do pokoju na dywan :evil_lol: a raz nawet wciągnęła dużą Ramę, a jak weszliśmy do domu i rzuciliśmy TE spojrzenie na nią - na koniec okrasiła to kałużą moczu :cool3::cool3: ja myslę, że to złe skrzaty chciały ją wrobić:diabloti: > Quote
Diora Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 :mdleje::grin::grin::grin: Oczywiście, że to skrzaciki :diabloti: Nie ma innej opcji. Szkoda, że one muszą mieszkać zawsze w domu grzecznych piesków i szargać im opinie :evil_lol::eviltong: Quote
danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ula, zastanów się póki jeszcze czas. Widziałaś, w jakie towarzystwo się wdałaś?? Wszystko ci wmówią. Miej się na baczności. Quote
Paula95 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Przecież każdy wie, że to skrzaciki, a nie P&M ;> Quote
margaret Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 no, więc wersja została ustalona i takiej będziemy sie trzymać :diabloti: Quote
danka4u1 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Czas na spacer południowy !!! Kto chętny? Ja wybiegam.... Quote
danka4u1 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Kto to posprząta???:mad::mad: Wszystkie cioteczki rozbiegły się....:shake::shake::shake::mad: Quote
Szarotka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ale balagan :):) Zapraszam na bazarek na podhalany :):) http://www.dogomania.pl/threads/207290-PO%C5%9ACIELE-KAMIZELKI-NISZCZARKA-I-WIELE-INNYCH-WSPANIA%C5%81O%C5%9ACI-NA-PODHALANY-BONO-do22.5 Quote
dara9 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ale rojbery z tych dziewczyn! no kto by pomyślał, takie mają słodkie pyszczki:loveu: Quote
delfy2000 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Malowniczy bajzelek, nie ma co... te skrzaty to jakieś rozgarnięte artystycznie chyba ;-) Quote
delfy2000 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='danka4u1']Delfinko, gdzie byłaś, jak Cię nie było...???[/QUOTE] Cały czas jestem i podglądam, ale nie zawsze mam coś ciekawego do powiedzenia ;-) Quote
danka4u1 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Nic się nie przejmuj; my też czasem piszemy " 10 znaków"- co to znaczy? wiesz? To taki sprawdzian, czy czytałaś nasze " ciekawe" post. Quote
delfy2000 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='danka4u1']Nic się nie przejmuj; my też czasem piszemy " 10 znaków"- co to znaczy? wiesz? To taki sprawdzian, czy czytałaś nasze " ciekawe" post.[/QUOTE] I wiem i czytałam - mnie też dogo czasem upomina o więcej znaków :eviltong: Quote
Recommended Posts