Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angel']ulka czy doszło 100 zł za szczepienia ?[/QUOTE]

Tak pieniądze za szczepienia doszły, bardzo dziękuję. Nie ma jeszcze pieniędzy za pobyt P&M w maju, nie wiem czy to wina banku, nie wiem czy wpłacałaś razem, czy były dwa przelewy?

Posted

[quote name='ULKA12']Tak pieniądze za szczepienia doszły, bardzo dziękuję. Nie ma jeszcze pieniędzy za pobyt P&M w maju, nie wiem czy to wina banku, nie wiem czy wpłacałaś razem, czy były dwa przelewy?[/QUOTE]

przelew za pobyt dopiero pójdzie- na koniec tygodnia, jeśli to nie problem. Ucałuj dziewczynki ode mnie :loveu: czy ktoś w czerwcu sie wybiera do dziewczynek ? chętnie bym się zabrała.. nie chce żeby mnie zapomniały, megaa chce je przytulić. Ale boje sie że mnie wgl nie rozpoznaja..

przepraszam że rzadko sie odzywam, ale strasznie zabiegana jestem. Wybaczcie.. niekiedy zawodze ale staram sie.. zeby tak nie było.

Posted

[quote name='ULKA12'] Z drugiej strony gdy ja jestem w psim pokoju a psy na zewnątrz to przychodzi do mnie, próbuje zaglądać przez okno. Czasami mam wrażenie, że ją w kontaktach z człowiekiem ogranicza Megi bo z jednej strony Pegi w obecności Megi jest pewniejsza siebie ale gdy ją głaskam zawsze wepchnie się Megan a Pegusia się usuwa.
Ula, Peggi zaczyna Cię traktowac jako zastępczą Meggi...:evil_lol: :evil_lol: niedługo będziecie obie, nierozłączne do adopcji.:evil_lol:
Cieszy nas, ze PEggi zaczyna być bardziej samodzielna. To wrażliwa i nieśmiała sunia tylko pozostaje jeszcze w cieniu swojej potężnej przyjaciółki i nic dziwnego. Tyle lat razem w schronie przetrwała pewnie dlatego, ze były obie razem na dobre i złe.
[quote name='Angel']:loveu: czy ktoś w czerwcu sie wybiera do dziewczynek ? chętnie bym się zabrała.. nie chce żeby mnie zapomniały, megaa chce je przytulić. Ale boje sie że mnie wgl nie rozpoznaja..

przepraszam że rzadko sie odzywam, ale strasznie zabiegana jestem. Wybaczcie.. niekiedy zawodze ale staram sie.. zeby tak nie było.
Angel, ja cały czas główkuję, kiedy czas pozwoli jechać do Uli, ale jasno mi wynika z kalendarza, ze aż do końca czerwca nie da rady.
Wiesz, jak to w szkole pod koniec roku szkolnego.....a jeszcze inne sprawy domowe...ale myślę cały czas.
Rozumiem, ze będziesz miala pozwolenie na pielgrzymkę do Częstochowy..?
Co robimy z ogłoszeniami z tego bazarku?

Posted

Ulka dziś pójdzie przelew za maj ; )
daj znać jak dojdzie :loveu:

margaret
to jeśli kupować ogłoszenia to zamówisz je czy ja to mam zrobic ? i na jakim bazarku ?

danka nie pytałam, ale jedno dniowy wypad musi sie odbyć ; ) odwiedze moje dziewczyny :loveu: tak wiem jak to jest w szkole.. no ja tez teraz mały zapierniczzz miałam i nadal mam i w domu i na zawnatrz jego sprawy, kłopoty itp.. ale wszystko do ogarniecia.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Tekst krótki/długi? Jakie zdjęcia? Jest całe multum. Mozna wysłac do 12 zdjęć.

mysle że krótszy tekst byłby lepszy ; D jeśli podbija kogoś serca to informacje zawsze można podać ; )

Posted

danka4u1 napisał(a):
Angel, 60 za 10 zł? Co z naszym wyjazdem? Jak w szkółce na końcówce? Pewnie w porządku.

hmmm opłacało by sie ale jak w powyższym poście napisałam poczekajmy na odpowiedź :) Z wyjazdem ? oczywiście jedziemy do dziewczyn ; ) namówie mame na pielgrzymke więc napewno wstąpimy do dziewczyn i umówimy sie na jeden termin :) tak aby pasowało i mi i tobie danusiu i uli ; ) W szkole.. nie jest źle ; )

Posted

ULKA12 napisał(a):
Pieniądze za maj wpłynęły, serdecznie dziękuję :-) Dzisiaj będą profesjonalne fotki dziewczyn :-)

czekamy z niecierpliwością :loveu:

Posted

wg mnie powinnyście je ogłaszać osobno też

najpierw Megan :lol: mało profesjonalnie bo latała jak wariatka, ale statyczne były w poprzedniej sesji :lol:

prawie jak amstaf :evil_lol: