Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

już odpisuje ci margaret :)
tak tęsknie za nimi i to bardzo ale trzeba iść do przodu- one mają dobrze przecież, a mnie chyba juz nawet nie pamiętaja. Co do matur- ja za 3 lata i to pewnie wprowadzą jeszcze tyle zmian że koniec.

Posted

[quote name='dara9']Mnie też nie dotyczy, ale się dziewczyny rozpisały i dawne stresy odżyły ;)

Miłego dnia Cioteczki i psiaczki![/QUOTE]

bo teraz danka w stresie:) jak co roku chyba, wieczna maturzystka, trzeba ją wesprzeć

ja też pozdrawiam dara9!

Posted

Siedzenie i milczenie to nie moja specjalność...ja babina ruchliwa jestem, ale dzięki Waszym kciukom i demotywatorowi Margaret udało mi się nie zasnąć, więc witam Was wszystkie szanowne obecne i zaoczne w drodze wyjątkowej sympatii- też.
W stresie to ja byłam na starych maturach, gdy poprawiałam prace swoich abiturientów i pytałam ich potem też własnoręcznie i osobiście. Teraz poprawia specjalna komisja zakodowane prace- ja dałam sobie spokój z obliczaniem procentów z prac literackich- a pytam zawsze nie swoich tylko uczniów koleżanek i vice versa...
Czemuś to ma służyć, ale czemu- nie wiem.
Masz rację Angel. Za 3 lata wszystko jest możliwe. Nawet to, ze to ja będę pisać pracę, a maturzyści będą mnie pytać. Nasza oświata obfituje w nieograniczone możliwości reform i zmian. Podobno ma nie być lektur...czas umierać...jak poznać literaturę i konteksty bez czytania oryginału?
Myslałam o ewentualnym odwiedzeniu dwupaczku- Ula, szykuj się na nalot - jesli chodzi o mnie to dopiero po wszystkich szkolnych zawirowaniach, zakończeniach roku, świadectwach, konferencjach, wywiadówkach, ustnej maturze, egzaminie z praktycznej nauki zawodu...moze to miec miejsce czyli koniec czerwca. Nie wcisnę nigdzie terminu. Jak u Was?
Ula, pokaz się. Dwupaczku pokaż pyska i daj wirtualny głos. Ciotki stęsknione czekają na zdjęcia i wiadomości.

Posted

ale Ulka - danka przyjedzie do Ciebie i zrobi Tobie i psiakom egzamin, maturalny w dawnym stylu:)

bardzo mi się podobało stwierdzenie:

Masz rację Angel. Za 3 lata wszystko jest możliwe. Nawet to, ze to ja będę pisać pracę, a maturzyści będą mnie pytać. Nasza oświata obfituje w nieograniczone możliwości reform i zmian.
:evil_lol::evil_lol:

danko ja marzę by sie dołączyć do wizytacji :diabloti: ale czerwiec albo nawet lipiec, a to niewiadomo czy nasze panny psie jeszcze u Uli będą?

Posted

[quote name='ULKA12']Damy radę :-) Zresztą właśnie trzeba myśleć optymistycznie, ze P&M będą już w swoim domku. Ale nawet wtedy zapraszam :-)[/QUOTE]
Dziękujemy za zaproszenie, ale...optymistycznie to już M&P mają...u Ciebie:loveu:

Posted

A tutaj dalej matury i matury brrrr strach wchodzić ;)

Chętnie dołączyłabym się do odwiedzin, ale u mnie to dopiero październik albo i dalej wchodzi w grę a wtedy to już napewno dziewczyn nie będzie u Uli tylko w domkach :)

Posted

oj daro, na pewno , ale może inne pieski nasze Ula przygarnie wtenczas?

a jak chcecie zobaczyć bazar porównywalny pełen towaru, klientów, to idźcie ingi tropem, co tam się dzieje!:)

Posted

Hej, od dawna śledzę losy dziewczyn, choć nieczęsto piszę. Wspomagałam też drobną, bo drobną, ale zawsze stałą deklaracją- niestety na razie muszę się z nią wstrzymać. Nie mam pracy, intensywnie szukam już 2 miesiąc, a tu nic...kończą się oszczędności :( Generalnie niby nie wpłacałam dużo, ale wspomagałam też inne psiaki i razem dawało to kwotę prawie 100 zł miesięcznie. Nie mogę sobie teraz na to pozwolić, a trudno wybierać komu wpłacać choć 10 zł, bo wszystkie potrzebujące, dlatego na razie wstrzymuję wszystkie wpłaty...Jak coś się u mnie zmieni natychmiast dam znać, przykro mi :(

Posted

Rozumiemy JOHANNALIND. Przykro nam, ze masz kłopoty ze znalezieniem pracy; to nie jest łatwe...
Życzymy Ci powodzenia w poszukiwaniach i nie żegnaj się znami, tylko przychodź tutaj do swojego dwupaku. Zawsze witamy każdego przybysza z radością w naszej dwupakowej rodzinie.

Posted

ja rozumiem i będe mocno trzymac kciuki za znalezienie pracy JOHANNALIND! I mam nadzieję, że będziesz tu dalej z nami , wspomożesz niefinansowo ale praktycznie - dobrą radą, podtrzymaniem ducha, czy jakoś inaczej:) Niech moc będzie z Tobą ! (dziś takie pozdrowienie usłyszałam od prawnika, widać jest trendy:)

Posted

[quote name='danka4u1']Masz rację Angel. Za 3 lata wszystko jest możliwe. Nawet to, ze to ja będę pisać pracę, a maturzyści będą mnie pytać. Nasza oświata obfituje w nieograniczone możliwości reform i zmian. [/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:

10 znaków

Posted

Pewnie, ze hop, bo zrobiła się ładna pogoda. Zresztą dwupaczek ma chyba ciągłe tendencje do hopania i podskakiwania z radości. I tak trzymać ! No to hop !!!