Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takie podejrzenia, to ciekawa sprawa..nadaje się do upublicznienia?
Test wypadł pomyslnie dla mnie. nie było 10 znaków, albo ja jestem analfabetka matematyczna.

Posted

[quote name='danka4u1']Takie podejrzenia, to ciekawa sprawa..nadaje się do upublicznienia?
Test wypadł pomyslnie dla mnie. nie było 10 znaków, albo ja jestem analfabetka matematyczna.[/QUOTE]

Nadaje, nadaje Danusiu... myślę, że tu chodzi o zapobieganie "nabijaniu" zbyt dużej ilości wpisów (bo zabierają dużo mocy przerobowych na serwerach) - tak jak to jest na innych forach socjalnych... ludzie wpisują słoneczko albo inny skrót i tak lecą czasami całymi stronami ;-)

Posted

[quote name='delfy2000']I wiem i czytałam - mnie też dogo czasem upomina o więcej znaków :eviltong:[/QUOTE]

A ja wtedy piszę coś w kolorze białym, więc i tak tego nie widać ;-)!

W jakich okolicznościach psinki dokonały nowej aranżacji wnętrza? Dłużej niż zwykle były zamknięte i zaczęły się nudzić, czy tak po prostu postanowiły zmienić coś w swoim otoczeniu :-)?

Posted

Jolu, jestes genialna! W kolorze białym....nawet wszechmocne i wszechpotężne Dogo przechytrzyłaś. A co piszesz..?
Właśnie, ciekawe, w jakich okolicznościach doszło do demolki zwanej nową aranżacją? moze to była okolicznośc łagodząca?

Posted

[quote name='Olena84']Ale my nie nabujamy postow tylko konkretnie hopkamy!
;)
Hopajmy i nawet nabijajmy, jak to będzie z pozytkiem dla Meggi i Peggi. Jak Sabcia/ Tina/ Sonia?
Obawiam się, ze brakuje nam wiecej niż 50 zł do deklaracji. Policzyłam- proszę mi nie wierzyć za bardzo-:shake: i wyszło mi, ze 70 zł...:shake::shake: Może czas wyruszyć na akcję żebraczą...

Posted

[quote name='danka4u1']Jolu, jestes genialna! W kolorze białym....nawet wszechmocne i wszechpotężne Dogo przechytrzyłaś. A co piszesz..?
[/QUOTE]

.............., pppppppppppp, zzzzzzzzzzzzzzzzz, iiiiiiiiiiiiiiii, albo jak mam dobry humor to "wygrywam" różne melodyjki, np. 4tgg56ydv8im ;-).

Posted

słuchajcie , jak stoimy z ogłoszeniami? bo chyba kilka stron poszło?
może warto te krótsze wersje wpuścić na wiele wiele portali?
nie sądzę żeby jakiś odzew był jak dotąd.... prawda?

Posted

danko ok. 60 -70 zł, troche sie w tym gubię
ale na pewno trzeba jeszcze prosić o sponsoring :cool3:

ja mam pytanie też Ulki?

jak dziewczyny na teraz jesli idzie o ich samodzielność, czy widac zmianę u jednej i drugiej - na ile wciąż są sklejone ze sobą, a co potrafią gdy tej drugiej nie ma? czy podejmują inicjatywę do osobnych działań?

Posted

dzięki skarpetka za namiar na bazar!:)

ostatnio czytam na wątkach i widze że z ogłoszeń bryndza a domki sie znajdują z odwiedzenia schroniska czy azylu ewentualnie po znajomości dogomaniackiej
ciekawe to....
ale też widze że suczki mają "brania":) większe niż chłopaki, oczywiście żadna to statystyka - w końcu znam tylko ułameczek prawdy

Posted

[quote name='margaret']
ja mam pytanie też Ulki?

jak dziewczyny na teraz jesli idzie o ich samodzielność, czy widac zmianę u jednej i drugiej - na ile wciąż są sklejone ze sobą, a co potrafią gdy tej drugiej nie ma? czy podejmują inicjatywę do osobnych działań?[/QUOTE]

Na pewno jest lepiej. Megan (ta łaciata) jest zupełnie samodzielna, chodzimy same na spacerki, dla niej ważny jest człowiek, zaczęła pilnować podwórka, oszczekuje przechodniów ale jest bardzo posłuszna. Czasami bawią się razem z Pegi ale jak inny psiak ją zachęca do zabawy to tez skorzysta z okazji. Do obcych bardzo przyjazna.
Pegi też jest bardziej samodzielna ale spacer tylko z nią jest niemożliwy, po prostu stres jest dla niej bardzo duży. Ale już nie zachowuje się nerwowo, chyba, że wyjmę aparat wtedy robi się nerwowa. Gdy przyjdzie ktoś obcy sunia jest nieufna, nie da się pogłaskać ale już nie ucieka w panice. Gdy ja ją wołam przychodzi, daje się pogłaskać ale jest ostrożna. Zero agresji. Z drugiej strony gdy ja jestem w psim pokoju a psy na zewnątrz to przychodzi do mnie, próbuje zaglądać przez okno. Czasami mam wrażenie, że ją w kontaktach z człowiekiem ogranicza Megi bo z jednej strony Pegi w obecności Megi jest pewniejsza siebie ale gdy ją głaskam zawsze wepchnie się Megan a Pegusia się usuwa.