danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ale mam innych więcej niż na 10 znaków....tylko nie liczę i dzięki temu żyję. Quote
chi23 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Cóż było pisać? Chciałam zamiast standardowo podnosić - zrobić tańczące babuszki a wy tutaj że jakaś matematyczka jestem czy cuś..:stop: :p Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 A czy tych babuszek tez ma być 10...???:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nie samym hopaniem, znaczkami ani babuszkami..pies żyje. Czasem musi pokazać swiatu pychola, zwłaszcza tak pięknego jak moja faworytka Peggunia. Kto da więcej....zdjęć ? DOBRANOC Quote
danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 :multi::multi:Witam z popołudnia.:multi::multi: Jak mija dzień???? Quote
ULKA12 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ja mam dużo ale nie mam siły walczyć z programem do wklejania zdjęć, ale wieczorem się zawezmę i coś wrzucę. Quote
danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Zawezmij się Ula...z jakim programem tak walczysz? Podaj nazwisko - rozprawimy się z nim:mad::mad: Czy u Was też juz w końcu prawie wiosennie? Quote
chi23 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Dzień mija cudnie:loveu: Byłam na łódzkiej międzynarodówce i oglądałam mastify tybetańskie:loveu: Szczeniorki były, szczególnie Patrysia rozbrajająca - łąpki na ramionach kładzie i buzi:loveu: Wiosennie jak najbardziej, chociaż rano tak deszczowo to się rozpogodziło;) Quote
danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ach, takiego mastifa...ale dorosłego..to coś, oczym marzę na swoich metrach blokowych.. Quote
chi23 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='danka4u1']Ach, takiego mastifa...ale dorosłego..to coś, oczym marzę na swoich metrach blokowych..[/QUOTE] Dorosły to jest coś:loveu: Inteligentny, opanowany pies i do tego jak wygląda! Długo by gadać co mi się w tych psach podoba.. Cud, miód i orzeszki:loveu: Z drugiej strony szczeniorkom też nie da się odmówić uroku:p Żeby było tematycznie to czekam na fotki Meggi;) Quote
danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Dogo Cię chwali. Wiecej niż 10 znaków i to ...na temat !!!!:multi::multi::multi: Quote
chi23 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='danka4u1']Dogo Cię chwali. Wiecej niż 10 znaków i to ...na temat !!!!:multi::multi::multi: Oj, widzę że źle zrobiłam z tymi 10-cioma znakami.. Już zawsze będą wypominać:obrazic::p W każdym razie jestem dumna z pochwały, rzeczywiście widać znaczną poprawę w ilości literek:evil_lol: Quote
ULKA12 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Psi pokój po zmianie wystroju przez dziewczyny Zimowy incydent Quote
danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Wiedziałam, ze trafię teraz na ucztę!! Meggi jest piękna, ale i tak...wolałabym Peggi, bo taka zasraszona, biedna, niesamodzielna...Meggi da sobie rade wszędzie... Co to za mikrus próbuje się dokooptować do Dwupaku na jednym ze zdjęć? Peggi nie podoba się to wcale.. Wystrój pokoju porażający. Długo to jescze wytrzymasz, Ula? Moze szybkie Allegro przydałoby się. Będzie cd? Chcemy !!! Prosimy!!! Quote
margaret Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 dzieki Ulka za zdjęcia - jak widac pory roku zmieniają się z dnia na dzień i w ten sposób mamy dwupak na każdym tle przyrodniczym, pełen wypas no i jak Ulka - różki chyba juz się da wyczuć u panienek?v:cool3::cool3::cool3: Quote
ULKA12 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Żeby nie było, że to stare zdjęcia, ten zimowy incydent miał miejsce 03.05.2011 :-) Ten mały to Dyzio, kocha wszystkich ludzi i wszystkie psy. Kochany psiak niestety też bezdomny. Ciąg dalszy będzie jak mi uruchomią abonament w fotosiku, bo te bezpłatne strony są bardzo czasochłonne przy wgrywaniu zdjęć. Pegy nie lubi aparatu a po takiej sesji jak ją próbuję złapać w obiektywie wyraźnie mnie potem unika, dlatego ma zdecydowanie mniej zdjęć, ale poprawię się :-) Quote
Diora Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ups, nieźle panny narozrabiały... Same czy ktoś się przyłączył do tej demolki? ;) Quote
Diora Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ehh, znam ten ból. Przypominają mi się od razu szczenięce lata mojej suni. Wracając do domu zastanawiałam się co tym razem odstawiła ;) Zostały wtedy same, zamknięte? Ciekawe w jakich okolicznościach to zrobiły... Quote
ULKA12 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ja się łudzę, że był to jednorazowy incydent:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Diora']Ups, nieźle panny narozrabiały... Same czy ktoś się przyłączył do tej demolki? ;)[/QUOTE] [quote name='margaret']znaczy pełen wigoru są i kreatywności:)[/QUOTE] Kochane ciotki, jedna szuka ewentualnych współwinnych demolki, a druga twierdzi, ze zdrowy objaw, prowadzący do doskonałości.. Do ogłoszeń musimy dodać, ze szukamy dla suniek domu do ..remontu. Ekipa gruzująca już jest !! Quote
margaret Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 hehehe dobre, Dwuosobowa Psia Ekipa Remontowa do wydania :) Quote
Recommended Posts