ULKA12 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Wpłynęło 600 zł za pobyt P&M oraz 28 zł za biostymine. Quote
dara9 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Bazarek dla Dinusia w podpisie i tu: http://www.dogomania.pl/threads/204821-Bazarek-dla-Dinusia-bia%C5%82e-butki-do-25.04.2011 Tak wcześnie już nie zdążam wchodzić do dziewczyn bo nie potrafię wstać ;) Piękne zdjęcia! Super widzieć takie uśmiechnięte pyszczki :) Quote
danka4u1 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Meggi jest piękna i radosna. Czyżby trochę schudł nasz olbrzymek? Chyba nie zaszkodzi, jak zadba o linię. Peggi tez wesoła. Juz nie widzę tego smutnego " wypłosza", kopiącego doły w schronie. Były takie zdjęcia- Peggi schowana przed całym światem -w wykopanej olbrzymiej jamie. Smutne to było zdjęcie i Peggi miała strach, samotnośc i smutek na pyszczku. U Ciebie widzę dochodzi do równowagi. Na ostatnim zdjęciu uśmiecha się do nas całym pycholem i sierść na taką ładną. "Uczesana dziewczyna." Czy nadal tak pilnuje swojej gigantycznej przyjaciółki? Pięknie tam mają nasze dziewczyny, a wiosnę chyba im specjalnie zamówiłaś do zdjęc, bo u nas dziś pada deszcz i niestety coś w rodzaju śniegu...Zimno okrutnie. Jak rozwiązałaś Ula problem podłogi, o którym kiedyś pisałaś? Proszę, zrób kiedyś zdjęcia w psim pokoju. Chciałybyśmy pobyć z M&P wszędzie tam, gdzie one przebywają. Quote
winter7 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 malawaszka napisał(a):a one śmierdzą? :oops: Kiltix na początku ma swój zapach :) , ale nie jest tak śmierdzący jak inne. Kiedyś jak kupiłam obróżkę, to ją wietrzyłam, bo śmierdziała kocimi sikami :tard: Jestem bardzo przeczulona na intensywne zapachy :D i Kiltix jestem w stanie zaakceptować i przyzwyczaić się do niego. Quote
malawaszka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 winter7 napisał(a):Kiltix na początku ma swój zapach :) , ale nie jest tak śmierdzący jak inne. Kiedyś jak kupiłam obróżkę, to ją wietrzyłam, bo śmierdziała kocimi sikami :tard: Jestem bardzo przeczulona na intensywne zapachy :D i Kiltix jestem w stanie zaakceptować i przyzwyczaić się do niego. kurcze to może się skuszę... bo ja też tych zapachów nienawidzę intensywnych :shake: a jak już kocimi siurami to w ogóle masakra :shock: Quote
tamii Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 ULKA12 napisał(a):wIOSENNE SZALEŃSTWO dziewczyny widać w DT mają bardzo dobrze :) Quote
delfy2000 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Super zdjątka - Peggy śmiejąca się całą gębuchą, a Meggy jakaś taka laskowata się zrobiła, pewnie od biegania (jutro zaczynam biegać ;-) ) Quote
danka4u1 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Na dobranoc przesyłam wszystkim wspólnikom Dwupak's Story cieplutkie buziaki- cieplutkie , bo Was lubię i przyda się z powodu powrotu zimy w kwietniu !! Nie pamietam, na czym " stanęłyśmy" ze szczepieniami M&P? Buziaki rzecz dobra, ale najważniejsze zdrowie naszych podopiecznych. Dobranoc. Quote
groszek83 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Podglądam dziewczynki i ciesze się, że tak się im udało:lol: Quote
jola_li Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Peggunia cudna - Meggi też, ale trochę "za baryłka", jak mawiała w dzieciństwie moja córka ;-). Quote
danka4u1 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 jola_li napisał(a):Peggunia cudna - Meggi też, ale trochę "za baryłka", jak mawiała w dzieciństwie moja córka ;-). Już nie " za baryłka" !!! Peggi musi mieć oparcie w potężnej przyjaciólce, chociaż ma na codzień swojego człowieka, ale co pies- to pies. I tym ostrzegawczym i odkrywczym akcentem kończę i ruszam w " real" Quote
Angel Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 :loveu: piękne mordkii! to na co teraz pieniądze? szczepienie i zabezpieczenie na kleszcze :) ile co wyniesie ? Quote
ULKA12 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Szczepienie na wirusówki po 50 zł od suni, zabezpieczenie przeciwkokleszczom,koszt zależny od tego co wybierzecie. Quote
danka4u1 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ULKA12 napisał(a):Szczepienie na wirusówki po 50 zł od suni, zabezpieczenie przeciwkokleszczom,koszt zależny od tego co wybierzecie. Ula, prosze wybierz to, co sama zawsze stosujesz dla innych psiaków. Ty masz największe doświadczenie. Jesli wiesz, ze psy " wytrzymują " smród- zapach obroży i jest skuteczniejsza, wybierz ją. Stosowałaś pewnie coś takiego i wiesz. Krople sa krótko działające i trzeba powtarzać w sezonie kleszczowym, ale nie śmierdzą. To terria. Proszę, Ty zdecyduj, bo najlepiej wiesz. Ciotki beda dyskutować, a kleszcze zeżrą nam M&P. Prawda ciotki? Nie chcemy tego. Quote
dara9 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Zgadzam się z Danką, nie ma co debatować. Ja już moją sunie pokropiłam. Jeśli Ula uważasz, że lepsze są obroże to kup obroże. Ja tymczasem proszę o konto dziewczyn na PW, wyślę tą część pieniążków które już mam z bazarku, a resztę w przyszłym tygodniu po pełnym rozliczeniu. Quote
danka4u1 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Już Ci posyłam konto. Czy te czarodziejskie butki, które sprzedajesz na kolejnym bazarku, to te butki ? Jesli tak, to : TYLKO SZCZĘŚCIA:loveu: Quote
Szyna13222 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 śliczne fotki :) Widać że dziewczyny są bardzo zadowolone :) Widze że Meggi schudła? To super bo rzeczywiście troche za dużo jej było ;) Fajnie jest oglądać takie fotki z DT ,szczególnie jak psiaki są takie szczęśliwe:loveu: Quote
aniao Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 ciągle do Was zaglądam dziewczynki, tylko się nie odzywam :) Quote
danka4u1 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Szyna13222 napisał(a):śliczne fotki :) Widać że dziewczyny są bardzo zadowolone :) Widze że Meggi schudła? To super bo rzeczywiście troche za dużo jej było ;) Fajnie jest oglądać takie fotki z DT ,szczególnie jak psiaki są takie szczęśliwe:loveu: Tak, to rzeczywiście balsam na serce i radość dla oczu oglądać takie zdjęcia i mieć świadomość, ze nie będzie już zadnych zdjęć zza krat. Wracam od Strzałki z mojego podpisu...stąd te smutne refleksje. Strzałka nadal pokazuje pyszczek , tęskniący i wypatrujący człowieka zza tych krat w Obornikach Quote
dara9 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Może i Strzałkę uda się stamtąd wyciągnąć za jakiś czas... Dwoi mi się w oczach już dzisiaj, nie mam siły podliczać bazarku, jutro przeleję tą część która już wpłynęła na konto suczek :) Dziękuję Danko za dane do przelewu :) Quote
Recommended Posts