Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

również jestem- teraz rzadziej bo mam troche na głowie ale zaglądam codziennie i czytam tylko sie nie odzywam. Brakuje mi ich każdego dnia, jak ide spać to ciesze sie z tego ze spia w ciepłym ale odliczam dni w którym znowu je ujrze..

Posted

Odwiedzajcie, ciotki- odwiedzajcie dwupak.:loveu: Każda w swoim rytmie dobowym:evil_lol: a jak odwiedzimy kiedyś dwupaczek i zwłaszcza jego troskliwą opiekunkę Ulę, to zapytamy, czy wolą nocne czy poranne odwiedziny:evil_lol: a może ciągłe molestowanie:evil_lol:, bo ono świadczy o naszej troskliwości i opiece chociaż wirtualnej nad naszymi skarbami:loveu:[quote name='Olena84']Ja tez jestem o bardziej ludzkiem porze niz 3 nad ranem;).
Olu, jestem człowiekiem i nic, co...nie jest mi obce. Nawet 3 nad ranem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Przesyłam Ci buziaczki na dobranoc:loveu:
[quote name='dara9']zresztą nie wiem czy dziewczyny są zadowolone z tak wczesnych pobudek ;)
Dariu, my Ci dziękujemy za tak heroiczne odwiedziny u dwupaku o porannych godzinach:loveu: Doceniamy to, a dwupaczka osobiście zapytamy kiedys o zdanie na ten temat:evil_lol:
Bywaj u nas kiedy Ci najwygodniej i kiedy masz czas. Jak każda z nas.
Pozdrawiam wszystkie ciotki ze wszystkich zmian:loveu:
Angel, delfy kiedyś pytała, czy doszły pieniądze o darczyńcy z FB. Sprawdż, proszę. Wazne i pilne.

Posted

Wczoraj wieczorem przez 2 godziny próbowałam zwabić Pegy do psiego pokoju, podbiegała do mnie na chwile łapała smakołyk i wybiegała na dwór, natomiast dzisiaj zupełnie inny pies kontaktowy, daje się głaskać, macha ogonem. zastanawiałam się skąd taka zmiana i mam pytanie do Angel. Jaki kolor miała Twoja kurtka, w której chodziłaś do schroniska? I drugie pytanie jaki kolor mają uniformy pracowników schroniska? Bo jedyna różnica pomiędzy wczoraj a dzisiaj to kolor kurtek, w które byłam ubrana. Wczoraj byłam w granatowej - sunia reagowała dystansem, wyraźnie mnie unikała, dzisiaj kolor czerwony i mamy innego psa, przyjaznego i rozluźnionego. No chyba, że Pegy lubi kolor czerwony a granatu nie znosi :-)

Posted

ja różne kolory- niebieska głównie. Może lubi kolor czerwony :loveu:
upodobała sobie ten kolor i koniec ;D
ja wszystko zapisuje w pierwszym poście- nic nie doszło innego.

Posted

No widzicie, ciotka Danka przegrała dziś wyścig z czasem i dopiero teraz wchodzi do Was i do Dwupaczku.:shake::mad::mad: Cichutenko, by nikogo nie budzić....

dara9 napisał(a):
Wpadam więc szybciutko teraz...oj może kiedyś rzeczywiście nadaży się okazja by odwiedzić nie tylko wirtualnie dwupaczek :)

Robiłam rozeznanie. Z Rybnika jest do Żarek 100km, a miejscowośc podobno piękna. Tak mówią ci, którzy znają Żarki. Ula, szykuj się na wizytę/wizytację poadopcyjną;);)

ULKA12 napisał(a):
mam pytanie do Angel. Jaki kolor miała Twoja kurtka, w której chodziłaś do schroniska? I drugie pytanie jaki kolor mają uniformy pracowników schroniska? Bo jedyna różnica pomiędzy wczoraj a dzisiaj to kolor kurtek, w które byłam ubrana. Wczoraj byłam w granatowej - sunia reagowała dystansem, wyraźnie mnie unikała, dzisiaj kolor czerwony i mamy innego psa, przyjaznego i rozluźnionego. No chyba, że Pegy lubi kolor czerwony a granatu nie znosi :-)

Ula, jestes rewelacyjna.:loveu: Studia kolorystyczne robisz na potrzeby M&P. Nie pozostaje Ci nic innego tylko zmienić całą garberobę na użytek dwupaczku.:lol::evil_lol::lol:

dara9 napisał(a):
może i widzą na czarno biało...ale jedne rzeczy są w takim razie bardziej czarne a inne mniej ;)

Hehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: odpowiada mi taki punkt widzenia:lol:

Posted

Ale psy widzą kolory - co prawda nie aż tyle co człowiek, ale nie mają czarno-buro-szarego świata ;) Moim zdaniem może mieć to jakiś związek :)

Posted

[quote name='dara9']Pobudka!!! Nie ma spania gdy odwiedzam dwupak ;)

[quote name='dara9']O dobrze jest się dowiedzieć nowych rzeczy :)
Dzisiaj Daria pobiła rekord odwiedzin dwupaku..:loveu:.dobrze, ze komputer nie krzyczy: pobudka !!! o 5 rano, bo ....:mad::mad:.świat o tej godzinie mam w kolorach czarno-białych z przewagą czerni:shake:
Teraz dobra godzina na wirtualny spacerek. Wybiegamy.:multi::multi:

Posted

dara9 napisał(a):
Wpadam na wirtualny spacerek zatem z Wami :)
Moja psinka była już w rzeczywistości na spacerku :)

Chyba kilka razy do tej pory...co dzieje się rano o tej 5 z biedną Hanusią???? Uprawiasz jogging na dzień dobry?
Wychodzimy teraz i zabieramy Hanusię, Oskara, Meggi i Peggi. Ale radość będzie miał mój pies. Tyle kobiet.

Posted

Hanusia o 5 przytula się do mnie i towarzyszy w piciu kawy :loveu: mruczy przy tym jak duży kotek :loveu: potem ma dwa spacerki z TŻ-tem i czeka niestety na mój powrót z pracy:-( ale staramy się wynagrodzić jej to wszystko - ogródka nie mamy ale jest skwerek i chodzę z nią tam kilka razy w tygodniu i choć trochę może pobiegać :)
Nie ma takiego full wypasu jak nasze dziewczyny - ogród ciągle dostępny na każdym spacerze. Pozazdrościć.

Posted

Ja też tęsknym okiem spoglądam na te rozległe zielone tereny na zdjęciach...dobrze, ze mój pies podobno nie dostrzega wszystkich barw, bo wyłby do monitora...:evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic]:loveu:Pogodnych Świąt, miłych chwil relaksu dla wszystkich, którzy tak dzielnie opiekują się Dwupaczkiem, którzy są tutaj z nami na dobre i złe- oby tego nie było -, bo połączył nas los dwóch małych , schroniskowych psiaków-wiosenne; świąteczne pozdrowienia zwłaszcza dla Uli, która spędzi z M&P ich pierwsze święta poza schroniskiem i zapewni im troskliwość i opiekę podczas tych dni, które dla schroniskowych psiaków nie są tak łaskawe.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy.:loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Jak co roku baranek, jajka, bazie, zajączek,
jak co roku ten koniec, co się zmienia w początek,
jak co roku ta śmierć, która w życie się zmienia,
jak co roku serdeczne, pełne ciepła życzenia.

[/FONT].................................................. ............([FONT=Times New Roman]Barbara Borzymowska[/FONT])

Wesołych Świąt :)!