Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki Diora, będe odwiedzać skoczną Strzałeczkę:)

zajrzałam na nasza 1 stronę - wynika mi że z deklaracji stałych na marzec wpłynęło tylko 250 zł a miało byc 600, wiem że to nie koniec miesiąca, no ale nieomal jest,
proszę o upewnienie czy to aktualne dane?
czy wszystkim deklarowiczom przekazano dane do przelewów?

jeśli tak - to proszę o pilne wysłanie przypomnień do deklarowiczów, ładnych uprzejmych, wraz z zaproszeniem na wątek coby pooglądali fotki z DT, w końcu za DT płacą:)
Ulka prosimy o zestaw zdjęć, również z domu.

Posted

margaret napisał(a):
dzięki Diora, będe odwiedzać skoczną Strzałeczkę:)

zajrzałam na nasza 1 stronę - wynika mi że z deklaracji stałych na marzec wpłynęło tylko 250 zł a miało byc 600, wiem że to nie koniec miesiąca, no ale nieomal jest,
proszę o upewnienie czy to aktualne dane?
czy wszystkim deklarowiczom przekazano dane do przelewów?

jeśli tak - to proszę o pilne wysłanie przypomnień do deklarowiczów, ładnych uprzejmych, wraz z zaproszeniem na wątek coby pooglądali fotki z DT, w końcu za DT płacą:)
Ulka prosimy o zestaw zdjęć, również z domu.

stale uaktualniam :) codziennie sprawdzam konto.. ale narazie żadnych stałych nikt nie wpłacił.

Posted

moim zdaniem dobrze by było wyznaczyć jedną osobę, która będzie wszystkim co miesiąc przypominała o wpłacie deklaracji.
z własnego doświadczenia wiem, że łatwo o tym zapomnieć, a jak się dostanie przypomnienie, to już nie ma bata, trzeba wpłacać:)

Posted

może mi się jutro wieczorem uda ogarnąć i pomyślę nad jakimś tekstem dla stałych deklarowiczów, jak nikt nie wysyłał to się za to wezmę na przełomie tygodnia, chyba że ktoś wysyłał? nie chciałabym żebyśmy były nachalne:)

Posted

margaret napisał(a):
może mi się jutro wieczorem uda ogarnąć i pomyślę nad jakimś tekstem dla stałych deklarowiczów, jak nikt nie wysyłał to się za to wezmę na przełomie tygodnia, chyba że ktoś wysyłał? nie chciałabym żebyśmy były nachalne:)

danka4u1 napisał(a):
Też o tym myślałam, ale nie chciałam kogoś dublować. Jednak trzeba dopilnować regularnych wpłat.

cioteczki mi troche brak czasu ostatnio.. ale widze ze jestescie chetne :) moze wspólnymi siłami :) danusiu a co z anisko ? ona nie wpłaca ?

Posted

Napisałam do anisko, ale nie odpowiada....natomiast powinna być już wpłata od Hani, bo ma ustawione zlecenie stałe, ale zapytam jeszcze, dlaczego nie ma wpłaty.
Może ktoś ze sponsorów Lisia i Pieguski pomógłby nam..Byłaś na wątku mestudio?

Posted

Dziewczyny prawie cały dzień spędziły na dworze bo pogoda piękna, one są szalone :-) Bawią się jak szczeniaki,niestety nadal głównie w swoim towarzystwie, Megi chce się bawić równiez ze mną i zachęca mnie do tego, Pegi ciągle nieśmiala, chociaż wczoraj wszystkie psy pobiegły do domu zostałam tylko ja i Pegy, chociaż nie chcialła do mnie podejść to do domu poszła dopiero wtedy kiedy i ja tam poszłam,nie pobiegła za swoją przyjaciółką Megi tylko była ze mną do końca, to chyba pozytywny znak.

Posted

Musisz Ula robić za Angel i bawić się z M&P. One są przyzwyczajone do takich zabaw...ale dobrze, że są radosne, a Peggi z czasem przekona się, że na Meggi swiat nie kończy się i to będzie z korzyścią dla niej.
Juz teraz jest duży postęp, skoro Peggi zostaje z Tobą sama, a że jest nieśmiała i nieufna- trzyma dystans. To minie.

Posted

Właśnie organizuję bazarek dla dziewczynek, wiem, że ostatnio byłam tu rzadko, więc choć tak wspomogę panny. Jak bazarek będzie ukończony wrzucę linka :)

Posted

dara9 napisał(a):
Właśnie organizuję bazarek dla dziewczynek, wiem, że ostatnio byłam tu rzadko, więc choć tak wspomogę panny. Jak bazarek będzie ukończony wrzucę linka :)

Super zgubo !!!!:multi::multi::multi: Jak leci???;)

Posted

Wrzucam link do bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/204936-Buty-i-buciki-bazarek-dla-dw%C3%B3ch-panieniek-do-8.04?p=16579938#post16579938
Będę wdzięczna za zaglądnięcie i podrzucanie ;)
Jeśli ktoś zauważy jakieś 'niedociągnięcia' proszę napisać, to mój drugi bazarek więc mogłam o czymś zapomnieć (na poprzednim zapomniałam podać ceny ;))

Danuś u mnie dobrze, czasu mało, ale zaglądam do dziewczynek, tylko tak sobie po cichu, szybciutko, cieszy mnie, że udało się je wyrwać ze schroniska. Mam nadzieję, że uda się z bazarku coś uzbierać, choć tak je wspomogę.

Posted

Dopiero teraz udało mi sie dotrzeć do naszych psich przyjaciółek. Pewnie juz dawno śpią. Czy nadal Peggi pilnuje swojej duzej przyjaciółki w nocy. W Obornikach w jednej budzie, a u Ciebie , Ula? Jak to wygląda? Moze nocna sesja zdjeciowa ?
Dara, bazarek super, a buciki widzę, maja juz duże wzięcie.
Dziękujemy Ci za pomoc.