Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_Goldenek2']A ja nie mam konta na wpłatę swojej deklaracji.[/QUOTE]
Juz podaję, bo tutaj euforia przedwyjazdowa w pełni...
[B]Angel,[/B] mamy jeszcze jedną cioteczkę do wpłat, ale potrzebne konto PayPal. Podam to od moni. Może mnie jeszcze nie zabije.....
Zakładaj to konto, bo jak utrzymamy nasze kochane przyjacióli psie.

Posted

[quote name='margaret']hmmm przydałaby sie ula na wątku teraz , bo nie wiem czy jutro to nie za póxno by z nią ustalać?[/QUOTE]
Racja, widzę, że nas więcej stąpających po ziemi....nie tylko ja do znudzenia o deklaracjach...:evil_lol::evil_lol:

Posted

napisałam smsa do ulka, choć głupio mi ze tak poźną wieczorową porą, hmmm nie pomyślałam o szczegółach wcześniej..... ale dogram to jakoś, zapisuję sobie numery do wszystkich "transportowo ważnych:)" ajula, ulka, angel

Posted

Czytam, cieszę się, że tak to się potoczyło, ściskam kciuki za spokojną i jak najmniej stresującą dla psinek podróż i --- za Angel... Wyobrażam sobie, co musisz czuć....

Posted

[quote name='margaret']napisałam smsa do ulka, choć głupio mi ze tak poźną wieczorową porą, hmmm nie pomyślałam o szczegółach wcześniej..... ale dogram to jakoś, zapisuję sobie numery do wszystkich "transportowo ważnych:)" ajula, ulka, angel[/QUOTE]
to zapisz jeszcze do kmk 500 123 341 na wypadek jakby mi telefon padł, albo coś

Posted

gadałam przed chwilką z ulką i wyjedzie do czestochowy po nasze bidy, jutro zadzwoni do Ciebie ajula i ustalicie jak sie w tej czestochowie spotkać, gdzie o której i w ogóle

i w ogóle nie dostałam ochrzanu że tak późno nagabuje i w ogóle szalenie miła ta nasza Ulka jest:loveu::multi:

Posted

chciałabym, żeby się udało dojechać na 15, ale nie wiem - ciekawe też, czy PiM dobrze będą znosiły jazdę samochodem, bo się może okazać, że się będzie trzeba co kawałek zatrzymać, żeby rzygi powycierać ;)
ja do Ulki z drogi zadzwonię

Posted

oby nie było jak piszesz Ajula, bo to kawał drogi przed Wami
szerokiej i spokojnej - Wam życzę
puszcze Wam rano smsa to może nadacie mi coś z trasy, i zadzwonię zapytać jak Wam się jedzie, pewnie wszystkie ciotki będą tu przebierać palcami z niecierpliwości :evil_lol:

Posted

[quote name='margaret']gadałam przed chwilką z ulką i wyjedzie do czestochowy po nasze bidy, jutro zadzwoni do Ciebie ajula i ustalicie jak sie w tej czestochowie spotkać, gdzie o której i w ogóle

i w ogóle nie dostałam ochrzanu że tak późno nagabuje i w ogóle szalenie miła ta nasza Ulka jest:loveu::multi:[/QUOTE]
Jest tak jak piszesz, Margaret. Ja też słyszłam jak reaguje miło Ula, gdy załatwiana była sprawa domu dla dwupaku. Jak bidy z dogo, schronowe psiaki..to nie ma mowy, by odmówić im dachu " domowego" nad głową.
Ciesze się, Margaret, że trzymasz rękę na pulsie transportowo- komputerowym. Oczywiście, będziemy przebierać palcami i wszystkim innym z niecierpliwości z tej drugiej strony monitora. To dla nas i M&P wydarzenie dziejowe.

Posted

No to się doczekaliśmy--- za kilka godzin wstaną cioteczki i sunieczki...i w drogę po nowe życie...

Angel - trzymam cały czas kciuki (może weź kogoś przyjacielskiego z sobą, co? Bo ja się o Ciebie zamartwiam od kilku dni ;-( )

Posted

Czy jest tu ktoś?????????????? Bo ja już nerwy mam jak na postronku.... no chociaż jeden ludź do towarzystwa?!

edit 1 - to se będę tak gadać sama do siebie... Angel już na pewno na nogach i w drodze do schroniska.... a może już tam jest z dwupakiem...niedługo nasze ślicznoty zaczną nowe życie...ale klucha w gardle stoi... mam nadzieję, że Angel jest OK....

edit 2 - jak to możliwe, że o tej porze (8:20) nie ma tutaj nawet jednej przyjaznej duszy... gdzie się wszyscy podzieli do jasnej...hallo, hallo, zapraszam do wspólnego odliczania.... kto chętny???

Posted

Ja wczoraj mialam urlop i internet powiedzial mi papa w domu:(. Ale jestem i trzymam kciuki, za pol godziny dziewczyny wyrusza w podroz swoich marzen, czyli gdzies gdzie nie beda niczyje w koncu. Angel, pomysl sobie jeszcze, ze gdybys nagle przyszla do schroniska i zobaczyla ze jedna z nich ktos wyadoptowal a druga zostala, to dopiero bylaby tragedia. a tak, jesli sie okaze ze sunei zaakceptuja nowe pieski u Ulki, to bedzie mozna je pojedynczo wyadoptowac, choc najlepiej byloby w formie dwupaku.

Posted

[quote name='Olena84']Swoją drogą, dlaczego żadna nie pracuje tylko na dogo siedzi;).
Pozdrawiamy szefów;)[/QUOTE]

Ja jestem swoim własnym szefem Olena :eviltong: i to moja praca :evil_lol:, no może nie koniecznie praca ;), ale na pewno powołanie :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Diora']Ciekawe czy będą fotki... :p

Delfy, spać już nie mogłaś? ;)[/QUOTE]

Ja ostatnio przez te wszystkie emocje to wcale nie śpię :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Diora']Kto wie, moze już nasze sunie pakują swoje futrzate pupcie do autka? :)[/QUOTE]

[video=youtube;fX_rpjz2o5w]http://www.youtube.com/watch?v=fX_rpjz2o5w[/video]