Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kazik&Basia:evil_lol: szkoda, ze nie jestes facetem, ale baba tez nam sie przyda i to jeszcze świeża i młoda :evil_lol:..nie znękana walkami na dogo o los psiaków, bo to dla nas tutaj Kaziku&Basiu najważniejsze. Pewnie juz zorientowałaś się...
Napisz piękny tekst- dasz radę- i proś o wspomożenie finansowe na pw. To nazywa sie chodzeniem na żebry. Polubisz!!!

Posted

Wyslalam przykladowy tekst. Ja postaram sie tez troche rozeslac. Mam teraz zamiar rozsylac dla tych bid, ktore marzna chyba na terenie rzezni:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/202646-Prosimy-o-karm%C4%99-i-i-og%C5%82oszenia-szczeniaki-zamarzn%C4%85-STARACHOWICE/page3[/url]
Tam to juz kompletna degrengolada .............szczeniaki i chyba 6 suczek ............

Posted

[quote name='Szarotka']Wyslalam przykladowy tekst. Ja postaram sie tez troche rozeslac. Mam teraz zamiar rozsylac dla tych bid, ktore marzna chyba na terenie rzezni:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/202646-Prosimy-o-karm%C4%99-i-i-og%C5%82oszenia-szczeniaki-zamarzn%C4%85-STARACHOWICE/page3[/url]
Tam to juz kompletna degrengolada .............szczeniaki i chyba 6 suczek ............[/QUOTE]Jejku,Szarotko,przepraszam!No nie mówiłam,ze głupia baba ze mnie?Przysłąłas mi PW przykładowe,a ja pomyslałam,ze się pomyliłaś;)No to mam fajny początek pomagania.Ale już wiem, rozumiem o co chodzi.Będę wysyłała.Chętnie pożebram z Wami a w dodatku mam od Szarotki gotowca:)No to zaczynam tyranie w walce o psy,jak pisała Danka:)

Posted

JEj..chwilkę mnie nie było a tyle wpisów..strasznie się cieszę, że tu taki ruch się zrobił:)
Odnośnie wpisów xxx...do Danusi o sprawdzeniu hoteliku, tylko tyle napisze, że osobiście tam byłam, co juz pisałam, poznałam Ule i miałam tam swojego psa do adopcji, a reszta tak jak Ula pisała..można poczytać, i to ja poleciłam dla M&P ten hotelik...Chyba jedna z nielicznych osób SPRAWDZONYCH chce się opiekować dwupaczkiem i to za nie wygórowaną cenę..to tyle..

Posted

[quote name='Shania']JEj..chwilkę mnie nie było a tyle wpisów..strasznie się cieszę, że tu taki ruch się zrobił:)
Odnośnie wpisów xxx...do Danusi o sprawdzeniu hoteliku, tylko tyle napisze, że osobiście tam byłam, co juz pisałam, poznałam Ule i miałam tam swojego psa do adopcji, a reszta tak jak Ula pisała..można poczytać, i to ja poleciłam dla M&P ten hotelik...Chyba jedna z nielicznych osób SPRAWDZONYCH chce się opiekować dwupaczkiem i to za nie wygórowaną cenę..to tyle..[/QUOTE]
Shania,przepraszam,że nie do końca na temat,ale chciałam zaglądnąć do Urana,pieska z Twojego podpisu,ale baner nie działa.Poproszę o link do wątku,jeśli masz:)

Posted

Żegnam Was kobietki. Czas zdrzemnąć się przed jutrzejszą pracą o kawałek chleba i karmy dla psów. Zostawiam Was z ulgą na nocnym dyżurze. Powodzenia.
Szarotko, pooooszło...

Posted

Ja teraz ide jakis film obejrzec, ugotowac dla psow i kotow, a potem jeszcze wroce i bede dogo molestowac :):) Mam teraz troche mniej czasu, bo moj tz. pojechal na morza poludniowe i zostawil mnie z firma i zwierzyncem :):) i zima wiekuista :):)

Posted

[quote name='Diora']Oooo, już w ten weekend? Nowa perspektywa przed nami, ciekawe czy wypali :)[/QUOTE]
Wypali :) ale nie w ten weekend
jadę z moim TZ na dogo znanym jako "kmk" - wieziemy podopiecznego fundacji Animalia do DT
ale dopiero po niedzieli - Pele musi najpierw być ciachnięty, więc będziemy jechać pod koniec przyszłego tygodnia

no i kmk musi pożyczyć większy samochód, bo naszym trzech psów nie zabierzemy

poprosimy o dorzucenie się do kosztów paliwa, ale nie będziemy z was zdzierać ;)

Posted

[quote name='mestudio']Ajula, cóż za cudowna informacja:-), wszystko zaczyna się super układać.[/QUOTE]

[quote name='Diora']Ajula, dziękujemy!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/QUOTE]
Same wspaniałe wiadomości od rana :multi::multi::multi::multi:
Ja też mam dobrą wiadomopść dla dwupaku.: Od [B]Marylki z Krakowa wpłynie na konto dwupaku 150 zł-----[/B]moni, to będa te pieniązki wpłacane przez PayPal.
Bardzo, bardzo dziękujemy za pomoc dla psinek.:loveu::loveu:

Posted

Moja mama bedzie wplacac na dwupak co miesiac.
Angel ja Cie rozumiem, powiem szczerze pewnie dlatego bronie sie by jezdzic do psow do schronisk, bo wiem ze po jednym razie bedzie mi ciezko. Ty dla dwupaku jestes najwaznijesza, bo chyba tylko Ty je tak regularnie odwiedzasz, ale jak Ulka je wezmie na stale w sensie widzenia sie z nimi czesto one nie beda za Toba tesknic - i to nie pisze by Cie dobic a pocieszyc, pies moze i nie zapomina szybko ale ich swiat sie zmieni, tak jak znajda ds w domu i beda mialy opiekuna tylko dla siebie, tez zapomna o Uli.

Posted

[quote name='Szyna13222']Słuchajcie ja z lekka sie pogubiłam z tym transportem, to potrzebujemy gdzie?- do Poznania? Może mogłabym cos załatwic ale nie obiecuje;)[/QUOTE]

no wygląda na to że poznań - częstochowa czyli lwia część trasy jest osiągalna razem z Ajulą jej TZtem i psem ińszym
więc zostaje odcinek z obornik do poznania
jakby się dalo jednak samochodem bo wieść 2 psiny przestraszone wyjściem ze schronu pociągiem - to byłoby ciężka próba Angel, dla Ciebie i dla nich myślę:)
Szyna jakie masz opcje?

dostałam też odpowiedź od osoby, która może przewieść dziewczyny na całej trasie autkiem dokładnie w pon 28 luty za zwrot paliwa w kwocie około 180 zł, i teraz nie wiem co odpisać , prosze o sugestie,

Ajula na ile pewne jest że będziecie jechać i uda wam się z odpowiednim autkiem? bo wasza opcja mi się bardziej podoba z wielu względów, tylko pytam czy dacie radę z tym większym autkiem?