Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

delfy2000 napisał(a):
Aha, to popytam znajomych czy nie moga pomoc, ale kazdy ma duze wydatki ze swoimi zwierzakami.

dziękujemy, pytaj pytaj- każdy grosz u dziewczyn sie bardzo liczy !

Posted

chyba Angel wspominała o negocjacjach w schronie, choć ja to mam zawsze taki dylemat bo ten wykup w końcu też idzie na psy i to na te co nie mają szczęścia i dalej tam siedzą:(
najważniejsze dla nas są choćby drobne ale pewne comiesięczne deklaracje,
Delfy jeśli możesz pomóc w szukaniu sponsorów:) to będzie dla nas bardzo duża pomoc

Posted

margaret napisał(a):
chyba Angel wspominała o negocjacjach w schronie, choć ja to mam zawsze taki dylemat bo ten wykup w końcu też idzie na psy i to na te co nie mają szczęścia i dalej tam siedzą:(
najważniejsze dla nas są choćby drobne ale pewne comiesięczne deklaracje,
Delfy jeśli możesz pomóc w szukaniu sponsorów:) to będzie dla nas bardzo duża pomoc

Alez oczywiscie - szukam wobec tego sponsorów.

Posted

Dwupak wzbogacił sie o nowe wpłaty:Od jogolcia@pdx Otrzymał- wysłane na Paypal -100 zł -= 60 na wykup z bidula, 20 na koszta transportu, i 20 za Marzec różnicy nowej podwyższonej deklaracji ( w Kwietniu dojdzie wpłata za IV, V, i VI )
Serdecznie dziekujemy. Taki starenki ,bidulowy dwupak, a tyle dobrych serc dba o jego przyszłość :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja też się odzywam :) Dawno mnie nie było- wczoraj, jak nadrabiałam zaległości to zeszło mi się 1,5 godziny na czytaniu :) Cieszę się, że dziewczyny mają szansę zakosztować innego życia. U mnie z pieniążkami naprawdę ciężko, ale myślę, że mogę sobie pozwolić na wpłatę 10 zł co miesiąc, a za 2/3 miesiące może więcej...Na razie muszę jakoś przetrwać ciężki okres, tym bardziej, że wspieram już 3 inne pieski...No i zerknę na bazarki...
A więc 10 zł/miesiąc może być?

Posted

Angel napisał(a):
narazie na konto nic nie wpłyneło do mnie..
bd zapisywac jak dotrą pieniądze ; )

Oj, musisz mieć teraz Angel głowę finansisty, jak psie przyjaciółki są tak hojnie wyposażane! Ale Ty chyba wiążesz swoja przyszłość z takimi sprawami, z tego co zorientowałam się z Twoich postów o szkole.
Była sugestia, by oddzielać wpłaty jednorazowe od stałych deklaracji, żebyśmy wiedziel " na czym stoimy"- jednorazowe jako zabezpieczenie na przyszłość- może znajda szybko domek i będzie na inną biedę-
Dzis jeszcze napiszę do jednej ze znanych mi w pobliżu osób, czy podtrzymuje stałą deklarację. Musimy wiedzieć, ile rzeczywiście mamy stałych.

JOHANNALIND napisał(a):
No i zerknę na bazarki...
A więc 10 zł/miesiąc może być?

Z całego serca dziekujemy Ci za pomoc, a na bazarki zerkaj. Zapraszamy.

Posted

poprawiłam pierwszą strone ;)
zobaczcie czy teraz jest bardziej przejrzyście.
no i trzebaby bvyło napisać do tych osób, które mimo deklaracji nie wpłaciły jeszcze..
jak widać nie ma to jak bazarki ; )
najwięcej sie uzbiera i z tego co zorbiłam jest już 207 zł :multi:

ktoś by mógl napisac ?

danka mam do cb prośbe.. u mnie kiepsko z rozprawkami a mam napisać na temat:

Wizerunki Maryjne w liryce średniowiecznej. Omów temat dokonując analizy i interpretacji Bogurodzicy i Lamentu świętokrzyskiego.

Nie mozemy korzystać z neta bo pani wyczai.. a ja nie wiem jak sie zabrac nawet ;/
pomożesz mi troche ?

mam podane na co zwrócić uwage.. ale ja nie kumam.

Posted

zaczełam wysyłac wiadomości takiej tresci:

(narazie do moni12)

Witam. Deklarowałaś się na co miesięczną deklaracje w wysokości 20 zł na dwupak ; )
czy to nadal aktualne ? Dziewczyny jadą do hotelu i wpłaty bd bardzo potrzebne- tym bardziej że nie mamy kompletu deklaracji ; ( Czy masz dane do przelewów ?

http://www.dogomania.pl/threads/139168-Po-6-latach-w-schronisku-znalazł-się-DT-dla-dwupaku!-Jednak-potrzebne-jeszcze-220-zł!?p=12395069#post12395069

Pozdrawiam: Angel- Monika. :loveu:

PS. pomóż w szukaniu kolejnych osób, które zadeklarują jakiś grosz

Posted

[quote name='Angel']danka mam do cb prośbe.. u mnie kiepsko z rozprawkami a mam napisać na temat:

Wizerunki Maryjne w liryce średniowiecznej. Omów temat dokonując analizy i interpretacji Bogurodzicy i Lamentu świętokrzyskiego.

Nie mozemy korzystać z neta bo pani wyczai.. a ja nie wiem jak sie zabrac nawet ;/
pomożesz mi troche ?

mam podane na co zwrócić uwage.. ale ja nie kumam.
Moniko, napisze Ci potem na pocztę- adres ten sam, co przy ogłoszeniach psiaków?- tylko muszę trochę ogarnąc realnę rzeczywistość.

Posted

wysłałam powiadomienia do wszystkich prawie oprócz- anisko... bo nie moge jej poszukac ; ( a do margaret wysyłac nie musze ; ) no i markofix nie moge poszukac..ale wpłaca :)

Posted

[quote name='danka4u1']Moniko, napisze Ci potem na pocztę- adres ten sam, co przy ogłoszeniach psiaków?- tylko muszę trochę ogarnąc realnę rzeczywistość.

to o ile jest podwyższona ta deklaracja ? o 20 zl ?

[quote name='danka4u1']deklaracje zwiększa jogolcia@pdx- pisałam Ci w poscie 3344.
Zaraz czytam dalej Twoje posty...

e-mail: [email protected]

Posted

Znalazłam chętnego do deklaracji.
Mój TZ zadeklarował 100 zł miesięcznie
(Powiedział - " to jest przecież nasz Lulcia" :) )
Dzisiaj wieczorem postaram się przesłać kaskę.

Posted

winter7 napisał(a):
Znalazłam chętnego do deklaracji.
Mój TZ zadeklarował 100 zł miesięcznie
(Powiedział - " to jest przecież nasz Lulcia" :) )
Dzisiaj wieczorem postaram się przesłać kaskę.

poważnie ? :loveu::loveu:

chyba śnie..

Posted

winter7 napisał(a):
Poważnie :)

bardzo, baaaaaardzo, bardzooooooooooooo dziekujemy :loveu:
ratujecie dwie dupcie dziewczyn :)
paczka z fantami była od cb tak ?

Posted

no i czy ktoś może poszukać anisko ? Deklarowała 20 zł miesięcznie ale niestety nie odzywa się tu na wątku i kasa też nie wpłyneła.. niech ktos przypomni ; )