Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaglądam do dziewczyn.
Ponieważ poznikały posty i wszystko co pisałyśmy przypominam o mojej wpłacie z bazarku dziewczyn - 79 zł. Wiem że trochę czasu zajmie dogrzebanie się co zniknęło a co nie, ale chciałam tylko delikatnie przypomnieć ;)

Posted

[quote name='dara9']Zaglądam do dziewczyn.
Ponieważ poznikały posty i wszystko co pisałyśmy przypominam o mojej wpłacie z bazarku dziewczyn - 79 zł. Wiem że trochę czasu zajmie dogrzebanie się co zniknęło a co nie, ale chciałam tylko delikatnie przypomnieć ;)
Skarbniku:multi: :multi:nasze panny znowu wzbogaciły się:multi:zapisuj, zapisuj. Widzisz, jaki tutaj ruch w interesie i tylko domuku nam trzeba stałego i swojego człowieka na wyłączność dla Dwupaku

[quote name='Agula99']Dziewczynki ja też o was pamiętam, zaglądam tu zawsze ale czasami nie piszę!!! ALe jestem!!! :)
Witamy :loveu: Zagladaj, pamietaj, ale czasem cos napisz. Dwupak umie czytać;)

Posted

No to jak tak czytają każde nasze słowo, to zaglądam, witam, pozdrawiam, ściskam, piszę!! I o zdrowie pytam, o nastrój, o wzloty i upadki, czyli o te dwa śliczne niedźwiadki lub niedźwiadkowe ;)

Posted

no właśnie - panny modelki jak tralala tylko nic, ani jednego telefonu!!!

nie mam już pomysłów jak udowodnić światu, że to świetny interes adoptować jedną z nich?

Posted

[quote name='piove']10 zł dosłałam gdy psiaki znów były razem. Jak za dużo, to niech im na zdrowie będzie...:)
Piove, wielkie dzięki za pomoc i bywanie u Dwupaku.:loveu:

[quote name='dara9']Miodzio :)

[quote name='Agula99']O jeju jeju, jakie słodzizny!!! :)

[quote name='jola_li']No, trzeba przyznać, że Meggi trzyma linię i w nowej wersji jest niezwykle zgrabna :-).
Niezawodne ciotki odwiedzają Dwupak:loveu:a Dara nawet zmieniła godziny funkcjonowania na Dogo, by częściej tutaj zawitać...już nie wstajesz o 5 rano?:evil_lol:
Agula pobiegła na bazarek Angel, dzięki:loveu: a Jola wychynęła nam z chwilowej nicości i zaabsorbowania kundelkami, odwiedzić znowu wielorasowy Dwupak:loveu:
O margaret nie wspominam nawet, bo wiadomo, że ciotka trzyma cały czas skupioną uwaggę na dwupaku, dzieląc swój czas między M&P a ukochane wyżły;)
Ula, dziewczyny piękne, ale nie podzielam zachwytów nad linią Meggi:shake:, bo ja podtuczyłabym ją trochę:evil_lol: i nie krzyczeć tutaj wirtualnie na mnie:mad:bo tak juz mam- pewnie z racji swoich marnych gabarytów..:evil_lol:
Monotematyczna będę: jak tam z kleszczami? Ja nadal obieram Oskara po każdym spacerze z tego paskudztwa...:angryy:

Posted

Oj Danko niestety ciągle tak wstaję i ciągle jakoś mi ciężko z tym ;)

U mojej suni nie widziałam żadnego kleszcza, liczę na to że działa obroża przeciw kleszom... Swoją drogą w brytyjskiej prasie ostrzegali swoich piłkarzy przed nocowaniem w Krakowie na Euro ponieważ w okolicy (sugerując Katowice) panuje plaga kleszczy:shake:...chociaż mówił mi to mój mąż i nie wiem czy można wierzyć mu w te rewelacje ;) W Anglii nie ma kleszczy? ;)

Hmm może dziewczynom przydałyby się jakieś ogłoszenia?

Posted

dara9 napisał(a):
Oj Danko niestety ciągle tak wstaję i ciągle jakoś mi ciężko z tym ;)

Oj, biedna Ty, biedna, ale dwupak za to " obsłużony" od wczesnego świtu:lol:

dara napisał(a):
Hmm może dziewczynom przydałyby się jakieś ogłoszenia?

Bardzo przydałaby się większa ilość ogłoszeń, a ostatnie zdjęcia są piękne jak same nasze dziewczyny

Posted

Na pierwszej stronie widzę, że jest zaznaczony przy mnie brak wpłaty za kwiecień. Bardzo proszę o ponowne sprawdzenie, gdyż pieniądze były przesyłane 03.04 (20 zł). W razie czego dysponuję dowodem wpłaty, który mogę przesłać na PW. Wpłata była robiona (jak zwykle) z konta Magdaleny Jaros, w tytule było podane: Peggi i Meggi Agnieszka103

Posted

Przepraszam za off, ale poszukuję bardzo pilnie kogoś do wizyty przedadopcyjną w Rogoźnie to za Obornikami Wlkp, a pamiętam, że Meggi i Peggi właśnie w Obornikach przebywały. Czy ktoś jest z tamtych okolic lub mógłby podjechać? Bardzo proszę o pomoc.

Posted (edited)

Paula95 napisał(a):
Przepraszam za off, ale poszukuję bardzo pilnie kogoś do wizyty przedadopcyjną w Rogoźnie to za Obornikami Wlkp, a pamiętam, że Meggi i Peggi właśnie w Obornikach przebywały. Czy ktoś jest z tamtych okolic lub mógłby podjechać? Bardzo proszę o pomoc.

Paula95-a nie lepiej samemu pojechac i sprawdzic przyszly dom dla psa?Nalezy samemu sprawdzic dom ,porozmawiac z ludzmi.przeciez Ty znasz psa i Ty jestes odpowiedzialna za adopcje ,a jak adopcja po czasie bedzie fiaskiem ,kto Ty moglabys spac spokojnie i kto bedzie winny ,ze czegos nie dopatrzyl.Ja bym kogos obcego nie prosila do sprawdzania domow do adopcji.musze sama to czynic.jeden jedyny raz w ciagu 16 lat sprawdzila przyszly dom osoba z obcej org.i dala negatywna odpowiedz.
Jak mozna polegac na innych? Z latami czlowiek nie wierzy nikomu Mimo nawet sprawdzenia niedowierzanie pozostaje w glowie.Bardzo krytycznie patrze na ludzi na kazdy gest, mimike twarzy ,analizuje kazde slow.oczy i uszy mam na wszystko otwarte od podworka ,ludzi dzieci,rodzine.Ale kontrole powinny tylko ci przeprowadzac co sa prawnymi opiekunami psa i ktorzy psa znaja od podszewki.
Przeciez od Ciebie do Rogozna nie jest nawet 200km

Edited by xxxx52