Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ANI JEDNEGO telefonu ani maila w sprawie Meggi i Peggi,
będę nakłaniać do zrobienia allegro - ono sie bardzo dobrzez pozycjonuje w googlach
czasem lepiej mieć jedno allegro niż 100 ogłoszęń na ledwoodwiedzanych portalach ogłoszeniowych, których jest w brud a słabo je można odszukać,

PROSIMY O POMOC Z OGŁOSZENIEM NA ALLEGRO!!!

wrócę jeszcze dzisiaj wyjaśnie jak z deklaracjami stoimy

Posted

margaret napisał(a):
PROSIMY O POMOC Z OGŁOSZENIEM NA ALLEGRO!!!

wrócę jeszcze dzisiaj wyjaśnie jak z deklaracjami stoimy

Tak to dwie bardzo ważne sprawy. Wróć Margaret:loveu::loveu:

Posted

margaret napisał(a):
czasem lepiej mieć jedno allegro niż 100 ogłoszęń na ledwoodwiedzanych portalach ogłoszeniowych, których jest w brud a słabo je można odszukać,

Tak owszem było, ale przed wejściem w życie nowelizacji ustawy. Obecnie na all mało jest ogłoszeń mieszańców ze schronisk, generalnie ogłoszeń adopcyjnych. Teraz najpopularniejsza jest chyba Tablica i Alegratka, jeśli chodzi o szukanie psiaków.
Dostaję masę maili w sprawie olsztyńskich psiaków z Tablicy, Alegratki ale również niemało z takich serwisów jak E-zwierzak, Aukcjezwierzat czy Zwierzaki a4z. Sporo naszych psiaków zostało znalezionych na tych stronach i poszło do domów. Tak więc All nie jest najważniejsze, szczególnie teraz, poz zmianach, od 1 stycznia.
Ogłoszenia Meggi i Pegi będę systematycznie odnawiać i odświeżać.

Posted

[quote name='Bejotka']Dostaję masę maili w sprawie olsztyńskich psiaków z Tablicy, Alegratki ale również niemało z takich serwisów jak E-zwierzak, Aukcjezwierzat czy Zwierzaki a4z. Sporo naszych psiaków zostało znalezionych na tych stronach i poszło do domów.Ogłoszenia Meggi i Pegi będę systematycznie odnawiać i odświeżać.
Dzięki Bejotka za pomoc w szukaniu domów dla Dwupaku.
Moze nie tylko olsztyńskie psiaki mają szczęście, ale i do M&P usmiechnie się dobry domek.

Posted

Angel napisał(a):
z bazarku mamy prawie 400 zł :loveu:

dara9 napisał(a):
Ja jakieś 30 ;) ale grosik do grosika i coś uzbieramy :)

Dziękujemy pięknie :loveu::loveu:
Jak wygląda aktualnie sprawa z deklaracjami czyli na czym stoimy?

Posted

super bazarros!

a ja się kajam - miałam wczoraj zebrać info ad deklaracje i nie dałam rady, ale dziś juz też nie, pęka mi głowa i mogę strzelać pomyłki, a to w końcu pieniążki, jutro jak nic nie wyskoczy to popołudniu pod wieczór spokojnie się pozbieram z tym

Posted

ja po raz kolejny prosze o wyjaśnienie, co dzieje sie z pieniędzmi, które co miesiąc wychodza z mojego konta jako stała deklaracja (30zł) dla MiP. Od 4 miesiecy ich nie widze w rozliczeniach. Zawsze place 01 kazdego miesiaca i teraz zbliza się kolejny termin. Jeśli te pieniadze giną gdzies po drodze miedzy dwoma kontami, to wstrzymam deklarację aż do wyjaśnienia.

Posted

wiem, że każdy tu strasznie zapracowany, ale ja tą sprawę chyba już 2 miesiace wałkuję.... W marcu deklaracja poszła już na konto Oli, ale tez nie widzę, żeby dotarła (może mam złe konto?)

Posted

markofix1 napisał(a):
wiem, że każdy tu strasznie zapracowany, ale ja tą sprawę chyba już 2 miesiace wałkuję.... W marcu deklaracja poszła już na konto Oli, ale tez nie widzę, żeby dotarła (może mam złe konto?)

Niepokoi mnie ta sprawa...trzeba ją szybko wyjaśnić.....

Posted

ja też i czekam na wieści od Angel

dziś był pierwszy w dziejach dwupaku telefon w sprawie Peggi, ale powstrzymajcie się z radością, odmówiłam choć poczatkowo brzmiało jak w bajce, niestety jedna wada przesądziła wszystko - w tym domu psy są 2 razy w roku zostawiane na tydzień same w zamknietym pokoju grrrr:(

Posted

[quote name='margaret']ja też i czekam na wieści od Angel

dziś był pierwszy w dziejach dwupaku telefon w sprawie Peggi, ale powstrzymajcie się z radością, odmówiłam choć poczatkowo brzmiało jak w bajce, niestety jedna wada przesądziła wszystko - w tym domu psy są 2 razy w roku zostawiane na tydzień same w zamknietym pokoju grrrr:(
Angel, odezwij się...
Po co tym ludziom trzeci pies???:shake:Czy te dwa nudzą się same przez tydzień? Jacyś" myślący inaczej" ludziska....:mad:

Posted

margaret napisał(a):
w tym domu psy są 2 razy w roku zostawiane na tydzień same w zamknietym pokoju grrrr:(

:angryy: Chyba bym rzuciła słuchawką! (taki anachronizm, bo komórą nikt nie rzuca)...
Niektórzy ludzie to jednak wymagają edukacji od podstaw...

Posted

Witam, markofix Twoja wplata dotarla, tylko jest gdzies na watku juz uzupelniam pierwszy post, ech, chyba po prostu jakos to musze zapisac na razie "na brudno" bo zaczelam wczesniej dzielic te kwoty bo mialy isc po polowie deklaracji i wyszlo z ta Meggi jak wyszlo.

Posted

a jak tam nasze panny się miewają? zdrowe? szczęśliwe? ciekawa jestem jak Meggi odnalazła się po powrocie z adopcji, czy się zmieniła?

a przy okazji prosę o pomoc w nakarmieniu innych psich brzuszków - ekspresowy bazarek w moim podpisie - potrzebuję ekipy wspierającej do promocji podbijania, help :modla:

Posted

przepraszam najmocniej.. mama sprawdziła konto i sa pieniążki od ciebie. także proszę sie nie martwić. przeleje je do ciebie Olena wraz z kasa z bazarku jak będzie wszysto może być?

Posted

U dziewczyn wszysto Ok, wczoraj byłam z jedną moich podopiecznych na rezonansie we Wrocławiu i nie jest najlepiej. Co do "ludzi" to wczoraj byłam świadkiem właśnie we "Wrocławiu" jak do dziewczyny, która czekała przed kliniką podszedł nieznajomy chłopak i poprosił ją aby potrzymała jego psa, bo on musi wrócić po książeczkę zdrowia do samochodu, dziewczyna spełniła jego prośbę a on po prostu zwiał i zostawił psa, więc mnie juz nic nie zdziwi. ostatni dzwoniła pani o adopcję Szafranka, psiaka, który nie lubi przebywać w domu ma bardzo silne poczucie własności i egzekwuje je zębami, a ona go chciała adoptować do bloku i dwójki malutkich dzieci, bo on taki ładny i na pewno sie przyzwyczai.