Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pytanie za 100 punktow :) Czy ktos zna adres wystawy? Oprocz zaznaczonego punktu na mapce?

I jeszcze raz o winietkach - czy sa konieczne? Czy przez Slowacje da sie przejechac bez nich? Sa potrzebne tylko na autostrady czy na krajowe drogi rowniez?

Posted

Oj... właśnie oglądałam potwierdzenia... ja tam nie widzę adresu wystawy, albo jestem już tak ślepa.... jak my to znajdziemy???

Co do winietek, wprawdzie tu ktoś pisał, że i Słowację da się objechać bez, ale my chyba na wszelki wypadek na słowacką drogę kupimy...

Posted

A tak przy okazji, jak nazywa się po węgiersku wystawa? Jak nie mamy adresu, to chociaż trzeba wiedzieć czego szukać na tabliczkach przy drogach, o ile takowe będą... :roll:

Posted

Co do oznaczeń wystawowych, to z tego, co pamiętam, była albo sylwetka psa albo słowo "CACIB". I pamiętam jeszcze, że nie było problemów z dojazdem na teren. To jest duży teren sportowo-wypoczynkowy, charakterystyczny. I tylko taki jeden w Szilvasvarad.
pzdr.

Posted

patrzaj jaka pazerna:)))
to ile Ty chcesz kasy brac, ze sie martwisz o straty:)))))))bo one sa duze przy wiekszej gotoweczce a nie przy jakis tam groszach:)))na 10euro wiele nie stracisz:)))

Posted

Witajcie.
Ja mojej sunie - bo jedzie z handlerka - daje w łapki 200 euro - na 3 wystawki + noclegi + reszte na jedzonko..Forintów nie daje, bo najwyżej wymieni euro...tyle ile bedzie jej potrzeba...

Posted

mam juz info o mojej suczce - moja lhasa apso PRIMA NERA Mały Budda spełniła dzis wszystkie warunki do tytułu Inter...i bardzo się z tego cieszę...czekam na wieści z dnia drugiego...