baskomaniak Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='gugu']...czy mój psiorek ma szanse na trzecioplanową role???...skromnie pytam.... :wink:[/quote] Szansę ma, tylko trzeba spełnić warunki castingu. Podaję link do miejsca gdzie było [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=765761&highlight=#765761]Ogłoszenie CASTING'u[/url] Pozdrawiam :D Quote
Koma Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Coś mi chyba telewizor wysiada bo już dawno mojego ulubionego serialu nie widziałam :) Quote
baskomaniak Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Owczarka']a moj pies moze wystepowac w tym serialu?????????[/quote] Patrz: [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=765761&highlight=#765761]Ogłoszenie CASTING'u[/url] Pozdrawiam :D Quote
baskomaniak Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Kalunia']Coby uprzyjemnic wszystkim czekanie na oidcinek, wklejam kandydature Waleriany, bo mnnie poprosila 8) ... Jest to jedynie portfolio ;) Wymagane foty zostane dorobione[/quote] Poproszę zatem, całą postać siedzącego pieska, od przodu i z boku. Aby nie tracić na jakości, poproszę pliczek na mail'a: [email][email protected][/email] [size=2](dla ułatwienia bardzo proszę dopisać własny nick i imię pieska) [/size] Pozdrawiam :D Quote
baskomaniak Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [b]gugu[/b], Ciebie też poproszę o całą postać siedzącego pieska, od przodu i z boku. [email][email protected][/email] [size=2](dla ułatwienia bardzo proszę dopisać własny nick i imię pieska) [/size] Pozdrawiam :D Quote
gugu Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [b]baskomaniak[/b] przejzałam regulamin castingu,dość surowy... :wink: ,ale postaram się sprostać i wyszukać pozycje psiorka odpowiednie.... :P ,dzięki bardzo pozdro Quote
Guest bernulka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 CZEKAMY NA ODCINEK :evilbat: paździoszki :lol: Quote
gugu Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Oj,dajcie chłopakom odsapnąć,oni działają z nienacka,serialik napewno bedzie.... :lol: Quote
bellatriks Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Wiem,że będzie,ale potem będzie tak,że 5 minut po tym jak odejdę od kompa-będzie nowy odcinek. Już tak było i nie chcę żeby historia się powtórzyła Quote
baskomaniak Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='bellatriks']Wiem,że będzie,ale potem będzie tak,że 5 minut po tym jak odejdę od kompa-będzie nowy odcinek. Już tak było i nie chcę żeby historia się powtórzyła[/quote] [b]To nie odchodź już bo to tuż, tuż...[/b] :wink: Pozdrawiam :D Quote
bellatriks Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Super, Basko!!!!! A to "tuz tuż" to 20 minut czy 2 godziny??? A teraz coś off topic,ja wiem,że to jest off,więc niech mnie,proszę,szanowby mod nie obdarza ta emotką: Basko: znam już Twoj mail,mogę Ci podesłać zdjęcia podhalanów dziadka? Quote
gugu Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Nie ważne ile ma trawać te tuż,tuż,wazne żeby serialik się pojawił... :lol: Quote
Basenji Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Paryż, Wieża Eiffla. [color=blue]Lissa: [i]Wiesz, tak tu pięknie. Jestem oczarowana........[/i][/color] Inspektor: [i]To jeszcze nie koniec na dzisiaj. Może chcesz parę fotek?[/i] [color=red]Przechodzień[i]:..????, L'hm ???[/i][/color] [color=blue]Lissa: [i]Wiesz kochanie, ten wysoki, chudy gość tak mi się przyglądał...[/i][/color] Inspektor: [i]Fakt, ale jesteś taka ponętna![/i] Wiesz.... :iloveyou: [img]http://img104.echo.cx/img104/7030/0004paryznawiezypieskiiprzechl.gif[/img] cdn 00-04 Zdrówko Quote
KaRa_ Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 :o :o :o Ten odcinek był świetny tyle akcji :o :o :o Quote
Basenji Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 A jak gra aktorska?? Wasi ulubieni bohaterowie z kociokwiku I mają wielkie szanse, aby znowu zawitać na wasze, 14, 15, 17, 19 i większe ekrany! Zdrówko :lol: Quote
KaRa_ Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Takich aktorów powinno być więcej! Linda przy nich to cienias! Quote
gugu Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 O kurna!!!To jest odjazd...ciąg dalszy Paryza...jestem pod wrażeniem,tylko zeby ta ponetność nie poniosła zbytnio :wink: ,ten wysoki,chudy gość niech spada,podróż musi trwać dalej... :lol: Quote
AnkaW Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 hahaha :roflt: :sweetCyb: :roflt: :klacz: super coraz lepiej Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Basenji']Paryż, Wieża Eiffla. [color=blue]Lissa: [i]Wiesz, tak tu pięknie. Jestem oczarowana........[/i][/color] Inspektor: [i]To jeszcze nie koniec na dzisiaj. Może chcesz parę fotek?[/i] [color=red]Przechodzień[i]:..????, L'hm ???[/i][/color] [color=blue]Lissa: [i]Wiesz kochanie, ten wysoki, chudy gość tak mi się przyglądał...[/i][/color] Inspektor: [i]Fakt, ale jesteś taka ponętna![/i] Wiesz.... :iloveyou: [img]http://img104.echo.cx/img104/7030/0004paryznawiezypieskiiprzechl.gif[/img] cdn 00-04 Zdrówko[/quote] wspanialy odcinek i ten amant jak wam sie udalo zatrudnic najlepszego amanta w Dogowood :lol: wspaniala gra Asotora i cudowna rola a Ruda jakia niebianska siersc miala widac ze serial zarazbia bo stylisci sa naprawde wysokiej klasy :D i ta nutka nipokiju pojdzie za tym wysokim gosciem czy nie wspaniale no i Inspektor jakie opanowanie kamienna twarz łoł robi postepy bo kiedys targaly nim emocje a traz :klacz: Quote
Evelina Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='dbsst']wspanialy odcinek i ten amant jak wam sie udalo zatrudnic najlepszego amanta w Dogowood :lol: wspaniala gra Asotora i cudowna rola a Ruda jakia niebianska siersc miala widac ze serial zarazbia bo stylisci sa naprawde wysokiej klasy :D i ta nutka nipokiju pojdzie za tym wysokim gosciem czy nie wspaniale no i Inspektor jakie opanowanie kamienna twarz łoł robi postepy bo kiedys targaly nim emocje a traz :klacz:[/quote]Recenzja dorownuje odcinkowi :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts