Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gugu']...czy mój psiorek ma szanse na trzecioplanową role???...skromnie pytam.... :wink:[/quote]
Szansę ma, tylko trzeba spełnić warunki castingu.
Podaję link do miejsca gdzie było [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=765761&highlight=#765761]Ogłoszenie CASTING'u[/url]
Pozdrawiam
:D

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Owczarka']a moj pies moze wystepowac w tym serialu?????????[/quote]
Patrz: [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=765761&highlight=#765761]Ogłoszenie CASTING'u[/url]
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Kalunia']Coby uprzyjemnic wszystkim czekanie na oidcinek, wklejam kandydature Waleriany, bo mnnie poprosila 8) ...
Jest to jedynie portfolio ;) Wymagane foty zostane dorobione[/quote]
Poproszę zatem, całą postać siedzącego pieska, od przodu i z boku.
Aby nie tracić na jakości, poproszę pliczek na mail'a:
[email][email protected][/email]
[size=2](dla ułatwienia bardzo proszę dopisać własny nick i imię pieska) [/size]
Pozdrawiam

Posted

[b]baskomaniak[/b] przejzałam regulamin castingu,dość surowy... :wink: ,ale postaram się sprostać i wyszukać pozycje psiorka odpowiednie.... :P ,dzięki bardzo
pozdro

Guest bernulka
Posted

CZEKAMY NA ODCINEK :evilbat:

paździoszki :lol:

Posted

[quote name='bellatriks']Wiem,że będzie,ale potem będzie tak,że 5 minut po tym jak odejdę od kompa-będzie nowy odcinek. Już tak było i nie chcę żeby historia się powtórzyła[/quote]
[b]To nie odchodź już
bo to tuż, tuż...[/b] :wink:

Pozdrawiam

Posted

Super, Basko!!!!! A to "tuz tuż" to 20 minut czy 2 godziny???

A teraz coś off topic,ja wiem,że to jest off,więc niech mnie,proszę,szanowby mod nie obdarza ta emotką:
Basko: znam już Twoj mail,mogę Ci podesłać zdjęcia podhalanów dziadka?

Posted

Paryż, Wieża Eiffla.
[color=blue]Lissa: [i]Wiesz, tak tu pięknie. Jestem oczarowana........[/i][/color]
Inspektor: [i]To jeszcze nie koniec na dzisiaj. Może chcesz parę fotek?[/i]
[color=red]Przechodzień[i]:..????, L'hm ???[/i][/color]
[color=blue]Lissa: [i]Wiesz kochanie, ten wysoki, chudy gość tak mi się przyglądał...[/i][/color]
Inspektor: [i]Fakt, ale jesteś taka ponętna![/i] Wiesz.... :iloveyou:

[img]http://img104.echo.cx/img104/7030/0004paryznawiezypieskiiprzechl.gif[/img]

cdn
00-04
Zdrówko

Posted

A jak gra aktorska??
Wasi ulubieni bohaterowie z kociokwiku I mają wielkie szanse, aby znowu zawitać na wasze, 14, 15, 17, 19 i większe ekrany!
Zdrówko :lol:

Posted

O kurna!!!To jest odjazd...ciąg dalszy Paryza...jestem pod wrażeniem,tylko zeby ta ponetność nie poniosła zbytnio :wink: ,ten wysoki,chudy gość niech spada,podróż musi trwać dalej... :lol:

Posted

[quote name='Basenji']Paryż, Wieża Eiffla.
[color=blue]Lissa: [i]Wiesz, tak tu pięknie. Jestem oczarowana........[/i][/color]
Inspektor: [i]To jeszcze nie koniec na dzisiaj. Może chcesz parę fotek?[/i]
[color=red]Przechodzień[i]:..????, L'hm ???[/i][/color]
[color=blue]Lissa: [i]Wiesz kochanie, ten wysoki, chudy gość tak mi się przyglądał...[/i][/color]
Inspektor: [i]Fakt, ale jesteś taka ponętna![/i] Wiesz.... :iloveyou:

[img]http://img104.echo.cx/img104/7030/0004paryznawiezypieskiiprzechl.gif[/img]
cdn
00-04
Zdrówko[/quote]

wspanialy odcinek i ten amant jak wam sie udalo zatrudnic najlepszego amanta w Dogowood :lol:

wspaniala gra Asotora i cudowna rola

a Ruda jakia niebianska siersc miala widac ze serial zarazbia bo stylisci sa naprawde wysokiej klasy :D

i ta nutka nipokiju pojdzie za tym wysokim gosciem czy nie wspaniale

no i Inspektor jakie opanowanie kamienna twarz łoł robi postepy bo kiedys targaly nim emocje a traz

:klacz:

Posted

[quote name='dbsst']wspanialy odcinek i ten amant jak wam sie udalo zatrudnic najlepszego amanta w Dogowood :lol:

wspaniala gra Asotora i cudowna rola

a Ruda jakia niebianska siersc miala widac ze serial zarazbia bo stylisci sa naprawde wysokiej klasy :D

i ta nutka nipokiju pojdzie za tym wysokim gosciem czy nie wspaniale

no i Inspektor jakie opanowanie kamienna twarz łoł robi postepy bo kiedys targaly nim emocje a traz

:klacz:[/quote]Recenzja dorownuje odcinkowi :lol: :lol: :lol: