martula Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Witam. Ale ten serial wciąga:cool3: Jestem wprawdzie dopiero przy 100, ale dotrwam do konca. Pozdrawiam Quote
bellatriks Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='martula']Witam. Ale ten serial wciąga:cool3: Jestem wprawdzie dopiero przy 100, ale dotrwam do konca. Pozdrawiam martula, osobiście polecam zamknięty topik "Kociokwik - wszystko w jednym", w ktorym wstawiane są tylko i wyłącznie odcinki (coprawda z malym opóźnieniem, ale łatwiej jest przejrzeć kilka ostatnich stron topiku wiodącego niż cały) Pozdrawiam Quote
agabass Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ale żarłoczna Facula hahaha no i co Parówa zrobi ? Quote
baskomaniak Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='M10M']Hmmmm.... ONA, czyli ta "pchełka" jest dość spora jak na insekta, a pchłom "wsio rawno" czy kot, pies czy też chomiczek.... Ja nie wiem czy te dzielne psie towarzystwo powinno tak narażać małe zwierzątko.:evil_lol: I czy aby na pewno w trakcie kręcenia zdjęć żadnemu ze zwierzęcych aktorów nie działa się żadna krzywda....:eviltong: ;) A komu miałaby się stać krzywda, Faculce? :roll: Toż ona w tych labiryntach czuła się jak ryba w wodzie :evil_lol: Jako nasz ekspert „norkowy” była głównym konsultantem scenografa przy projektowaniu tych labiryntów ;) Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Witaj martula wśród wciągniętych serialem... :multi: Bellatriks dobrze Ci radzi, dzięki tamtemu topikowi szybko dogonisz akcję serialu. Jedyne, czego tam nie ma, to atmosfery towarzyszącej serialowi, która z oczywistych względów panuje tylko w tym topiku. Ale cóż, zawsze jest coś za coś...;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Trochę nie na temat ale informuję wszystkich wielbicieli rzadkiej - wydawałoby sie rasy - basenji, że są już osobniki bez rodowodów - w moim rodzimym Tczewie są dwa. Pochodzą z Gdańska, gdzie ktoś ma parę, no i stary tekst - suczka musiała raz mieć szczeniaki, bo miała ciążę urojoną, więc sobie zafundowali maleństwa. Oczywiście dla zdrowia suni.... Mają pół roku i bardzo baskowe, myślące czoła.....:evil_lol: ;) Quote
Basenji Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Cieszy, że są krajanie. A suczkę chyba znam. zdrówko Quote
stellanovaa Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 M10M napisał(a):Trochę nie na temat ale informuję wszystkich wielbicieli rzadkiej - wydawałoby sie rasy - basenji, że są już osobniki bez rodowodów - w moim rodzimym Tczewie są dwa. Pochodzą z Gdańska, gdzie ktoś ma parę, no i stary tekst - suczka musiała raz mieć szczeniaki, bo miała ciążę urojoną, więc sobie zafundowali maleństwa. Oczywiście dla zdrowia suni.... Mają pół roku i bardzo baskowe, myślące czoła.....:evil_lol: ;) Jeżeli "musiała" to dlaczego nie pofatygowała się tylko na te trzy wymagane wystawy - też dla zdrowia... Quote
M10M Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Mnie nie pytaj - ja tylko zaczepiłam właścicielkę młodego psiaka, bo jakiś taki znajomy mi się wydał....:lol: ;) Quote
stellanovaa Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Troszkę "odbiegłyśmy" od tematu... Przepraszam :oops: . Czeka nas tydzień czekania na nowy odcineczek :razz: . Facula będzie az tyle krążyć po podziemnych korytarzach ;) ?. Pozdarwiam, Beata Quote
Basenji Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 stellanovaa napisał(a):Jeżeli "musiała" to dlaczego nie pofatygowała się tylko na te trzy wymagane wystawy - też dla zdrowia... Zdaje się, że robiła. O ile dobrze miarkuję to nawet spotkaliśmy się w Legionowie w 2004 (październik) i nawet umawialiśmy się na krycie, o ile piesiak zrobi championat. Zrobił ale kontakty się urwały. zdrówko Quote
bellatriks Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Basenji napisał(a):Zdaje się, że robiła. O ile dobrze miarkuję to nawet spotkaliśmy się w Legionowie w 2004 (październik) i nawet umawialiśmy się na krycie, o ile piesiak zrobi championat. Zrobił ale kontakty się urwały. zdrówko Tak a'propos tego piesiakowego krycia.... czy przewidujesz w serialu może jakis następcow Inspektora gdy ten po dlugich latach ciężkiej pracy odejdzie na emeryturę?:cool3: :evil_lol: Quote
Basenji Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 bellatriks napisał(a):Tak a'propos tego piesiakowego krycia.... czy przewidujesz w serialu może jakis następcow Inspektora gdy ten po dlugich latach ciężkiej pracy odejdzie na emeryturę?:cool3: :evil_lol: Do emerytury to ma jeszcze kilk seriali. Co do drugiej sprawy - prowadzone są obecnie negocjacje, ale wymagania damy są dość wysokie - jakieś PPM-y itd. zdrówko Quote
martula Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='bellatriks']martula, osobiście polecam zamknięty topik "Kociokwik - wszystko w jednym", w ktorym wstawiane są tylko i wyłącznie odcinki (coprawda z malym opóźnieniem, ale łatwiej jest przejrzeć kilka ostatnich stron topiku wiodącego niż cały) Pozdrawiam [quote name='baskomaniak']Witaj martula wśród wciągniętych serialem... :multi: Bellatriks dobrze Ci radzi, dzięki tamtemu topikowi szybko dogonisz akcję serialu. Jedyne, czego tam nie ma, to atmosfery towarzyszącej serialowi, która z oczywistych względów panuje tylko w tym topiku. Ale cóż, zawsze jest coś za coś...;) Pozdrawiam. Hehe no właśnie o tą atmosferę właśnie chodzi,:cool3: to wyczekiwanie na kolejny odcinek, i obiecanki reżysera w stylu"Już dziś nowy odcinek" albo "Tylko dziś popołudniu zaskakujący zwrot akcji":evil_lol: Ale swoją drogą ma facet talent. Wielkie ukłony dla pozostałych producentów.:modla::modla: :modla: :modla: Pozdrawiam Marta Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 rewelacyjna fota suuuuuuuuuuuuuuuuper czyjego autorstwa :D Quote
beria Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 dbsst napisał(a): czyjego autorstwa :D Stawiam na inspektora Piesiaka - zdolny facet i z techniką obeznany :cool3: Quote
Basenji Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='martula']Hehe no właśnie o tą atmosferę właśnie chodzi,:cool3: to wyczekiwanie na kolejny odcinek, i obiecanki reżysera w stylu"Już dziś nowy odcinek" albo "Tylko dziś popołudniu zaskakujący zwrot akcji":evil_lol: Ale swoją drogą ma facet talent. Wielkie ukłony dla pozostałych producentów.:modla::modla: :modla: :modla: Pozdrawiam Marta :oops: :oops: :oops: No może trochę się zgodzę. Ale ekipa napeweno jest genialna no i potwornie pracowita. zdrówko Quote
Basenji Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 beria napisał(a):Stawiam na inspektora Piesiaka - zdolny facet i z techniką obeznany :cool3: Ciepło, ciepło....:lol: zdrówko Quote
bellatriks Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Basenji napisał(a):Ciepło, ciepło....:lol: zdrówko a gorąco gdzie? U Ciebie?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basenji Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Jasne. W piątek będzie już wrzało....:evil_lol: zdrówko Quote
stellanovaa Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Na szczęście do piątku niedaleko ;) . :lol: Quote
Basenji Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 M10M napisał(a):No tak, słynne obiecanki....:evil_lol: ;) :lol: :evil_lol: :lol: zdrówko Quote
Basenji Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie:mad: Okolice Walewic Gromez: Faculka, działaj ostrożnie! Co widzisz? Faculka: Już mówię: Nasi zadowoleni z gry.... Gromez: Gryzoń, zajmij się zadaniem a nie pierdołami i naszą beznadziejną...:angryy: Faculka: Już dobrze. Mam złotą pchłę! Biorę j..o..m ..w ..p..y..sz..cz..e..k..y..y..d..ę Farique: Faculka! To nie jest złota pchła! Faculka: Przed chwilą świeciła. Wrzucam ją na kotkę! Gromez: Ale dlaczego spadła? I nie rusza się! Zuzia: Bo na moim futerku żadne pchły nie mogą się trzymać. Jestem wszak elegantką... Gromez: Nie opowiadaj mi tutaj. Nazywali cię przecież "skaczące futerko"! Farique: To co robimy Szefie? Gromez: Dzwonię do Inspektora Piesiaka. Tylko on może pomóc! 14-23 cdn zdrówko Quote
stellanovaa Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie:mad: Okolice Walewic Gromez: Faculka, działaj ostrożnie! Co widzisz? Faculka: Już mówię: Nasi zadowoleni z gry.... Gromez: Gryzoń, zajmij się zadaniem a nie pierdołami i naszą beznadziejną...:angryy: Faculka: Już dobrze. Mam złotą pchłę! Biorę j..o..m ..w ..p..y..sz..cz..e..k..y..y..d..ę Farique: Faculka! To nie jest złota pchła! Faculka: Przed chwilą świeciła. Wrzucam ją na kotkę! Gromez: Ale dlaczego spadła? I nie rusza się! Zuzia: Bo na moim futerku żadne pchły nie mogą się trzymać. Jestem wszak elegantką... Gromez: Nie opowiadaj mi tutaj. Nazywali cię przecież "skaczące futerko"! Farique: To co robimy Szefie? Gromez: Dzwonię do Inspektora Piesiaka. Tylko on może pomóc! 14-23 cdn zdrówko to jakiś złoty żuczek czy stonoga albo jeszcze coś innego ;) . Ale na pchłę to chyba "ciut" przyduże... :shake: ciekawe co to jest ? Quote
Recommended Posts