bellatriks Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 oooooooooooo.... super! :klacz: :multi: :cool3: Quote
agabass Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 o cholerka pchła padła :lol: i co Piesiak poradzi na tę okoliczność czy reanikuje złotą pchłę i zrobi usta w usta:roll: Quote
bellatriks Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 agabass napisał(a):o cholerka pchła padła :lol: i co Piesiak poradzi na tę okoliczność czy reanikuje złotą pchłę i zrobi usta w usta:roll: no no :nono: Ty mi tu fuchy moim miskom nie odbieraj:diabloti: Quote
baskomaniak Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='stellanovaa']to jakiś złoty żuczek czy stonoga albo jeszcze coś innego ;) . Ale na pchłę to chyba "ciut" przyduże... :shake: ciekawe co to jest ? Bogini Bastet jest wielka, to i pchła duża ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Pchła chce do Ekwadoru...:evil_lol: (co ma Ekwador wspólnego z egipską boginią?) ;) Quote
stellanovaa Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 M10M napisał(a):Pchła chce do Ekwadoru...:evil_lol: (co ma Ekwador wspólnego z egipską boginią?) ;) chyba tylko... koty ;) Tylko w Ekwadorze dzikie ... Ale kot to kot ;) Pozdarwiam, Quote
Basenji Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 M10M napisał(a):Pchła chce do Ekwadoru...:evil_lol: (co ma Ekwador wspólnego z egipską boginią?) ;) Powinnaś grać w totka, bo błyskawicznie odkrywasz nasze plany. A może masz jakąś teorię dotyczącą Ekwadoru?? Zdrówko Quote
M10M Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Basenji napisał(a): A może masz jakąś teorię dotyczącą Ekwadoru?? Jasne - spiskową teorię dziejów.....:evil_lol: ;) Quote
stellanovaa Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Basenji napisał(a):Powinnaś grać w totka, bo błyskawicznie odkrywasz nasze plany. A może masz jakąś teorię dotyczącą Ekwadoru?? Zdrówko No... ja miałam :oops: ale to pewnie "pudło" :shake: . Pozdarwiam, Ps. Nie, mam szcześcia w grach ;). Quote
M10M Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Może być jeszcze tak, że psioinspektorzy poproszą o pomoc świnki morskie i ich kuzynów - kapibary. Tylko czy ktoś na DOGO hoduje kapibary? :evil_lol: ;) Quote
stellanovaa Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 M10M napisał(a):Tylko czy ktoś na DOGO hoduje kapibary? :evil_lol: ;) Oj chyba nie... Za duże i za cieżkie i jeszcze ten wrzask (przy ucieczce) kto to by wytrzymal :evil_lol: Quote
Basenji Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 M10 - trochę więcej chęci. Jak na razie rozczarowujesz! zdrówko Quote
M10M Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Basenji napisał(a):M10 - trochę więcej chęci. Jak na razie rozczarowujesz! zdrówko Weekend w pełni - mam wolne od myślenia....:evil_lol: ;) Quote
M10M Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Tylko mi nie mówcie, że to ma coś wspólnego z Mundialem....:mad: ;) Quote
Basenji Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 M10M napisał(a):Weekend w pełni - mam wolne od myślenia....:evil_lol: ;) No nie.:-o Ale chyba nie jesteś błondyną??:shake: zdrówko Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 M10M napisał(a):Tylko mi nie mówcie, że to ma coś wspólnego z Mundialem....:mad: ;) Mnie się tak luźno skojarzyło :evil_lol: W piątek mecz z Ekwadorem i kolejny odcinek serialu :razz: Ale coś czuję, że nawet klątwa bogini Bastet naszej reprezentacji nie pomoże :diabloti: Quote
baskomaniak Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='beria']Mnie się tak luźno skojarzyło :evil_lol: W piątek mecz z Ekwadorem i kolejny odcinek serialu :razz: Ale coś czuję, że nawet klątwa bogini Bastet naszej reprezentacji nie pomoże :diabloti: Bardzo dobre skojarzenie :klacz: Bogini Bastet wprawdzie nie pomoże, ale... :roll: ...mamy przecież ASA w rękawie (z przedrostkiem JAN) :evil_lol: :angryy: Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 beria napisał(a):Mnie się tak luźno skojarzyło :evil_lol: W piątek mecz z Ekwadorem i kolejny odcinek serialu :razz: Ale coś czuję, że nawet klątwa bogini Bastet naszej reprezentacji nie pomoże :diabloti: w tym wypadku pomoże tylko zaoranie stadionu i posianie buraków. Właściwe na własciwym miejscu. zdrówko Quote
M10M Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Basenji napisał(a): Ale chyba nie jesteś błondyną??:shake: zdrówko Ja w weekendy czasem robię sobie wolne od nadmiaru myślenia :evil_lol:. Blondynki myślą bardzo intensywnie, tylko im nie wychodzi...... :eviltong: I co z tym Ekwadorem? ;) Quote
Basenji Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 M10M napisał(a):Ja w weekendy czasem robię sobie wolne od nadmiaru myślenia :evil_lol:. Blondynki myślą bardzo intensywnie, tylko im nie wychodzi...... :eviltong: I co z tym Ekwadorem? ;) Z Ekwadorem to ty miałaś przecież przygotować jakieś hipotezy! Jak będą ciekawe i trafne to może pomyślimy o angażu do kolejnych części??:-o zdrówko Quote
M10M Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 No dobra - mamy wielką super-pchłę to i inne "super" mogą być. Na przykład w Ekwadorze żyją dżdżownice, które mogłyby zagrozić nawet Piesiakowi :evil_lol:. Kto ciekawy - proszę bardzo: http://www.ekwador.magma.com.pl/galeria/dzunglaF/110.jpg Możliwe, że stanowią one efekt tej samej "sztucznej" ewolucji, co nasze pchły.... I co? :mad: ;) Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Basenji napisał(a):w tym wypadku pomoże tylko zaoranie stadionu i posianie buraków. Właściwe na własciwym miejscu. zdrówko :roflt: :roflt: :roflt: Ale chyba zpomniałeś, że oprócz buraków jest też jedno drewno :razz: Co nie zmienia faktu, że w piątek 9 czerwca będę z uwagą śledziła ... ...następny odcinek serialu :cool3: Quote
Basenji Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='M10M']No dobra - mamy wielką super-pchłę to i inne "super" mogą być. Na przykład w Ekwadorze żyją dżdżownice, które mogłyby zagrozić nawet Piesiakowi :evil_lol:. Kto ciekawy - proszę bardzo: http://www.ekwador.magma.com.pl/galeria/dzunglaF/110.jpg Możliwe, że stanowią one efekt tej samej "sztucznej" ewolucji, co nasze pchły.... I co? :mad: ;) Dobre! Zdrówko:diabloti: Quote
Recommended Posts