baskomaniak Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='M10M']Wielkie dzięki, teraz z pewnością Cię poznam, jak tylko spotkam na jakiejś (sopockiej) wystawie :sweetCyb::hand: A kto na pierwszym planie, to przecież wszyscy wiedzą....:razz: ;) Szkoda, że tylko sopockie...:roll: Nie wiem czy w tym roku się tam wybiorę. Na zeszłorocznej kibicowałem inspektorowi Piesiakowi. :p [quote name='bellatriks']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Boska fotka;) :multi: Lepsza niz wszystkie moje razem wziete:cool3: :evil_lol: :lol: PZDR:* Boska, bo nie ja ją robiłem, jestem przecież po przeciwnej stronie obiektywu... :cool3: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='agabass']wszyscy wiedza a nikt nie mówi Słonik Sonik Mój Generał hahhaa:razz: Ano nie da się ukryć...;) to nasz serialowy :cool1: Dodam jeszcze kilka jego imion będących w użyciu: Kogucik, Słoneczko, Pynio, Bumbuś i Majster (gdy otwieram szafkę z narzędziami)... ;) A Kogucik dlatego, bo często na powitanie słyszę takie coś... :cool3: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 baskomaniak napisał(a):Boska, bo nie ja ją robiłem, jestem przecież po przeciwnej stronie obiektywu... :cool3: :diabloti: nie udawaj skromnisia:evil_lol: A "takie coś" - jeszcze bosszcze:evil_lol: (bardziej boskie:cool3:) jestem nawet skłonna uznac, że lepsze niż Green Day:evil_lol: Quote
M10M Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 No dobra, my tu sobie gadu-gadu a odcinek gdzie? Ostatni był daaaaawno a w kolejnym miały być sensacje (nie dla wszystkich widoczne :hmmmm:). I co? Gdzie one... i kiedy? ;) Quote
bellatriks Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 qrka, tak sie z wami zagadalam, ze o odcinku zapomnialam:oops: Gdzie on się podziewa?? Może chłopcy go gdzieś zgubili?:evil_lol: Quote
baskomaniak Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Myślałem, że uda się jakoś przegadać ten weekend i zaoszczędzę odcinek [SIZE="1"](czytaj: zyskam na czasie) :evil_lol: Odcinek w drodze... :razz: A z tym "nie dla wszystkich widoczne sensacje" to trochę nie tak. Pisałem, że "Tylko nieliczni dostrzegą JĄ w najbliższym odcinku..." Wierni widzowie dostrzegą, bo wiedzą czego mają szukać...:cool1: Pozdrawiam. Quote
stellanovaa Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='baskomaniak']Myślałem, że uda się jakoś przegadać ten weekend i zaoszczędzę odcinek (czytaj: zyskam na czasie) :evil_lol: Nie da rady :shake: :cool3: Quote
baskomaniak Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='stellanovaa'] [quote name='baskomaniak']Myślałem, że uda się jakoś przegadać ten weekend i zaoszczędzę odcinek [SIZE="1"](czytaj: zyskam na czasie) :evil_lol: Nie da rady :shake: :cool3: Hehehe, znalazłem inny sposób... :cool1: Następny ciachnę na pół i mam 2 tygodnie z główki... :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='baskomaniak']Hehehe, znalazłem inny sposób... :cool1: Następny ciachnę na pół i mam 2 tygodnie z główki... :evil_lol: Pozdrawiam. Ha ha ha... :eviltong: ;) Quote
Basenji Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Norka w Walewicach Gromez: Faculka, jak mnie słyszysz? Melduj! Faculka: Słyszę cię dobrze, szefie. Przepycham się przez ciemny labirynt, ale daję sobie radę! Gromez: A coś widzisz lub niuchasz? Faculka: Mało widzę ale czują coraz większy smrodek, chwilami całkiem przyjemny. O.... ..... chrup, chrup, chrup..... Gromez: Faculka, nie słyszę Cię. Coś tam chrupie koło ciebie...! Odbiór! Faculka: Chrupie...aha... to chyba coś z nadajnikiem....... ...........Kieruję się do.............. .............O Qrde!.......... Gromez: Faculka, Faculka! Nie mam odbioru! Coś się z nią stało! Niech Parówa rozwala całą tą jamę! cdn 14-22 zdrówko Quote
Alfa147 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Uuuu.... nieźle chomiczek wleciał:lol: Chyba nie ma tam złotej pchły tam, co nie?:roll: Quote
stellanovaa Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Norka w Walewicach Gromez: Faculka, jak mnie słyszysz? Melduj! Faculka: Słyszę cię dobrze, szefie. Przepycham się przez ciemny labirynt, ale daję sobie radę! Gromez: A coś widzisz lub niuchasz? Faculka: Mało widzę ale czują coraz większy smrodek, chwilami całkiem przyjemny. O.... ..... chrup, chrup, chrup..... Gromez: Faculka, nie słyszę Cię. Coś tam chrupie koło ciebie...! Odbiór! Faculka: Chrupie...aha... to chyba coś z nadajnikiem....... ...........Kieruję się do.............. .............O Qrde!.......... Gromez: Faculka, Faculka! Nie mam odbioru! Coś się z nią stało! Niech Parówa rozwala całą tą jamę! cdn 14-22 zdrówko Ktoś tam narobił sobie zapasy na zimę a Faculka może nie mogła się im oprzeć ;) . No ale wzięła się w garść i poszła dalej... Tam na samym dnie cos sie poruszyło. Tylko co to było?. Z niecierpliwością czekamy co będzie dalej ... Quote
bellatriks Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 oja! Ale Facula wleciała:evil_lol: a.... a więc tu się ukryła ta "ONA":evil_lol: Quote
Basenji Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 A następny odcinek naprawdę będzie magiczny... zdrówko Quote
baskomaniak Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 No to jak z NIĄ wreszcie jest? ONA tam jest, czy JEJ tam nie ma? :roll: A jak jest to gdzie się ukrywa? :cool1: No i... Czyje mogą być te zapasy? :cool1: Pozdrawiam. Quote
beria Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Ja wiem, ja wiem :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: To są JEJ zapasy, bo ONA została wegetarianką ;) Dan Brown się kryje przy tym serialu :evil_lol: Dobrze, że jest streszczenie - dzisiaj obejrzałam wszystkie odcinki :cool3: Świetne :bigcool: Quote
stellanovaa Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Jest. jest :multi: . Pod liściem coś sie rusza i świeci złotym blaskiem ;) . To pewnie Ona. Zapasy... hmm... To coś co ukryło tu zapasy musiało być całkiem spore. Np. myszka chyba nie dałaby rady sobie z taką kolbą kukurydzy... Quote
baskomaniak Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='beria']Ja wiem, ja wiem :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: To są JEJ zapasy, bo ONA została wegetarianką ;) Dan Brown się kryje przy tym serialu :evil_lol: Dobrze, że jest streszczenie - dzisiaj obejrzałam wszystkie odcinki :cool3: Świetne :bigcool: Beria, witaj w naszym "Kociokwikowym..." topiku. :lol: Podziwiam Twoją wytrwałość, w jeden dzień przejrzeć wszystkie odcinki... no, no. :multi: Wegetarianka? ONA? Hehehe, kotki i pieski byłyby szczęśliwe gdyby wszystkie ONE takie były... ;) Kto wie, może Dan Brown też ogląda nasz serial... :cool1: Nie można wykluczyć, że kiedyś wydana będzie powieść na podstawie naszego scenariusza, chociażby pod tytułem "KOD ANUBISA..." :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='stellanovaa']Jest. jest :multi: . Pod liściem coś sie rusza i świeci złotym blaskiem ;) . To pewnie Ona.... :klacz: :klacz: :klacz: [quote name='stellanovaa']... Zapasy... hmm... To coś co ukryło tu zapasy musiało być całkiem spore. Np. myszka chyba nie dałaby rady sobie z taką kolbą kukurydzy... Ciepło, ciepło... ;) Pozdrawiam. Quote
beria Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='baskomaniak'] Podziwiam Twoją wytrwałość, w jeden dzień przejrzeć wszystkie odcinki... no, no. :multi: Wegetarianka? ONA? Hehehe, kotki i pieski byłyby szczęśliwe gdyby wszystkie ONE takie były... ;) Czytałam tylko streszczenie :cool3: A co do ICH wegetarianizmu, dzięki magicznym środkom stosowanym regularnie na psi grzbiet, daję IM alternatywę - wegetarianizm albo .... :mad: :mad: :mad: :diabloti: I ŻADNA jeszcze nie została wegetarianką :shake: Najważniejsze, że mają wolny wybór :evil_lol: Btw. ponoć D. Brown popełnił plagiat, musisz uważać na prawa autorskie ;) Quote
baskomaniak Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='beria']Czytałam tylko streszczenie :cool3: ... I bardzo dobrze. Po to właśnie prowadzone w wersji "zamkniętej", aby każdy nowy widz mógł do nas dołączyć w możliwie najbardziej komfortowy sposób :lol: [quote name='beria']... Btw. ponoć D. Brown popełnił plagiat, musisz uważać na prawa autorskie ;) Jak napisze i wyda "KOD ANUBISA..." to się przyjrzymy... :razz: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Hmmmm.... ONA, czyli ta "pchełka" jest dość spora jak na insekta, a pchłom "wsio rawno" czy kot, pies czy też chomiczek.... Ja nie wiem czy te dzielne psie towarzystwo powinno tak narażać małe zwierzątko.:evil_lol: I czy aby na pewno w trakcie kręcenia zdjęć żadnemu ze zwierzęcych aktorów nie działa się żadna krzywda....:eviltong: ;) Quote
M10M Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Hop, hop.... Jest tam kto? A może wszystkich już pożarły pchły - monstra 0X ;) Quote
Recommended Posts