M10M Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Jak nie Mruczysław i Ruda, to ja już nic nie wiem......:niewiem::niewiem::niewiem: ;) Quote
baskomaniak Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='M10M']Jak nie Mruczysław i Ruda, to ja już nic nie wiem......:niewiem::niewiem::niewiem: ;) :roll: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 super:multi: troszkę już mi się wszystko zagmatwało.. ale co tam;) :diabloti: Quote
baskomaniak Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='bellatriks']super:multi: troszkę już mi się wszystko zagmatwało.. ale co tam;) :diabloti: Gmatwanie to nasza specjalność... :cool3: :evil_lol: Ale może mógłbym w czymś pomóc ? :cool1: Pozdrawiam. Quote
stellanovaa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='baskomaniak']Gmatwanie to nasza specjalność... :cool3: :evil_lol: Ale może mógłbym w czymś pomóc ? :cool1: Pozdrawiam. Tak... w "odgmatwaniu" ;) Pozdarwiam, Quote
baskomaniak Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Muszę chyba coś uściślić, coś co być może właśnie zagmatwało... M10M napisał(a):"Czysty" to byłby Mruczysław, gdyby go uwolnić od dawnych zarzutów. No i ta ruda kocica..... :evil_lol: ;) beria napisał(a):Tak, tak :multi: Mruczysław jest czarno-biały (noc i dzień), Ruda w kolorze piasku pustyni i do tego ich "serca biją w tym samym, miłosnym rytmie... " Wystarczy, żeby Komisja oczyściła ich z zarzutów ... i jadą na wycieczkę do Egiptu ;) Moja pierwsza odpowiedź na Wasze posty mogła wprowadzić pewne wątpliwości. Napisałem wówczas, że „w scenariuszu nie ma nic o uniewinnieniu” odnosząc się wyłącznie do słów: „uwolnić od dawnych zarzutów” i „żeby Komisja oczyściła ich z zarzutów”. Uczepiłem się szczegółów i się narobiło. :evil_lol: Obiecałem, że przed wakacjami wiele się wyjaśni i tak będzie. Już w najbliższym odcinku okaże się, czy jesteście na dobrym tropie... ;) :cool1: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 No proszę.... Jednak Mruczysław i Ruda. O rany! - to co z moim Pinkim, który miał "umierać zamiast Mruczysława"? ;) Quote
baskomaniak Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Masz na myśli rozmowę podczas casting'u z udziałem Pinkiego? "Basenji" napisał(a):Operator: Myślę, że może jakiś dubler Mruczysława by się przydał... Reżyser: Do sceny egzekucji? Operator: Yhym.. Szkoda przecież naszej gwiazdy Reżyser: No to popatrzmy, czy ktoś jeszcze czeka w kolejce? Następny! Operator: No, to jest to o czym mysleliśmy.. Nazwisko? ....Pinkie.... ... Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 no fajnie...:evil_lol: Pierwszą kwestię odgmatwałeś, a drugą przygmatwałeś:evil_lol: :lol: Quote
baskomaniak Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 bellatriks napisał(a):no fajnie...:evil_lol: Pierwszą kwestię odgmatwałeś, a drugą przygmatwałeś:evil_lol: :lol: Dzięki temu stan zagmatwania zachował równowagę... :cool3: :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 baskomaniak napisał(a):Dzięki temu stan zagmatwania zachował równowagę... :cool3: :evil_lol: Pozdrawiam. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Quote
M10M Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 baskomaniak napisał(a):Masz na myśli rozmowę podczas casting'u z udziałem Pinkiego? To właśnie mam na myśli.... I jak będzie? ;) Quote
baskomaniak Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='M10M']To właśnie mam na myśli.... I jak będzie? ;) To o czym mówiło się podczas casting’u, nie musiało mieć przecież przełożenia na rolę w serialu, chociaż często miało i nie wykluczam, że jeszcze mieć będzie... :cool1: A jak będzie? No cóż, :roll: jakoś to będzie... :razz: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='baskomaniak']To o czym mówiło się podczas casting’u, nie musiało mieć przecież przełożenia na rolę w serialu, chociaż często miało i nie wykluczam, że jeszcze mieć będzie... :cool1: A jak będzie? No cóż, :roll: jakoś to będzie... :razz: Pozdrawiam. Quote
beria Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Evelina'] :evil_lol: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
M10M Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Absolutnie się zgadzam z przedmówcą (przedpisaczem? :crazyeye:) ;) Quote
bellatriks Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Evelina'] :evil_lol: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: [I] Quote
baskomaniak Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Może coś konkretniej, co jest zagmatwane? [SIZE="1"]A tak przy okazji, całkiem niezły temat wakacyjny na dyskusję o serialu. Przynajmniej podczas wakacyjnej przerwy w nadawaniu odcinków coś się będzie działo w topiku. :evil_lol: Pogoda ładna, pora na jakiś urlopik ;) Aha, jeszcze coś, dziękuję WSZYSTKIM WIDZOM „Kociokwiku...” za przekroczenie 50 000 wizyt w topiku. :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :cunao: :cunao: Pozdrawiam. Quote
agabass Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 a co z obiecanym odcinkiem - no co gdzie jest on może za 50 000 odwiedziny powinna nas spotkać nagroda ;) Quote
baskomaniak Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Obiecałem przed wakacjami odcinek, w którym wiele się wyjaśni, to będzie... :cool1: ...o ile reżyser czegoś nie pogmatwa... :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Niestety, autor zdjęć do mojego scenariusza wszystko miesza swoimi obrazkami i dlatego to takie wszystko zakręcone. zdrówko:roll: Quote
Recommended Posts