Basenji Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 kinga.l napisał(a):Basenji super te seriale !! :razz: Dałoby się żeby Nero w nim występował ?? ;) Dzięki za miłe słowa. Co do tej częsci to pomału się kończy i chyba nie da się już tak rozciągnąć scenariusza. Ale przed nami kolejne porcje przygód Inspektora Piesiaka i jego kolesiów więc przygotuj zestaw fotek na casting. zdrówko Quote
kinga.l Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Mam ci je przesłać na priva ? Jak chcesz ocenić czy Nero nadaje się możesz zobaczyć w galerii na ostatniej stronie jest pare fajnych fot. Quote
bellatriks Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 No no no.... piekny odcinek, solidne wykonanie :klacz: Quote
talut Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Halka (*) (*) (*) :( :( jak zwykle Parówa mnie rozbroił ;) (też będę czekać na kolejny casting :evil_lol:) Quote
Alfa147 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Świetny odcinek, biedny szczurek ;) A gdzie przesyłać fotki moze Alfica też sie nada:lol: Quote
M10M Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Zwierzaki grają super (przecież wiem, że to zasługa animatora ale co tam.... jak zabawa to zabawa). Halka miała przed sobą wspaniałą karierę, trzeba tylko żałować, że została przerwana. Szczurek dzielnie zniósł stresujące sceny a Parówa, jak zwykle, jest rozbrajająca - ten pies coś w sobie ma...:happy1: ;) Quote
Basenji Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Co do kolejnych castingów to spokojnie. W swoim czasie ogłosimy zasady i będzie można wysyłać nam foteczki. W najblizszym czasie kolejny fascynujący odcinek. zdrówko Quote
Basenji Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 W tym odcinku chcelibyśmy przypomnieć Faculkę..... Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Okolice Walewic Farique: A może Parówa da tu radę. W tym jest naprawdę świetny. Gromez: Zapewne wyryłby wspaniałą norę dla nas wszystkich ale tu potrzeba finezji. A do tego musimy wyśledzić tę pchłę a nie rozgnieść ją. Farique: Jodłowalem tak, bo chyba Parówa czuje się niedoceniony... Gromez: Faculka, dajesz tutaj! Mamy pojemnik z pchłami, ewentualnie kotka Zuzia posłuży jak tokoklyt transportowy. Gromez: Zuzia- odsuń się od chomika! Faculka: szukaj złotej pchły! Faculka: Rozkaz! cdn 14-20 zdrówko Parówa: I wzięli jakiegoś chomnika do kopania chodnika. Takiego norowca jak ja odstawili! A ja przecież wyryłbym im taki tunel jak pod Kanałem Angielskim! Quote
M10M Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Tak, tak... "O wyższości psa...." itd. a prawda jest taka, że nawet psy nie powinny się wywyższać nad inne stworzonka. :evil_lol: Kotki, szczurki, chomiki, pchełki - wszystko, jak widać, ma swoje miejsce (nie tylko w serialu).:Cool!: Brawa dla Faculki, chociaż już ich nie usłyszy. ;) Quote
Alfa147 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Super super super czekamy na kolejny odcinek i jesteśmy ciekawi czy chomiczek znajdzie pchełke:lol: Quote
Basenji Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Alfa147 napisał(a):Super super super czekamy na kolejny odcinek i jesteśmy ciekawi czy chomiczek znajdzie pchełke:lol: A może pchełka chomika?:diabloti: zdrówko Quote
baskomaniak Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Alfa147 napisał(a):Super super super czekamy na kolejny odcinek i jesteśmy ciekawi czy chomiczek znajdzie pchełke:lol: agabass napisał(a):ciekawe gdzie Facula trafi i co zobaczy ? O tym być może już w następnym odcinku. Jego emisja nie nastąpi jednak w najbliższy weekend :cool1: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 baskomaniak napisał(a):O tym być może już w następnym odcinku. Jego emisja nie nastąpi jednak w najbliższy weekend :cool1: Pozdrawiam. :diabloti: a to czemu?:diabloti: Quote
baskomaniak Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='bellatriks']:diabloti: a to czemu?:diabloti: Ano dlatego, że nastąpi wcześniej ;) :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='baskomaniak']Ano dlatego, że nastąpi wcześniej ;) :evil_lol: Pozdrawiam. oo... tego się nie spodziewalam:razz: naprawdę mile mnie zaskoczyłeś:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
M10M Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='baskomaniak']Ano dlatego, że nastąpi wcześniej ;) :evil_lol: Pozdrawiam. A już się miałam zamiar zacząć denerwować :nerwy: Ale nic straconego - pewnie jeszcze znajdę okazję (na przykład Hamlet spróbuje zjeść któregoś kota albo kotek Pinki znowu pobije się o swoje terytorium i będę musiała leczyć jego rany). A na odcinek czekamy, czekamy.... Już tak blisko do wyjaśnienia zagadki :PROXY5: ;) Quote
Basenji Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 M10M napisał(a):A już się miałam zamiar zacząć denerwować :nerwy: Ale nic straconego - pewnie jeszcze znajdę okazję (na przykład Hamlet spróbuje zjeść któregoś kota albo kotek Pinki znowu pobije się o swoje terytorium i będę musiała leczyć jego rany). A na odcinek czekamy, czekamy.... Już tak blisko do wyjaśnienia zagadki :PROXY5: ;) Blisko? :mad: zdrówko Quote
Alfa147 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 To super czekamy czekamy hihi a ja sobie zrobiłąm animacje z Alficą ale taką dużą że na imageshark nie weszła:placz: i musiałąm dac na serwer:angryy: Quote
M10M Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Basenji napisał(a):Blisko? :mad: zdrówko Daleko? :klacz::klacz::klacz: :cool2: ;) Quote
Basenji Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Okolice Walewic Farique: I co masz złotą?? Facula: Złotej nie widziałam, ale ciągle spotykam zwykłe pchły pustynne. Ale są jaieś takie dziwne, jakby coś brały.... Gromez: Dobrze, zbieraj te pchły i wrzucaj do pojemnika! Farique: Wszystkie zwykłe są zapakowane! Szukaj teraz tej złotej. Facula: Tak jest. Wcinam się w grunt! cdn 14-21 zdrówko Quote
Alfa147 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Świetny odcinek!!!:razz: Już sie nie moge doczekać złapania złotej pchły przez chmika:evil_lol: (o ile ją znajdzie;) ) Quote
M10M Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Spore te pchły....:evil_lol: Żeby tylko psim bohaterom udało się utrzymać je w tym pojemniku :eviltong:. A jak, wobec tego, będzie wyglądać ta złota? Aż strach się bać :eek2: ;) Quote
Recommended Posts