bellatriks Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 buhahaha atak mózgu!!!:lol: :lol: :cool3: ale mialam ubaw^^ Quote
talut Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 wylew serca :lol: coś spodobał mi się pan Parówa ;) Quote
agabass Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 stellanovaa napisał(a):Gratulacje dla Ciebie i Twojego czworonoga ! :-) Jadę jeszcze do Bydgoszczy i Radomia, co potem to jeszcze nie wiem Pozdrawiam nasza następna wystawa to będzie raczej W-wa w lipcu, o ile nic się nie zmieni Quote
stellanovaa Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 agabass napisał(a):nasza następna wystawa to będzie raczej W-wa w lipcu, o ile nic się nie zmieni No to super, w lipcu się zobaczymy :-) Quote
Basenji Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 bellatriks napisał(a):buhahaha atak mózgu!!!:lol: :lol: :cool3: ale mialam ubaw^^ Parówa to znany komik. A to nie jest jego najlepszy tekst, Zdrówko Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Okolice Walewic Szpilka: O matko, ale mnie ciągną! ..................No przestało! Oj berecik zeskoczył!?! Farique: Co, to już tu? Coś taka zmęczona Szpilko? Gromez: Już nie brzęczy. To może być to miejsce. Trzeba wydobyć pchły piaskowe. Morus: Uff. Je, jesteśmy! Gromez: A widział ktoś norowca? Parówa: Miałem po drodze wylew serca i atak mózgu. A poza tym...:placz: Gromez: Nie ściemniaj, tylko przygotuj się do akcji!:mad: cdn 14-17b zdrówko :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: trzese sie z podniecenia jaka moja coorcia madra ale ta kondycha ;) a Pan Parów to cos kombinuje niby nie może niby nie ma siły a w oku ten błysk szelmowski ;) odcinki coraz lepsze co ja bede ukrywac ;) :evil_lol: :megagrin: Quote
baskomaniak Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='M10M']... Fajnie, może niedługo coś się zacznie wyjaśniać. I piękną sunię wreszcie uwolnią - czy ktoś o niej jeszcze pamięta?:shake: ;) Ja wiem... :p M10M pamięta... :razz: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 A czy twórcy filmu pamiętają...., że już o reszcie widzów nie wspomnę :confused::hmmmm: ;) Quote
baskomaniak Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='M10M']A czy twórcy filmu pamiętają...., że już o reszcie widzów nie wspomnę :confused::hmmmm: ;) Oczywiście, że pamiętamy :lol: :p Jest jeszcze taki zapis, zwany scenariuszem :evil_lol: on też nie da zapomnieć... ;) Nie da zapomnieć nie tylko o Lissie uwięzionej przez Bastet, ale również o ... i o ..., a także o ... No! Kto pamięta? :cool3: A do tego niebawem w serialu pojawią się nowe postacie... :cool1: istny kociokwik, co?... :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Nowe? postacie? :klacz::klacz::klacz: Cóż za radość :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: A o ... to prawie zapomniałam. Bo o ... oczywiście pamiętam :evil_lol: ;) Quote
Basenji Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 No właśnie? Jak myślicie, kto będzie miał tu jeszcze swoje "5 minut"? I dlaczego? Zdrówko Quote
bellatriks Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 nowe postacie?? :hmmmm: może... hmmmm.. :hmmmm: Kika? :hmmmm: Quote
talut Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Monulec śmierdziulec chce mieć epizod :evil_lol: ale najpierw musimy zrobić galerię :lol: Quote
baskomaniak Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='bellatriks']nowe postacie?? :hmmmm: może... hmmmm.. :hmmmm: Kika? :hmmmm: :shake: - KIKA stworzyła przecież postać wróżki, nie pamiętasz? ;) ... No cóż, serial toczy się już ponad rok, więc może co nieco umknęło z pamięci :roll: A więc nastąpi chwilka wspomnień połączona z uchyleniem rąbka tajemnicy. Tym razem pod tym rąbkiem kryje się casting... Pamiętacie casting? To był wyjątkowy casting. A wiecie na czym ta wyjątkowość polegała? Otóż na tym, że WSZYSTKIE startujące w castingu zwierzątka otrzymały rolę w serialu... Również przebieg wielu scenek casting'owych nie był przypadkowy, co łatwo da się zaobserwować choćby na zestawie poniższych cytatów, których bohaterką była włąśnie KIKA. [quote name='"baskomaniak"']Jestem KIKA. Bardzo się cieszę, że już tu jestem. Moja Pani bardzo się martwiła, że nie zdążymy zapisać się na casting. Biegliśmy wówczas co sił w łapkach i nogach oczywiście. A teraz Moja Pani z utęsknieniem czeka, aż pojawię się w studio castingowym. Byłam nawet u wróżki, by mi powiedziała, czy mam szansę dostać choć malutką rólkę w serialu. Miała taką fajną i "mądrą" szklaną kulę... EVE: Ale to Ty zaprezentujesz się przed kamerą, a nie wróżka... a o tym, czy dostaniesz rolę, to my zdecydujemy, a nie kula... BASKO: Ale nie martw się, w naszym serialu wszyscy kandydaci maja szansę... EVE: No to stawaj przed kamerą i nie przynieś swojej Pani wstydu. JASNE !! EVE: Dziękujemy A mogę pozdrowić moją Panią? BASKO: Nooooo dobrze... Pozdrawiam moją Panią... GUGU :hand: i dla przypomnienia, rola KIKI: [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli zemsta Napoleona Salon prestygitatorki i mistrzyni sztuk tajemnych - Kiki Witam szanowną mistrzynię. Jestem ...... Ciiiiiiiiii, dziecko. Wiem kim jesteś - przychodzisz z Psiolicji a na imię masz ......Chrypka...... Niesamowite! Jak zgadłaś? Ale na imię mam Hipka a nie Chrypka. Chrypka to mi dokucza, a że jesteś Hipka to wiem z tej kuli magicznej. Chodzi o sprawę życia i śmierci dla Francji i chyba całej Europy. Szukamy pewnej........ Złotej pchły....... Pokaż co przyniosłaś. Papirus! Oryginał czy podróbka? Oryginał, zdobył go Inspektor Piesiak w Egipcie. Pomóż nam znaleźć te pchłę! Popatrzmy! Taaaaaaaaaaaak. Widzę jamę i pchłę w futerku! To pewnie jakieś kot? Nie, to nie jest kocie futro. Jest tam pełno śmieci, jakieś gazety..... A czy możesz coś przeczytać z tych gazet? Zaraz: Pol.... minacj....Ekwad.........nie wiem, dalej nie widać. A czy możesz mi jakoś zapisać ten obraz? Jasne. Mam tu najnowszą wersję e-magic-ball'u i mogę Ci ją przemajlować. Podaj tylko adres: To do szefa: [email protected] cdn 12-05 zdrówko No więc...:razz: Które ze zwierzątek biorących udział w castingu nie pojawiło się jeszcze w serialu? ;) :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Och, Basko, przepraszam, skleroza:eviltong: no to idę dalej kombinować;) Quote
baskomaniak Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='bellatriks']Och, Basko, przepraszam, skleroza:eviltong: no to idę dalej kombinować;) hehehe, nie ma sprawy... ;) ...powiem więcej, Twój "typ" był dla mnie jak wybawienie :multi: Właśnie zastanawiałem się jak "delikatnie" przypomnieć odcinek z Kiką. A dlaczego, to okaże się najbliższych odcinkach... :cool1: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='baskomaniak']hehehe, nie ma sprawy... ;) ...powiem więcej, Twój "typ" była dla mnie jak wybawienie :multi: Właśnie zastanawiałem się jak "delikatnie" przypomnieć odcinek z Kiką. A dlaczego, to okaże się najbliższych odcinkach... :cool1: Pozdrawiam. No widzisz jak fajnie:evil_lol: Człowiek się pomyli, a tu zaraz okazuje się, ze ta pomyłka twórcom z nieba spadla:cool3: Dobra, póki co przerywam aktywne kombinowanie (czyt. zagłębianie się w przeszłość i dawne dzieje Kociokwiku/a [?]), bo muszę kompa bratu udostępnić...:/ PZDR:* Quote
M10M Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='baskomaniak'] okaże się najbliższych odcinkach... :cool1: Pozdrawiam. Ale kiedy, kiedy wreszcie......? ;) Quote
bellatriks Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 M10M napisał(a):Ale kiedy, kiedy wreszcie......? ;) tego nawet najstarsi górale nie wiedzą:evil_lol: Quote
M10M Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Górale może i nie ale Basenji to, o ile wiem, z Elbląga i żuławiacy pewnie wiedzą..... (a skąd jest Baskomaniak?):niewiem: ;) Quote
Basenji Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='M10M']Górale może i nie ale Basenji to, o ile wiem, z Elbląga i żuławiacy pewnie wiedzą..... (a skąd jest Baskomaniak?):niewiem: ;) Żuławiak to może nie ale Krzyżak to napewno. A Baskomaniak jest z naszego zagłębia baskowego. zdrówko Quote
bellatriks Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Basenji napisał(a):Żuławiak to może nie ale Krzyżak to napewno. ;) :evil_lol: Basenji napisał(a): A Baskomaniak jest z naszego zagłębia baskowego. zdrówko A gdzież to zagłębie?:cool3: Quote
Basenji Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 A gdzie jest najwięcej Basenji w Polsce? A poza tym, tojuż chyba dzisiaj kolejny.....:diabloti: zdrówko Quote
stellanovaa Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 no to czekamy ... jak zwykle czekamy i... czekamy ;) ;) ;) ;) Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Basenji napisał(a):A gdzie jest najwięcej Basenji w Polsce? gdzie???:oops: Quote
Recommended Posts