Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']popatrzę, no u mnie chyba na wiejskich drogach te małe kółka się nie sprawdzą...[/QUOTE]

ja Ci powiem, że u mnie w mieście na chodnikach też się nie sprawdzają... Strasznie się człowiek musi z tym naszarpać, a teraz jak młody już ponad 15kg waży to wogóle można sobie w łeb strzelić...

Posted

[quote name='Sybel']Ja dzis mierzyłam cisnienie, mam srednio 102/54, a ja sie dziwię, że mi słabo :P
Engelina, to Ty już lada moment będziesz pączkować :D Ale Ci zazdroszczę :D[/QUOTE]
Chciałabym, bo czuję w kolanach dodatkowe 20 kilo. Pęcherza już praktycznie nie mam, za to obrączkę musiałam zdjąć, bo palce rozmiar zwiększyły, ludzie ustępują mi miejsca w autobusie (głupie uczucie) i mamuśki zabraniają mi... wszystkiego praktycznie. A tu jeszcze tyle spraw do załatwienia :(

Jak przeczytałam "9 najgroźniejszych słów używanych przez kobiety" to się uśmiałam- każdy jeden punkcik jak ulał pasuje do mojego małżonka :D No cóż... Ktoś musi nosić spodnie w tym związku ;)

[B]owca[/B], [B]Olka[/B] gratuluję!

Posted

[quote name='Olka1912']ja czuję czasem jakby mi rybka w brzuszku pływała,więc już pierwsze oznaki są:)[/QUOTE]

ciesz sie tym uczuciem, bo za kilka tygodni będziesz przeklinac pod nosem, jak dzieć będzie skakał odbijając się głową o pęcherz a stópkami pod żebra... :diabloti:

Posted

O tak, jak walnie pod żebra, albo w wątrobę... Mój waży jakiś kilogram, jeszcze sporo większy będzie, a dziś o 5 mnie obudził swoją salsą...
Przy okazji znalazłam film, który może się spodobać w ramach rozrywki przed maluchem ;) [url]http://www.filmweb.pl/film/Mroczne+cienie-2012-483333[/url]

Posted

Kurcze, od wczoraj czuję ruchy Teosia, ale jakoś inaczej. Nie są to kopniaki bezpośrednio w brzuch, tak jak do tej pory, tylko czuję jakby był gdzieś głęboko w mnie. Trudno mi to opisać :/ Czuję jakieś ruchy, ale czy to są kopniaki, czy coś innego, to trudno mi stwierdzić.
Miałyście coś takiego? Nie wiem czy jutro nie dzwonić do lekarza?!

Posted

[quote name='magdabroy']Kurcze, od wczoraj czuję ruchy Teosia, ale jakoś inaczej. Nie są to kopniaki bezpośrednio w brzuch, tak jak do tej pory, tylko czuję jakby był gdzieś głęboko w mnie. Trudno mi to opisać :/ Czuję jakieś ruchy, ale czy to są kopniaki, czy coś innego, to trudno mi stwierdzić.
Miałyście coś takiego? Nie wiem czy jutro nie dzwonić do lekarza?![/QUOTE]
pewnie się obrócił i gdzieś indziej ma nóżki i rączki niż wcześniej :)

Posted

[quote name='agaga21']pewnie się obrócił i gdzieś indziej ma nóżki i rączki niż wcześniej :)[/QUOTE]

Oby ;) To tak jakby teraz ćwiczył kopniaki na moje wnętrzności.

Posted

[quote name='magdabroy']Oby ;) To tak jakby teraz ćwiczył kopniaki na moje wnętrzności.[/QUOTE]

aaaa, to wszystko w normie:diabloti:

lenka pozdrawia resztę dzidziusiów ;)
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-qIYLZik8cww/T2YIa3fdVNI/AAAAAAAAECc/3uUQYrqb6Zc/s720/IMG_8019.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='agaga21']

lenka pozdrawia resztę dzidziusiów ;)
[URL="https://lh3.googleusercontent.com/-qIYLZik8cww/T2YIa3fdVNI/AAAAAAAAECc/3uUQYrqb6Zc/s720/IMG_8019.JPGn"]https://lh3.googleusercontent.com/-qIYLZik8cww/T2YIa3fdVNI/AAAAAAAAECc/3uUQYrqb6Zc/s720/IMG_8019.JPGn [/URL][/QUOTE]

Jaka słodka :loveu:

Posted

[quote name='bira']Jak do środka kopie, to przynajmniej aż tak nie boli ;-)[/QUOTE]

No właśnie tego nawet nie czuć jak normalny kopniak. Tylko czuję, że coś mi się rusza głębiej niż zwykle.

Posted

Magda, jak trzepotanie, to właśnie młody zmienia pozycję ;) Ja dziś u znajomych byłam i znowu mi lewy bok tańczył. Wczoraj sprzedawczyni w jednym sklepie opowiadała, że jak jej syn szalał, to wiecznie miała niesymetryczny brzuch - raz na lewo, raz na prawo :)

Posted

[quote name='Darianna']Jak jestem w czwartym miesiącu, brzuchol rośnie a waga bez zmian od początku to normalne?[/QUOTE]

Ja już w 6 miesiącu :multi: Jak to zleciało :crazyeye:

Jeśli wyniki masz dobre i lekarz nie ma zastrzeżeń, to się nie martw ;) Ja najpierw przybrałam 4 kilo, a potem schudłam ;)