Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
Gametko czyży już?

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to od środy jestem w szpitalu a do piątku już będzie nas dwoje :) a ja będę po operacji :) Kciuki potrzebne w przyszłym tygodniu ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gameta napisał(a):
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to od środy jestem w szpitalu a do piątku już będzie nas dwoje :) a ja będę po operacji :) Kciuki potrzebne w przyszłym tygodniu ;)

Będę mocno je trzymać

Posted

gameta napisał(a):
A koleżanka wciąż o jednym :> Ale masz rację, wogóle nie rzuca się w oczy, że mogło coś być kiedyś nie tak :) A wogóle to koleżanka chciała odemnie jakieś info zdaje się? Jak coś to wal śmiało przez trzy dni, bo potem to już nic nie mogę obiecać...

hehe, no glodnemu chleb... :>>>
a tak, pamiétam, ale nie ma pospiechu. Urodzcie sié, nacieszcie, pogadamy jak juz bédzie mniej stresu dla Ciebie. Kiedys, mam nadziejé ;>>>>

Posted

gameta napisał(a):

Trzymam już i będe trzymać aż powiesz spocznij, bardzo dużo ciepłych myśli dla Ciebie.

Posted

Dzięki ogromne dziewczyny, stresa mam jak diabli. Mam nadzieję, że szybko będę mogła zameldować prawidłowe i pełne wykonanie zadania :) Naprawdę dodajecie mi otuchy :) Dziekuję :)

• 2 months later...
Posted

Ajaks ma się zupełnie dobrze :-). Cichutko powiem, że nawet bakcyle dają o sobie znać jakby rzadziej...Ostatnio nasz Doktor przyjechał na wizytę domową w celu wykonania mani- i pedicure wszystkim naszym ogonom. Przy okazji dokładnie obejrzał resztki gluta Ajania i doszedł do takiego samego wniosku jak my nieco wcześniej - nie trzeba już operować. Glut obecnie Ajaksowi nie przeszkadza, prawie go nie widać :-). Ajaks biega żwawo po podwórku, wyleguje się na kanapach i w łóżku i przymila się do każdego dwunożnego ( oczywiście po wcześniejszym obszczekaniu przy furtce). Jak się uda, to w weekend medar zamieści kilka fotek :-)

Posted

emilia2280 napisał(a):
...pewnie czerwony lakier na lato ;ppp

Czerwoną to ja miałam podłogę w całej chałupie po tych zabiegach upiększających...Wszystkie psy były grzeczne przy obcinaniu poza Besi - to histeryczka, tak świrowała, że jeden pazurek szarpnęła właśnie w momencie cięcia...Za to teraz pieseczki tak zgrabnie i "cichutko" stąpają, że przestałam rozróżniać po chodzie :-P

Z ciekawostek Ajaksowych: któregoś dnia wracamy do domu, a Ajaks wita nas przed ogrodzeniem...Bramy wjazdowe obie zamknięte...Furtki obie zamknięte...No żesz w mordę, jak on wylazł?? Okazało się, że Ajaks otworzył sobie furtkę z tyłu domu zamykaną na zasuwę wtykaną w mur...Jak on to, do licha, zrobił nie wiemy do dziś. Od tamtego czasu zasuwa jest zabezpieczona gwoździem :-P

Posted

Taki pazur ciachnięty do krwi trzeba szybko zasypać nadmanganianem potasu - krew natychmiast przestaje lecieć i dezynfekcja jest :)
A Ajaksik najmądrzejszy na świecie owczarek, wiadomo!!!
To już rok minął, jak go z Zofią - śmierdziela - do Warszawki wiozłyśmy :P

Posted

Ewa i flatki napisał(a):

To już rok minął, jak go z Zofią - śmierdziela - do Warszawki wiozłyśmy :P

Niesamowite, rok temu wchodziłam na wątek umierającego psa, który błaga o ostatni człowieczy dotyk...
Nawet nie wiecie jak się cieszę z obrotu spraw :)
:loveu:

Posted

gameta napisał(a):
Niesamowite, rok temu wchodziłam na wątek umierającego psa, który błaga o ostatni człowieczy dotyk...
Nawet nie wiecie jak się cieszę z obrotu spraw :)
:loveu:

hehe, tak, to jest ten pies co szukal domu na "dozycie". tak nas wszystkich zaskoczyl i mu sié géba smieje ;p

Posted

Niewiarygonie piękny pies!!!! Ta radość na pysku, ten bieg szalony:-) Jedna z piękniejszych metamorfoz, jaką widziałam:-)
Ajaniu najkochańszy, zawsze będę Cię pamiętać:-)
Emilia, to chyba najlepiej wydane w Twoim życiu pieniądze, co?;-)

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Skopiowałam zdjęcia na forum fcr, mam nadzieję, że sie nie gniewacie.
Ajaks to duma Dogo :)

Jasne, że się nie gniewamy. Nie wiedzieliśmy nawet, że Ajaks ma tam wątek ( ale już poczytaliśmy :-) ).

Posted

NIESAMOWITE NIEWIARYGODNE !!!!!!!!!!!!!! - CUDOWNE , Ajax to SZTANDAROWY PIES DOGO :) zawsze na jego widok się wzruszam , jest to tylko dowodem na to że warto się starać , warto pomagać, choć niektóre przypadki wydają się nam beznadziejne.

Posted

czarok napisał(a):
Jasne, że się nie gniewamy. Nie wiedzieliśmy nawet, że Ajaks ma tam wątek ( ale już poczytaliśmy :-) ).

Dzięki :)
Założyłam wątek zaraz, jak go przywiozłyśmy bo strasznie się martwiłam o niego. Do siebie z uwagi na koty i inne takie nie mogłam zabrać a myślałam o chłopaku bez przerwy.
Przecież on tymi oczami z człowiekiem gadał ...

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Niewiarygonie piękny pies!!!! Ta radość na pysku, ten bieg szalony:-) Jedna z piękniejszych metamorfoz, jaką widziałam:-)
Ajaniu najkochańszy, zawsze będę Cię pamiętać:-)
Emilia, to chyba najlepiej wydane w Twoim życiu pieniądze, co?;-)

Hehe, - to najpiękniej wyglądające wydane przeze mnie pieniądze :p I owszem, jedne z lepiej wydanych.

A dziadu wygląda przedostojnie. I mam portret- jestem u mamy i zabieram do siebie. Dziękuję za tę gębę- powieszę nad lózkiem co odstraszy wampiry :eviltong:

Posted

emilia2280 napisał(a):
I mam portret- jestem u mamy i zabieram do siebie. Dziękuję za tę gębę- powieszę nad lózkiem co odstraszy wampiry :eviltong:

Emilia, a Ty przypadkiem nie musisz wracać do siebie przez Świecko ? Do nas już niedaleko. Zapraszamy do odwiedzin i oględzin Ajaksa na żywo :-)