gameta Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Isadora7 napisał(a):Gametko czyży już? Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to od środy jestem w szpitalu a do piątku już będzie nas dwoje :) a ja będę po operacji :) Kciuki potrzebne w przyszłym tygodniu ;) Quote
a.piurek Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 gameta napisał(a):Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to od środy jestem w szpitalu a do piątku już będzie nas dwoje :) a ja będę po operacji :) Kciuki potrzebne w przyszłym tygodniu ;) Będę mocno je trzymać Quote
emilia2280 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 gameta napisał(a):A koleżanka wciąż o jednym :> Ale masz rację, wogóle nie rzuca się w oczy, że mogło coś być kiedyś nie tak :) A wogóle to koleżanka chciała odemnie jakieś info zdaje się? Jak coś to wal śmiało przez trzy dni, bo potem to już nic nie mogę obiecać... hehe, no glodnemu chleb... :>>> a tak, pamiétam, ale nie ma pospiechu. Urodzcie sié, nacieszcie, pogadamy jak juz bédzie mniej stresu dla Ciebie. Kiedys, mam nadziejé ;>>>> Quote
Isadora7 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 gameta napisał(a):Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to od środy jestem w szpitalu a do piątku już będzie nas dwoje :) a ja będę po operacji :) Kciuki potrzebne w przyszłym tygodniu ;) Trzymam już i będe trzymać aż powiesz spocznij, bardzo dużo ciepłych myśli dla Ciebie. Quote
gameta Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dzięki ogromne dziewczyny, stresa mam jak diabli. Mam nadzieję, że szybko będę mogła zameldować prawidłowe i pełne wykonanie zadania :) Naprawdę dodajecie mi otuchy :) Dziekuję :) Quote
emilia2280 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Nie martw sié gameta. Wybralas najlepsze opcje :> Nie ma strachu, wszystko easy. Quote
Ewa Marta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Myślę czasami o Ajaniu i wspominam tego pięknego wielkoluda:-) Jak się miewa szczęściarz? Quote
czarok Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ajaks ma się zupełnie dobrze :-). Cichutko powiem, że nawet bakcyle dają o sobie znać jakby rzadziej...Ostatnio nasz Doktor przyjechał na wizytę domową w celu wykonania mani- i pedicure wszystkim naszym ogonom. Przy okazji dokładnie obejrzał resztki gluta Ajania i doszedł do takiego samego wniosku jak my nieco wcześniej - nie trzeba już operować. Glut obecnie Ajaksowi nie przeszkadza, prawie go nie widać :-). Ajaks biega żwawo po podwórku, wyleguje się na kanapach i w łóżku i przymila się do każdego dwunożnego ( oczywiście po wcześniejszym obszczekaniu przy furtce). Jak się uda, to w weekend medar zamieści kilka fotek :-) Quote
emilia2280 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ochhhhh. Jaki mióóóód na serce to czytac! Nawet glut moze byc piékny u Ajania! A teraz jeszcze ma piékne pazury po manicure, pewnie czerwony lakier na lato ;ppp Quote
czarok Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 emilia2280 napisał(a):...pewnie czerwony lakier na lato ;ppp Czerwoną to ja miałam podłogę w całej chałupie po tych zabiegach upiększających...Wszystkie psy były grzeczne przy obcinaniu poza Besi - to histeryczka, tak świrowała, że jeden pazurek szarpnęła właśnie w momencie cięcia...Za to teraz pieseczki tak zgrabnie i "cichutko" stąpają, że przestałam rozróżniać po chodzie :-P Z ciekawostek Ajaksowych: któregoś dnia wracamy do domu, a Ajaks wita nas przed ogrodzeniem...Bramy wjazdowe obie zamknięte...Furtki obie zamknięte...No żesz w mordę, jak on wylazł?? Okazało się, że Ajaks otworzył sobie furtkę z tyłu domu zamykaną na zasuwę wtykaną w mur...Jak on to, do licha, zrobił nie wiemy do dziś. Od tamtego czasu zasuwa jest zabezpieczona gwoździem :-P Quote
Ewa i flatki Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Taki pazur ciachnięty do krwi trzeba szybko zasypać nadmanganianem potasu - krew natychmiast przestaje lecieć i dezynfekcja jest :) A Ajaksik najmądrzejszy na świecie owczarek, wiadomo!!! To już rok minął, jak go z Zofią - śmierdziela - do Warszawki wiozłyśmy :P Quote
gameta Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ewa i flatki napisał(a): To już rok minął, jak go z Zofią - śmierdziela - do Warszawki wiozłyśmy :P Niesamowite, rok temu wchodziłam na wątek umierającego psa, który błaga o ostatni człowieczy dotyk... Nawet nie wiecie jak się cieszę z obrotu spraw :) :loveu: Quote
emilia2280 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 gameta napisał(a):Niesamowite, rok temu wchodziłam na wątek umierającego psa, który błaga o ostatni człowieczy dotyk... Nawet nie wiecie jak się cieszę z obrotu spraw :) :loveu: hehe, tak, to jest ten pies co szukal domu na "dozycie". tak nas wszystkich zaskoczyl i mu sié géba smieje ;p Quote
medar Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ajaks w maju 2009 roku w realu i po Zosinym photoshopie :-) A teraz Ajaks współcześnie ( zdjęcia z wczoraj) : Quote
a.piurek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 gameta napisał(a):jaki on piękny !!!! Nu i jak odmłodniał... Boooski Quote
mysza 1 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Cudne, normalnie cudne zdjęcia :loveu: Piękny jest, a ostatnia fotka- rewelacja :loveu: Quote
Ewa Marta Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Niewiarygonie piękny pies!!!! Ta radość na pysku, ten bieg szalony:-) Jedna z piękniejszych metamorfoz, jaką widziałam:-) Ajaniu najkochańszy, zawsze będę Cię pamiętać:-) Emilia, to chyba najlepiej wydane w Twoim życiu pieniądze, co?;-) Quote
Ewa i flatki Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Skopiowałam zdjęcia na forum fcr, mam nadzieję, że sie nie gniewacie. Ajaks to duma Dogo :) Quote
czarok Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ewa i flatki napisał(a):Skopiowałam zdjęcia na forum fcr, mam nadzieję, że sie nie gniewacie. Ajaks to duma Dogo :) Jasne, że się nie gniewamy. Nie wiedzieliśmy nawet, że Ajaks ma tam wątek ( ale już poczytaliśmy :-) ). Quote
bros Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 NIESAMOWITE NIEWIARYGODNE !!!!!!!!!!!!!! - CUDOWNE , Ajax to SZTANDAROWY PIES DOGO :) zawsze na jego widok się wzruszam , jest to tylko dowodem na to że warto się starać , warto pomagać, choć niektóre przypadki wydają się nam beznadziejne. Quote
Ewa i flatki Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 czarok napisał(a):Jasne, że się nie gniewamy. Nie wiedzieliśmy nawet, że Ajaks ma tam wątek ( ale już poczytaliśmy :-) ). Dzięki :) Założyłam wątek zaraz, jak go przywiozłyśmy bo strasznie się martwiłam o niego. Do siebie z uwagi na koty i inne takie nie mogłam zabrać a myślałam o chłopaku bez przerwy. Przecież on tymi oczami z człowiekiem gadał ... Quote
emilia2280 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ewa Marta napisał(a):Niewiarygonie piękny pies!!!! Ta radość na pysku, ten bieg szalony:-) Jedna z piękniejszych metamorfoz, jaką widziałam:-) Ajaniu najkochańszy, zawsze będę Cię pamiętać:-) Emilia, to chyba najlepiej wydane w Twoim życiu pieniądze, co?;-) Hehe, - to najpiękniej wyglądające wydane przeze mnie pieniądze :p I owszem, jedne z lepiej wydanych. A dziadu wygląda przedostojnie. I mam portret- jestem u mamy i zabieram do siebie. Dziękuję za tę gębę- powieszę nad lózkiem co odstraszy wampiry :eviltong: Quote
czarok Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 emilia2280 napisał(a): I mam portret- jestem u mamy i zabieram do siebie. Dziękuję za tę gębę- powieszę nad lózkiem co odstraszy wampiry :eviltong: Emilia, a Ty przypadkiem nie musisz wracać do siebie przez Świecko ? Do nas już niedaleko. Zapraszamy do odwiedzin i oględzin Ajaksa na żywo :-) Quote
Recommended Posts