bela51 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tak chcialabym dzisiaj przeczytać choc jedna dobrą wiadomość. Co wątek, to porazka i łzy... Może tutaj? Quote
gazzy Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Belu kochana ... Chyba nareszcie doczekałaś się dobrych wieści ;) Dog i Rudzik prawdopodobnie jadą jutro do hoteliku :) Quote
paweeł Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):spokojnie cioteczki, wszystko pod kontrolą, pawełku jak tam psiaki pilnujesz aby im się krzywda nie działa ? mam nadzieje ze tak. mamy miejsce, mamy transport, wszystko ok. Staram się jak jestem w schronisku to mówię żeby jeszcze nie usypiali . ale próżne moje gadanie ;( Quote
bela51 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 paweeł napisał(a):Staram się jak jestem w schronisku to mówię żeby jeszcze nie usypiali . ale próżne moje gadanie ;( Rany boskie, co Ty Pawel piszesz? Co to znaczy próżne gadanie? Czy psy sa juz bezpieczne, czy nie ? Quote
ketunia Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Psy będą na 100 % bezpieczne dopiero jak opuszczą schronisko. Czekam na wieści od Kasi Quote
REJA Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Oby się wszystko udało . A co ze Striczem ?Biedaczysko:( Czy można go również wyciągnąć?? Quote
paweeł Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 bela51 napisał(a):Rany boskie, co Ty Pawel piszesz? Co to znaczy próżne gadanie? Czy psy sa juz bezpieczne, czy nie ? No bo jeżeli zdecydują uśpić jakiegoś psa to uśpią , ja czy gazzy (wolontariusze) mamy jak na razie to najmniej do gadania bo nie jesteśmy pełnoletni (tak to jest nie być pełnoletnim) . Ale cieszmy się tym że Dog i Ruduś idą i będą uratowani od igły . ;) ketunia napisał(a):Psy będą na 100 % bezpieczne dopiero jak opuszczą schronisko. Czekam na wieści od Kasi Ketunia ma 100% rację . Quote
ketunia Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Jeśli wszystko wypali to chłopaki jutro opuszczą schronisko.. Quote
TERESA BORCZ Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Trzymaj pawełku, trzymaj kciuki, nie może być tak żeby wogóle nie słuchali o co prosicie bo pomagacie w schronisku, jak umiecie, jesteście postaciami pozytywnymi w pełnym słowa znaczeniu, wrażliwymi i takimi pozostańcie. Powinni sobie uświadomić że lepiej że jesteście z nimi i się przydajecie zamiast.. ....wszystko to co możecie powiedzieć o wielu niepełnolatkach. Bliżej wam do pełnolteniości pawełku, tak traymać!! Pozdrawiam.:lol: Quote
bela51 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Czy naprawde, nikt nie ma zadnych wiadomosci do przekazania ? Dziewczyny, miejcie litość ... Quote
wojtuś Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Trzymaj pawełku, trzymaj kciuki, nie może być tak żeby wogóle nie słuchali o co prosicie bo pomagacie w schronisku, jak umiecie, jesteście postaciami pozytywnymi w pełnym słowa znaczeniu, wrażliwymi i takimi pozostańcie. Powinni sobie uświadomić że lepiej że jesteście z nimi i się przydajecie zamiast.. ....wszystko to co możecie powiedzieć o wielu niepełnolatkach. Bliżej wam do pełnolteniości pawełku, tak traymać!! Pozdrawiam.:lol: Tereniu jestem na tych wątkach i to jakiś dla mnie szok, trzeba przecież wyciągnąć 6 psów. Dzisiaj ma jechać jak zrozumiałem Dog, Ruduś, i nie wiem czy jeszcze któryś pies. Pozostałe Capri, Bumel, Perełka , doszedł Stricz(sznaucer) - odwiedziła wątek Malawaszka od Sznaucerów i obiecała 200 zł. I jeszcze 4 letnia Beza Tereniu te wszystkie psy mają zapewnione hotele, tylko brak pełnych deklaracji - tak zrozumiałem. Gazzy, Paweł czy to schronisko ma jakąś stronę internetową , można się skontaktować z kierownictwem- że wyciągamy psy i nie można ich usypiać - jak trzeba to zadzwonię a powiedzcie mi Kochani czy tylko wy we dwoje jako wolontariusze tam jesteście z Dogo, sam już nie wiem co tu robić, a trzeba działać Quote
ketunia Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Niestety psiaki dzisiaj nie pojadą. Transport jest załatwiony dopiero na poniedziałek. Schronisko chce także przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w domu Kasi... Quote
TERESA BORCZ Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Może mi się uda załatwić transport wczesniej, a wizyte mogą przeprowadzic to żaden problem. Byle nie przedłużali sprawy, bo psy wymagają opieki, dziwi mnie ta wizyta bo chcieli psy uśpić. Quote
paweeł Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='wojtuś']Tereniu jestem na tych wątkach i to jakiś dla mnie szok, trzeba przecież wyciągnąć 6 psów. Dzisiaj ma jechać jak zrozumiałem Dog, Ruduś, i nie wiem czy jeszcze któryś pies. Pozostałe Capri, Bumel, Perełka , doszedł Stricz(sznaucer) - odwiedziła wątek Malawaszka od Sznaucerów i obiecała 200 zł. I jeszcze 4 letnia Beza Tereniu te wszystkie psy mają zapewnione hotele, tylko brak pełnych deklaracji - tak zrozumiałem. Gazzy, Paweł czy to schronisko ma jakąś stronę internetową , można się skontaktować z kierownictwem- że wyciągamy psy i nie można ich usypiać - jak trzeba to zadzwonię a powiedzcie mi Kochani czy tylko wy we dwoje jako wolontariusze tam jesteście z Dogo, sam już nie wiem co tu robić, a trzeba działać nasze schronisko ma stronę . www.czterylapy-szczytno.pl ja i gazzy jesteśmy wolontariuszami jeszcze się udziela MARCHEWA . Quote
yoko100 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 szkoda ze to nie dzis, no ale coz trzeba poczekac:( Quote
Recommended Posts