Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
spokojnie cioteczki, wszystko pod kontrolą, pawełku jak tam psiaki pilnujesz aby im się krzywda nie działa ? mam nadzieje ze tak. mamy miejsce, mamy transport, wszystko ok.

Staram się jak jestem w schronisku to mówię żeby jeszcze nie usypiali . ale próżne moje gadanie ;(

Posted

paweeł napisał(a):
Staram się jak jestem w schronisku to mówię żeby jeszcze nie usypiali . ale próżne moje gadanie ;(

Rany boskie, co Ty Pawel piszesz? Co to znaczy próżne gadanie? Czy psy sa juz bezpieczne, czy nie ?

Posted

bela51 napisał(a):
Rany boskie, co Ty Pawel piszesz? Co to znaczy próżne gadanie? Czy psy sa juz bezpieczne, czy nie ?

No bo jeżeli zdecydują uśpić jakiegoś psa to uśpią , ja czy gazzy (wolontariusze) mamy jak na razie to najmniej do gadania bo nie jesteśmy pełnoletni (tak to jest nie być pełnoletnim) . Ale cieszmy się tym że Dog i Ruduś idą i będą uratowani od igły . ;)
ketunia napisał(a):
Psy będą na 100 % bezpieczne dopiero jak opuszczą schronisko. Czekam na wieści od Kasi

Ketunia ma 100% rację .

Posted

Trzymaj pawełku, trzymaj kciuki, nie może być tak żeby wogóle nie słuchali o co prosicie bo pomagacie w schronisku, jak umiecie, jesteście postaciami pozytywnymi w pełnym słowa znaczeniu, wrażliwymi i takimi pozostańcie. Powinni sobie uświadomić że lepiej że jesteście z nimi i się przydajecie zamiast.. ....wszystko to co możecie powiedzieć o wielu niepełnolatkach. Bliżej wam do pełnolteniości pawełku, tak traymać!! Pozdrawiam.:lol:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Trzymaj pawełku, trzymaj kciuki, nie może być tak żeby wogóle nie słuchali o co prosicie bo pomagacie w schronisku, jak umiecie, jesteście postaciami pozytywnymi w pełnym słowa znaczeniu, wrażliwymi i takimi pozostańcie. Powinni sobie uświadomić że lepiej że jesteście z nimi i się przydajecie zamiast.. ....wszystko to co możecie powiedzieć o wielu niepełnolatkach. Bliżej wam do pełnolteniości pawełku, tak traymać!! Pozdrawiam.:lol:

Tereniu jestem na tych wątkach i to jakiś dla mnie szok, trzeba przecież wyciągnąć 6 psów.
Dzisiaj ma jechać jak zrozumiałem Dog, Ruduś, i nie wiem czy jeszcze któryś pies.

Pozostałe Capri, Bumel, Perełka , doszedł Stricz(sznaucer) - odwiedziła wątek Malawaszka od Sznaucerów i obiecała 200 zł.
I jeszcze 4 letnia Beza

Tereniu te wszystkie psy mają zapewnione hotele, tylko brak pełnych deklaracji - tak zrozumiałem.

Gazzy, Paweł czy to schronisko ma jakąś stronę internetową , można się skontaktować z kierownictwem- że wyciągamy psy i nie można ich usypiać - jak trzeba to zadzwonię

a powiedzcie mi Kochani czy tylko wy we dwoje jako wolontariusze tam jesteście z Dogo,

sam już nie wiem co tu robić, a trzeba działać

Posted

Niestety psiaki dzisiaj nie pojadą.
Transport jest załatwiony dopiero na poniedziałek.
Schronisko chce także przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w domu Kasi...

Posted

[quote name='wojtuś']Tereniu jestem na tych wątkach i to jakiś dla mnie szok, trzeba przecież wyciągnąć 6 psów.
Dzisiaj ma jechać jak zrozumiałem Dog, Ruduś, i nie wiem czy jeszcze któryś pies.

Pozostałe Capri, Bumel, Perełka , doszedł Stricz(sznaucer) - odwiedziła wątek Malawaszka od Sznaucerów i obiecała 200 zł.
I jeszcze 4 letnia Beza

Tereniu te wszystkie psy mają zapewnione hotele, tylko brak pełnych deklaracji - tak zrozumiałem.

Gazzy, Paweł czy to schronisko ma jakąś stronę internetową , można się skontaktować z kierownictwem- że wyciągamy psy i nie można ich usypiać - jak trzeba to zadzwonię

a powiedzcie mi Kochani czy tylko wy we dwoje jako wolontariusze tam jesteście z Dogo,

sam już nie wiem co tu robić, a trzeba działać

nasze schronisko ma stronę . www.czterylapy-szczytno.pl
ja i gazzy jesteśmy wolontariuszami jeszcze się udziela MARCHEWA .