TERESA BORCZ Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Kochana ellig i tym sie różni optymista od pesymisty, Ty wiesz że ja widziałam tylko to zielone , i zastanawiałam się czym może straszyc dobry wet???? dopiero po poszukiwaniu co tam straszy zauważyłam te inne usługi, ale sie uśmiałam po całym dniu stressu nad dobrym wyborem.CUDNA JESTEŚ!! Spokojnie Gazzy, o PEREŁCE myśle cały czas, ale bądż cierpliwa. po kolei. perełka pasuje do KIKOU może Capri nie jest taka zła w normalnych warunkach.zaczniemy dziewczynki zaraz. ALE TO NIE JEST ŁATWE UMIEŚCIĆ TAKĄ ILOŚC TAK ROŻNYCH PSÓW W ODPOWIEDNICH I NIEDROGICH MIEJSCACH. PRACUJĘ DALEJ!!!WYBIERAMY NAJBARDZIEJ OPTYMALNE. Quote
TERESA BORCZ Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 obejrzyjcie stronkę hoteliku, nam chodzi o hotelik nie weta!! Quote
NaamahsChild Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Bjuta napisał(a):Dzięki za info - to zbierajmy opinie. Ja znam tylko (telefonicznie) Kikou, a Obornik nie znam wcale, więc trudno mi powiedzieć. A w Obornikach jest stały kontakt z człowiekiem - czy to jest hotelik/hotelikowaty? Ja miałam przyjemność poznania kikou i jest ona wspaniałą osobą. Zerknijcie tutaj http://www.dogomania.pl/threads/131116-A-leputki-i-gA-uchutki-Promyk-w-dt Kto jak kto, ale ona jest warta zaufania. Quote
Bjuta Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wiem, wiem... ona ma naszego Rediego po 11 latach odsiadki w schronie. Wiem, że ma rękę i serce! Na 300%! Quote
ketunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Ale młyn się zrobił na wątku.;) Myślę, że dobrze by było wysłać Doga do Kikou. Niech chłopak poczuje co to dom. W takim razie czekam na decyzje innych. Wtedy założę wątek na transportowym. Gazzy na temat innych piesków pisz na ich wątkach bo robi się zamieszanie.;) P.S. Co do Rudzika to pies jest młody i mógłby pojechać do Obornik. Quote
bela51 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Taki był pierwotny plan, że staruszek Dog pojedzie do Kikou. Niech zazna ciepła domowego. On ma małe szanse na adopcje.:-( Quote
madcat1981 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 A ja nadal czekam na decyzję w sprawie Marcela, który ma przekazać deklarację 10 zł/miesiąc Dogowi. Zawsze wpłacam psom po 28. dniu miesiąca, więc jeśli w tym tygodniu Marcel nie wróci (tfu, tfu) to deklaracja pójdzie do Dzikiej Figi, konto już mam :) Quote
Emigrantka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 No mlyn niezly - 1 watek, kilka psow (be deklaracji), kilka hoteli. Czy cos sie wyklarowalo w sprawie Doga? Quote
TERESA BORCZ Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 JA TEZ MYSLAŁAM O DOGU U KIKOU. Najchętniej wszystkie bym tam dała i sama się oddała pod jej opiekę, ale o ile wiem po naszej ostaniej rozmowie to KIKOU woli psiaki mniejsze dlatego szukam miejsc do wyboru, dla Doga odpowiedniego, a do Kikou mogły by iść mniejsze przynajmniej babeczki., najpierwotniejszy plan był że dogi pojedzie do DANUSI do SZCZECINKA, tam też jest dobrze. widzicie jak się to koło ruletkowe dla biedaka kręci, aby tylko najlepsze miejsce mu znależć.NO ALE MAMY DO WYBORU CO NAJLEPSZE. I JESZCZE ZAPAS! Quote
bela51 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):JA TEZ MYSLAŁAM O DOGU U KIKOU. najpierwotniejszy plan był że dogi pojedzie do DANUSI do SZCZECINKA, tam też jest dobrze. widzicie jak się to koło ruletkowe dla biedaka kręci, aby tylko najlepsze miejsce mu znależć.NO ALE MAMY DO WYBORU CO NAJLEPSZE. I JESZCZE ZAPAS! A nie moglibysmy wysłac tam Doga? Problem z transportem by odpadł i byłoby najtaniej? Czy tam jest miejsce? Quote
bela51 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 TERESA BORCZ napisał(a): najpierwotniejszy plan był że dogi pojedzie do DANUSI do SZCZECINKA, tam też jest dobrze. widzicie jak się to koło ruletkowe dla biedaka kręci, aby tylko najlepsze miejsce mu znależć.NO ALE MAMY DO WYBORU CO NAJLEPSZE. I JESZCZE ZAPAS! A nie moglibysmy wysłac tam Doga? Problem z transportem by odpadł i byłoby najtaniej? Czy tam jest miejsce? Chyba pomyliłam Szczytno ze Szczecinkiem:evil_lol: Quote
TERESA BORCZ Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 najekonomiczniej jjest jak jada dwa w jedno miejsce. ale wszystko jest do dogrania. Quote
2010 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 :loveu:Teresko B. niech się kręci jak ruletka aby na końcu wyszlo jak najtaniej i najekonomiczniej...:lol: Trzymam mocno kciuki za szczęsliwe kręcenie:evil_lol: Quote
ketunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Trzeba się decydować i wysyłąć Dogiego jak najszybciej. Jestem ciekawa w jakim stanie są jego łapki.. Quote
Emigrantka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ketunia - a kto decyduje bo ja juz zglupalam.... Ty przejelas watek, prawda? To decyduj i niech chlopak jedzie..... Ja sie nei znam na hotelikach, nie bede sie wypowiadac.... Quote
ketunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Myślałam, że razem zdecydujemy. Ja bym go dała do Kikou ale skoro Kasia woli mniejsze psiaki to niech chłopak jedzie do tego weta. Quote
Emigrantka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tak Kasia woli wieksze psiaki to na 100%. U niej sa naprawde same bidy psie, wiekszosc chore i naprawde biedne.... To teraz potrzeba (z tego co sie orientuje): Ktos musi psa wyadoptowac ze schroniska Potrzebny transport Ktos musi spisac umowe z hotelem Teresa czy miejesce jest potiwrdzone/moze byc potwierdzone jak najszybciej? Quote
ketunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Niech reszta darczyńców się wypowie. Rano zmienię tytuł wątku i napisze na transportowym. Quote
Emigrantka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Oczywiscie - mnei tylko przeraza jak czytam o planach wyciagania kilku psow (bez deklaracji) na raz i umieszczaniu ich w hotelach. No ale jezeli sie ciotki czuja na silach ze dadza rade to..... Quote
ketunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Nie wiem czy to się uda przy takiej ilości psiaków.. Mam nadzieję, że wszystko wypali. Quote
Emigrantka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Niestey, wyczerpalam juz swoje mozliwosci finansowe :( Nie dam rady nic wiecej pomoc .. Quote
Dzika_Figa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dopiero teraz dotarłam, zalatany dzień... Uaktualiłam rozliczenie. Proszę mnie sprawdzić dla pewności. Kogoś/coś pominęłam, przekręciłam? Wrzeszczeć! Wszystkim, którzy wpłacili bardzo dziękuję za przelewy i za szybkość działania! Quote
TERESA BORCZ Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 NARAZIE ROBIMY TE DWA. A POTEM KOLEJNO RESZTĘ. CO MAM POTWIERDZIĆ KIKOU CZY OBORNIKI. PROSZE PRZEMYSLEĆ. MUSZE TO ZROBIĆ DZISIAJ BO JUTRO WYJEŻDZAM NA DWA DNI, BEZ DOSTĘPU DO KOMP.ick, ketunia, czy sprawa Rudzika ostatecznie potwierdzona? Dobrze by było dac szanse tym oczkom.:shake::shake: Quote
bela51 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nie wiem czy powinnam sie odzywać. Ale wiecie, jak ostatnio trudno zbiera sie pieniadze. Ja sama tez juz nie jestem w stanie pomóc innym psom. Czy nie lepiej uiratowac jednego, czy dwa, a nie czekać w nieskonczoność az zbierze sie delkaracje na kilka? Dog nie ma wiele czasu. Niech jedzie, wyslijmy chociaz jego.:-( Quote
TERESA BORCZ Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 mamy bardzo konkretna szanse na oba czekamy tylko na potwierdzenie, jesli sie zgra będzie super. czekamy na decyzje w sprawie finansów Rudzika od ick i ketuni. narazie nic nie zapeszamy, Quote
Recommended Posts