Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Ketunią.
Okazuje się, że kochany Pan Doktor liczy nam po 300 złotych za psiaka (z wyżywieniem) :loveu::multi:
Do tego doszło po 80 za szczepienie, czipowanie, obcięcie pazurów itd
Zapłaciłam więc po 380 za każdego psiaka.
Za transport chłopaków (500 zł) zapłaciła pewna fundacja, która chce zachować anonimowość :loveu: -
bardzo dziękujemy!!!
Zaraz uzupełniam wszystkie rozliczenia.

Posted

[quote name='ketunia']Fotek jeszcze nie mam. Napisałam do Doktora i ma mi przesłać :)
Jak tylko je otrzymam to natychmiast wstawię
Ketunia dziękujemy:-)

[quote name='Dzika_Figa']Rozmawiałam z Ketunią.
Okazuje się, że kochany Pan Doktor liczy nam po 300 złotych za psiaka (z wyżywieniem) :loveu::multi:
Do tego doszło po 80 za szczepienie, czipowanie, obcięcie pazurów itd
Zapłaciłam więc po 380 za każdego psiaka.
Za transport chłopaków (500 zł) zapłaciła pewna fundacja, która chce zachować anonimowość :loveu: -
bardzo dziękujemy!!!
Zaraz uzupełniam wszystkie rozliczenia.
Dzika_Figa super, dziękujemy:-)
Tyle czekaliśmy i w końcu tak dobre wiadomości:-)

Panu Doktorowi i Fundacji bardzo dziękujemy:-):-):-)

Gazzy doczekaliśmy się tych wspaniałych wieści:-)

Z pozdrowieniami dla Wszystkich:-)

Posted

Dog ma 12 lat a niewiele dobrego go w życiu spotkało.
Najpierw tułaczka po ulicy, potem kraty i smutek schroniskowego boksu.
Dlaczego? Ten poczciwy, dobroduszny staruszek zasługuje na lepszy los.
To łagodny, przyjazny pies. Dogaduje się z innymi psami i kotami.
Szuka przystani na stare lata - miejsca, gdzie zostanie już na zawsze.
Miejsca, gdzie będzie miał swoich ludzi, miskę i posłanie - więcej mu nie trzeba.
Kocha ludzi i bardzo potrzebuje ich towarzystwa. Marzymy, by Dog ostatnie lata swojego życia spędził w cieple i miłości. On z pewnością doceni odmianę losu i odwdzięczy się najlepiej jak umie swojemu człowiekowi.
Pies sprzebywa obecnie w domu tymczasowym, jest zdrowy (dokucza mu tylko reumatyzm), ma komplet szczepień, został odrobaczony i zaczipowany - gotowy do adopcji!
Człowieku dla Doga - odezwij się!

Posted

To prosze wpłać już te 20 zł a konto ...
pieniązki z mojego bazarku będą na dniach na Twoim koncie...
ketunia wpłaci je na Twoje konto..I resztę na konto psiakow...
Psiaki potrzebują od zaraz ogłoszeń..

Posted

No więc tak...
Amensalizm nam zrobi ogłoszenia super wspaniałe, ale chwilkę musimy poczekać, bo na bazarku jest kolejka.
Dla Doga będzie gratis, więc nam starczy funduszu na Stricza - choc taka pomoc się p. Teresie należy.
Jakieś protesty?

Posted

Cioteczki zamawiajcie te ogłoszenia a ja je zapłacę po prostu przeleje tę pieniążki na konto ammensalizm. problem się zrobił gdzie indziej, bo nie doszly pieniążki obiecane za podróż Stricza, . on był wieziony z grupĄ do Obornik, ale ponieważ kasy deklaracyjnej i fundacyjnej nie bylo dość na 3 a co dopiero na 4 to zabralam go bezpłatnie na dt, zgodnie z obietnicą bo przeciez nie mogłam go zostawić. ponieważ sznaucerkowa rodzinka zadeklarowała 200 zł, było akurat plus dopłata ode mnie za jeden posiłek ekipy 30 zl, (Chłopaki bardzo się namordowali i zgłodnieli w końcu tej wielkiej podróży)odwiezliśmy psiaka z Obornik do Gliwic i w sumie dla auta wyszło w obie strony 200 zł, to nam niestety wisi, nie wiedziałam że kasa nie została Dzikiej Fidze przekazana. Dopiero coś 2 dni temu dowiedziałam się od weta że wisimy, a malawazka chyba żle zrozumiała że wszelkie ewentualne deklaracje na Stricza, gdyby takie były dajemy na pozostalą trójkę. ja na utrzymanie I podleczanie Stricza nie biorę nic . Ale myslałam że transport jest ok zgodnie z deklaracją.

Narazie myślę jak to zapłacę, bo malawszka napisała że skoro podróż zapłacono to zamiast na naszą trójkę przekazuje te kasę na inne pieski , takie nieporozumienie związane z niedogodnościami na dogo w tamtym trudnym czasie.

już nareszcie lepiej się czuję to trochę dziś pokwestuję aby naszym uratowanym podopiecznym dopełnić nieco deklaracji.No i nadrabiam zaległości.

Posted

Cioteczki szukam osoby z Otwocka , na terenie gdzie się buduje nowy szpital na ul. Borowej jest sunia ze szczeniakami , nie wiem ile dokładnie ich jest , wiem ze psiaki jedza same , sunia jest wysokości " pół metra od ziemi " ( taki opis dostałam . Może ktos by podjechał z okolic . Kto mieszka blisko Otwocka???

Posted

Klikam w banerek z Twojego podpisu, Dzika Figa, ten ostatni i Dogo melduje mi, ze nie ma dostatecznych uprawnień lub próbuje przeczytać cudza wiadomość:crazyeye:
O co chodzi?
Wpłacę na konto Doga dodatkowe 100 na ten transport. Może byc na to konto?