wapiszon Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 REJA napisał(a):Ja też zawsze ryczę w takich sytuacjach.Najważniejsze,że nie odszedł samotny w schronisku.Biegaj za TM piesku! Masz rację. Odszedł kochany. Miał swego Ludzia. Kasiu- dzięki :) Quote
Dzika_Figa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kilka dni temu wpłynął na moje konto jeszcze przelew od aguzizet - 10 zł. Nie księguję go jako wpłaty na Doga - zwrócę się bezposednio do agusi z pytaniem, co mam z tym zrobić. EDIT: Aga jednak kazała mi wpłatę zaksięgować na koncie Doga. Mam w tej chwili na koncie 598 zł 45 groszy. Czekam aż Ketunia rozliczy się z Kikou - wtedy będziemy wiedziec, czy mamy jej coś dopłacić za Dogowego weta, czy dostaniemy jakiś zwrot za niewykorzystane dni w hoteliku. Powoli trzeba zacząć myśleć na kogo te pieniądze przeznaczyć. Proponuję podzielenie kwoty na 4, góra psiaków. EDIT: Byłoby miło, gdyby można było część z tej kwoty przeznaczyć na Lapsa i Rudusia - potrzebne nam są pieniądze na ich intensywne ogłaszanie - wyróżnione allegro, może wykupienie ogłoszenia w MP... 100 - 120 zł dla każdego z nich to byłoby super... Chciałabym też, żeby jakies pieniądze wpłynęły od Doga do skarpety im Talcott... Quote
Dzika_Figa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Myślę, że czas najwyższy zdecydować, co dalej z pieniędzmi Doga. Długo czakałam na wyjaśnienie, czy z Kikou mamy wszystko uregulowane, ale dłużej czekać nie ma sensu. Zostało nam na koncie Doga 598.45 zł. Zaokrądlam to do 600 zł Proponuję następujący podział: Po 150 zł dla Lapsa i Rudusia 150 zł na Skarpetę im. Talcott i 150 zł na Kundelkową Skarbonkę Czekam na wszelkie propozycje, uwagi i sprzeciwy do 27 stycznia. Quote
gazzy Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Figa jest jeszcze Ząbal z naszego schroniska. Jest w hoteliku - ma mało deklaracji. I Orkan jeszcze jest w hoteliku bez deklaracji - niedługo wróci do schroniska. Może im coś dać ? Chociaż Orkanowi. Obydwa psiaki w moim podpisie. Quote
_Aga_ Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ja jestem za tym, żeby ratować te psiaki, zwłaszcza Orkana.. On nie może wrócić do schronu... :( Quote
Dzika_Figa Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 To w takim razie: 100 Laps 100 Ruduś 100 kundelkowa 100 Talcott 100 Orkan i 100 Ząbal ??? może być? Quote
Dzika_Figa Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Przelałam na Orkana i Ząbala, zaksięgowałam wpłaty u Lapsa i Rudusia. Czekam na pozostałe numery kont. Quote
obraczus87 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Informuje, iz na konto Kundelkowej Skarbonki wplynelo 100zł po Dogu :( dziekuję.... Dog - [***] Quote
wapiszon Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='Jolanta08']Pamiętam... Pamiętam też ...... Quote
Recommended Posts