ihabe Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Och jaki Życzuś cudny:loveu::loveu::loveu: Nowe plakaciki by się przydały:loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Nie no, Żuczek teraz pierwsza klasa :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ach... Żuczku... Taka z Ciebie piękność... Quote
_bubu_ Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Żuczek coraz cześciej uzywa chorej łapeczki. A ja w tym tygodniu nie miałam czasu ani razu pojechac z nim do Katowic na rehabilitację :( Quote
Wisełka Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='_bubu_']Żuczek coraz cześciej uzywa chorej łapeczki. A ja w tym tygodniu nie miałam czasu ani razu pojechac z nim do Katowic na rehabilitację :( Dobrze że juz "macha" łapką :lol: Wiemy Bubu że ciężko o ciągłość w rehabilitacji Żuczka, odległość robi swoje! ŻUCZEK CHCE ZAMIESZKAĆ W DT W KATOWICACH!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Oby Żuczek zaczał śmigać na 4 łapkach w ślad za Lolusiem! Tylko tak tu pusto, nie ma pieniędzy, chętnych na rehabilitację, na TYMCZAS w Katowicach... :( Beata, jeśli są jakieś pieniądze na benzynę to ja mogę w przyszłym tygodniu pojechać z Żuczkiem. Tylko nigdy nie byłam na rehabilitacjach i nie wiem, co i jak :oops: Quote
_bubu_ Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Super :) to proponuję abyśmy pojechały pierwszy raz razem. A Żuczka muszę pochwalić chodzi coraz lepiej :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='_bubu_']Super :) to proponuję abyśmy pojechały pierwszy raz razem. A Żuczka muszę pochwalić chodzi coraz lepiej :) To w takim razie dogadamy się :) No, oby tak dalej! :loveu: Pewnie już śmigałby na 4, gdyby nie rzadkie rehabilitacje... :-( Quote
peate Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 a czy ktoś w ogóle o niego pyta, dzwoni, pisze? jest jakiekolwiek zainteresowanie? Quote
_bubu_ Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 żuczek dzisiaj miał dzień pełen atrakcji , które zafundowała mu pinczerka :loveu: Nauczyła go pływać , szczegóły pewnie sama napisze :cool3: W każdym razie maluch spał do wieczora :) Quote
togaa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Może na lekcje pływania Pinczerka wzięłaby Lolusia i Pepi...?;) To tez żywieckie połamańce a pływanie to najlepsza terapia..... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Do Żuczka potrzebowałam już drugiej osoby do pomocy, nie wiem jakby było z trójką chętnych do pływania czworonogów :evil_lol: Żuczek faktycznie spisał się świetnie :) Szaleństwa było co nie miara! Na początku chłopak był bardzo nieśmiały, jak to tak można łapki zamoczyć... Ale piłka od tymczasowej Pani _bubu_ wygrała ze strachem i rzucał się do wody jak pies ratownik, przebierał CZTEREMA łapkami... Zakochać się tylko w takim wariacie :loveu: Dziś wieczorem wstawie zdjęcia i filmik ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Obiecane zdjęcia Żuczka :) Tylko niech tu ktoś chociaż zagląda... :( Najpierw brzegowo-aportujące :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 A teraz uwaga, uwaga..... :) Nasz pływak!:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 :diabloti: I jeszcze krótki filmik z pływania: YouTube - Żuczek pływa - SZUKAM DOMU Quote
_bubu_ Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Ale cudne! Kochany Żuczuś :loveu::loveu: Można oglądac i oglądać . I jak go tu nie kochać :p Te miny są powalające . szalony mały sportowiec . dzięki dziewczyny ! Dodam zdjęcia do ogłoszeń. Quote
3 x Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Tylko niech tu ktoś chociaż zagląda... :( zaglada, zaglada tylko podczytuje i siedzi cicho :oops: Quote
togaa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Zdjęcia do ogłoszeń to najlepiej wszystkie...!!!Cudowne i te portretowe i te w ruchu.... Ach, jaki Zuk szczęśliwy....:loveu:. To młodziutki piesiu, zresztą to widac w jego szaleństwach... Może w końcu ktos sie w nim zakocha...? Quote
_bubu_ Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 żuczek czeka na chętnego , który by z nim pojechał w poniedziałek na rehabilitacje! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 W poniedziałek niestety odpadam :( Kto pomoże Żuczkowi? Quote
Recommended Posts