Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_bubu_']Żuczek coraz cześciej uzywa chorej łapeczki. A ja w tym tygodniu nie miałam czasu ani razu pojechac z nim do Katowic na rehabilitację :(

Dobrze że juz "macha" łapką :lol: Wiemy Bubu że ciężko o ciągłość w rehabilitacji Żuczka, odległość robi swoje!

ŻUCZEK CHCE ZAMIESZKAĆ W DT W KATOWICACH!!

Posted

Oby Żuczek zaczał śmigać na 4 łapkach w ślad za Lolusiem!

Tylko tak tu pusto, nie ma pieniędzy, chętnych na rehabilitację, na TYMCZAS w Katowicach... :(

Beata, jeśli są jakieś pieniądze na benzynę to ja mogę w przyszłym tygodniu pojechać z Żuczkiem. Tylko nigdy nie byłam na rehabilitacjach i nie wiem, co i jak :oops:

Posted

[quote name='_bubu_']Super :) to proponuję abyśmy pojechały pierwszy raz razem.
A Żuczka muszę pochwalić chodzi coraz lepiej :)

To w takim razie dogadamy się :)

No, oby tak dalej! :loveu: Pewnie już śmigałby na 4, gdyby nie rzadkie rehabilitacje... :-(

Posted

żuczek dzisiaj miał dzień pełen atrakcji , które zafundowała mu pinczerka :loveu: Nauczyła go pływać , szczegóły pewnie sama napisze :cool3: W każdym razie maluch spał do wieczora :)

Posted

Może na lekcje pływania Pinczerka wzięłaby Lolusia i Pepi...?;)

To tez żywieckie połamańce a pływanie to najlepsza terapia.....

Posted

Do Żuczka potrzebowałam już drugiej osoby do pomocy, nie wiem jakby było z trójką chętnych do pływania czworonogów :evil_lol:

Żuczek faktycznie spisał się świetnie :) Szaleństwa było co nie miara! Na początku chłopak był bardzo nieśmiały, jak to tak można łapki zamoczyć... Ale piłka od tymczasowej Pani _bubu_ wygrała ze strachem i rzucał się do wody jak pies ratownik, przebierał CZTEREMA łapkami... Zakochać się tylko w takim wariacie :loveu:

Dziś wieczorem wstawie zdjęcia i filmik ;)

Posted

Ale cudne! Kochany Żuczuś :loveu::loveu: Można oglądac i oglądać . I jak go tu nie kochać :p Te miny są powalające . szalony mały sportowiec . dzięki dziewczyny ! Dodam zdjęcia do ogłoszeń.

Posted

Zdjęcia do ogłoszeń to najlepiej wszystkie...!!!Cudowne i te portretowe i te w ruchu....

Ach, jaki Zuk szczęśliwy....:loveu:. To młodziutki piesiu, zresztą to widac w jego szaleństwach...

Może w końcu ktos sie w nim zakocha...?