Zofia.Sasza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Zajrzyjcie czasem do ich towarzysza niedoli, co? http://www.dogomania.pl/forum/f28/ajaks-waleczny-z-boguszyc-szukam-miejsca-na-smierc-138048/ Quote
CoolCaty Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Piękne psiaczki czekają na dom. Przypominam, że dom tymczasowy może liczyć na pomoc finansowa na podstawie faktur od lekarza weterynarii. Może się jednak ktoś skusi? Quote
mgie Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Super,że jest możliwość wsparcia finansowego..więc kto jest chętny dać dt ? Quote
giselle4 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 CoolCaty napisał(a):Piękne psiaczki czekają na dom. Przypominam, że dom tymczasowy może liczyć na pomoc finansowa na podstawie faktur od lekarza weterynarii. Może się jednak ktoś skusi? Bardzo prosimy i grosik damy:loveu: Quote
mgie Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ja już miałam brać się za ogłoszenia ,ale czekam na więcej zdjęć. Wiadomo,czy Zofia zrobiła zdjęcia bokserkom? Quote
CoolCaty Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Zdjęcia niebieskookiej sa autorstwa Zosi, robione w zeszłym tygodniu. Chłopakowi robiłam zdjęcia miesiąc temu. Poprosze Zosię, żeby zrobiła nowe w weekend - takie typowo do ogłoszeń. Quote
Nadziejka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :Dog_run::Dog_run::ylsuper::ylsuper:prosimyyy i czekamyyyy:multi:boksienki w gore po domeczki:multi: Quote
DorkaWD Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Więc czekamy na nowe wieści i fotki (duuuużo fotek) A tymczasem... idziemy na pierwszą by domki miały okazję nas zobaczyć :multi: Quote
Zofia.Sasza Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Jak się uda, to zrobię. Ale ona siedzi w trzech pokojach ze 120 innymi psami :-( Quote
mgie Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Jak jego oko tak wyglądało miesiąc temu...to jakie jest teraz:-( ? Quote
DorkaWD Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 mgie napisał(a):Jak jego oko tak wyglądało miesiąc temu...to jakie jest teraz:-( ? Dziewczyny,oglądałyście to oczko ostatnio? Jak jest? A może by spróbować zrobić jakiś bazarek i umieścić chłopaka w jakimś zaprzyjaźnionym hoteliku? Gdybyście miały namiar na hotelik z miejscem wolnym (i nie koszmarnie drogim) to może warto? Przynajmniej na czas szukania DT Co najlepiej schodzi na bazarkach? Dysponuję ciuszkami na niemowlę (dziewczynkę) i roślinami, jakaś biżuteria pewnie też się znajdzie :razz: Czy istnieje szansa, by jakaś fundacja wspomogła biedaka i dała fundusze na leczenie i kastrację (nie pamiętam czy już jest ciachnięty :oops:) Quote
sleepingbyday Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 nigdy nie waidomo, co na bazarku zejdzie. ja też mogę dorzucic kilka fantów. każdy grosz się przyda. wiem, ze sieje defetyzm, ale jednak bazarkami nie opędzimy hotelikowych wydatków. Quote
Zofia.Sasza Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 To oczko nie wygląda na chore - po prostu jest niebieskie... Ale ja się nie znam.:oops: Quote
giselle4 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 DorkaWD napisał(a):Dziewczyny,oglądałyście to oczko ostatnio? Jak jest? A może by spróbować zrobić jakiś bazarek i umieścić chłopaka w jakimś zaprzyjaźnionym hoteliku? Gdybyście miały namiar na hotelik z miejscem wolnym (i nie koszmarnie drogim) to może warto? Przynajmniej na czas szukania DT Co najlepiej schodzi na bazarkach? Dysponuję ciuszkami na niemowlę (dziewczynkę) i roślinami, jakaś biżuteria pewnie też się znajdzie :razz: Czy istnieje szansa, by jakaś fundacja wspomogła biedaka i dała fundusze na leczenie i kastrację (nie pamiętam czy już jest ciachnięty :oops:) Cioteczki chyba Fundacje boksery w potrzebie pomoze,zawsze pomagają ale troche kasy i my musimy miec i szukac Ds....bazarek zrobila ale marnie mi idzie...ale kazdy grosz sie liczy.Bardzo chce aby chłopaka zobaczyl wet z tym oczkiem...musi jego bolec.... i dziewczynka tez jest suuper...moze ktos pokocha biedaków.... Quote
Yana Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 bokserki przypominają o sobie z rana... od czerwca mogę zadeklarować parę złotych na DT lub hotel, gdyby była taka możliwość Quote
Anna_33 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 W sobote bedziemy w Boguszycach. Sprobujemy jakos ja wydlubac z tych 120 psow i Zofia zrobi na pewno piekne zdjecia. Bedzie tez wet, ale rzuci sie na sterylki. Zobaczymy, moze zerknie na oko. CoolCaty do konca tygodnia moze byc malo aktywna na forum. Ale bardzo jej na sercu lezy los tych dwoch psow. Mialam juz mail w sprawie jednego z nich, odpisalam, ale bez odzewu jak na razie. Bazarkami faktycznie nie opedzimy kosztow hoteliku. Trzeba za wszelka cene znalezc dt lub ds. Partycypowac w leczeniu bedziemy, z naszych zbiorek, z bazarkow itd. Quote
giselle4 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ..Kazdy grosz potrzebny:oops: zapisywac sie cioteczki nie mówie o wiekich sumach ale 5-10zl please:loveu: Quote
DorkaWD Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 giselle4 napisał(a):..Kazdy grosz potrzebny:oops: zapisywac sie cioteczki nie mówie o wiekich sumach ale 5-10zl please:loveu: Ostatnio mam niewyróbkę czasową (za 2 tygodnie mam egzamin z psem) Znalazłam troszkę srebra w którym nie chodzę, jedynie tak mogę pomóc. Jutro porobię fotki i wystawię lub podepnę się pod istniejący bazarek na boksiaki. Jest już taki? Gdzie? Quote
Anna_33 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Jutro pojawia sie zdjecia zrobione przez Zofie) Na pewno beda piekne i profesjonalnie wykonane) Ale poki co pokazujemy te. Quote
giselle4 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ...ale pieknosc a chłopak? nie gniewajcie sie ze tak o niego cały czas pytam jakos w sercu siedzi i smutno mi:-( pierwsze 10zl mamy na boksie;) Quote
Recommended Posts