Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne psiaczki czekają na dom. Przypominam, że dom tymczasowy może liczyć na pomoc finansowa na podstawie faktur od lekarza weterynarii. Może się jednak ktoś skusi?

Posted

CoolCaty napisał(a):
Piękne psiaczki czekają na dom. Przypominam, że dom tymczasowy może liczyć na pomoc finansowa na podstawie faktur od lekarza weterynarii. Może się jednak ktoś skusi?

Bardzo prosimy i grosik damy:loveu:

Posted

Zdjęcia niebieskookiej sa autorstwa Zosi, robione w zeszłym tygodniu. Chłopakowi robiłam zdjęcia miesiąc temu. Poprosze Zosię, żeby zrobiła nowe w weekend - takie typowo do ogłoszeń.

Posted

mgie napisał(a):
Jak jego oko tak wyglądało miesiąc temu...to jakie jest teraz:-( ?

Dziewczyny,oglądałyście to oczko ostatnio? Jak jest?

A może by spróbować zrobić jakiś bazarek i umieścić chłopaka w jakimś zaprzyjaźnionym hoteliku?
Gdybyście miały namiar na hotelik z miejscem wolnym (i nie koszmarnie drogim) to może warto? Przynajmniej na czas szukania DT

Co najlepiej schodzi na bazarkach?
Dysponuję ciuszkami na niemowlę (dziewczynkę) i roślinami, jakaś biżuteria pewnie też się znajdzie :razz:

Czy istnieje szansa, by jakaś fundacja wspomogła biedaka i dała fundusze na leczenie i kastrację (nie pamiętam czy już jest ciachnięty :oops:)

Posted

DorkaWD napisał(a):
Dziewczyny,oglądałyście to oczko ostatnio? Jak jest?

A może by spróbować zrobić jakiś bazarek i umieścić chłopaka w jakimś zaprzyjaźnionym hoteliku?
Gdybyście miały namiar na hotelik z miejscem wolnym (i nie koszmarnie drogim) to może warto? Przynajmniej na czas szukania DT

Co najlepiej schodzi na bazarkach?
Dysponuję ciuszkami na niemowlę (dziewczynkę) i roślinami, jakaś biżuteria pewnie też się znajdzie :razz:

Czy istnieje szansa, by jakaś fundacja wspomogła biedaka i dała fundusze na leczenie i kastrację (nie pamiętam czy już jest ciachnięty :oops:)

Cioteczki chyba Fundacje boksery w potrzebie pomoze,zawsze pomagają
ale troche kasy i my musimy miec i szukac Ds....bazarek zrobila ale marnie mi idzie...ale kazdy grosz sie liczy.Bardzo chce aby chłopaka zobaczyl wet z tym oczkiem...musi jego bolec....
i dziewczynka tez jest suuper...moze ktos pokocha biedaków....

Posted

W sobote bedziemy w Boguszycach.
Sprobujemy jakos ja wydlubac z tych 120 psow i Zofia zrobi na pewno piekne zdjecia.
Bedzie tez wet, ale rzuci sie na sterylki. Zobaczymy, moze zerknie na oko.
CoolCaty do konca tygodnia moze byc malo aktywna na forum.
Ale bardzo jej na sercu lezy los tych dwoch psow.
Mialam juz mail w sprawie jednego z nich, odpisalam, ale bez odzewu jak na razie.
Bazarkami faktycznie nie opedzimy kosztow hoteliku. Trzeba za wszelka cene znalezc dt lub ds.
Partycypowac w leczeniu bedziemy, z naszych zbiorek, z bazarkow itd.

Posted

giselle4 napisał(a):
..Kazdy grosz potrzebny:oops:
zapisywac sie cioteczki
nie mówie o wiekich sumach
ale 5-10zl
please:loveu:

Ostatnio mam niewyróbkę czasową (za 2 tygodnie mam egzamin z psem)
Znalazłam troszkę srebra w którym nie chodzę, jedynie tak mogę pomóc. Jutro porobię fotki i wystawię lub podepnę się pod istniejący bazarek na boksiaki.
Jest już taki? Gdzie?