CoolCaty Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 W tej chwili jest ustalone, że niunia pojedzie do Berlina w przyszłą sobotę. Quote
AgaiTheta Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Czy możecie powiedzieć coś więcej o charakterze chłopaka? Jak on się zachowuje w stosunku do ludzi skoro całe życie jest w azylu? Czy jest możliwość sprawdzenia jak on zachowuje się w mieszkaniu? Quote
Anna_33 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Chłopak - robocze imię Star - ma ok 2-3 lat. Jest pieszczochem - próbuje pakować sie na kolana swojemu opiekunowi. Ma powtarzające się problemy z gruczoąłmi trzecich powiek. One nigdy nie były leczone, więc podejrzewam, że jest to porządnego przeleczenia. Miesiąc temu miał na skórze grzbietu zmiany skórne - kilka dni temu już zniknęły. Nie podbiega i nie prosi o dom - w przytulisku jest od szczeniaka, jednak jakimś cudem pozostał przyjazny i widać w jego oczach prośbę o znalezienie się po drugiej stronie siatki. Jak widac, jest przyjazny, moze troche zrezygnowany ale bardzo pragnie czlowieka. Nie mamy mozliwosci wzieca go do domu na troche i sprawdzenia jak zachowuje sie w mieszkaniu... Quote
giselle4 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 ..Star moze chata sie znajdzie? Na pierwsza maluszku bo wlazłeś mi do serca.........i mysle i mysle;) Moze ktos wezmie na pare godzin Stara do chatki aby zobaczyc jak bedzie sie zachowywał?;) Quote
xmartix Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 mam chętnych na adopcję bokserki, więc wysyłam zdjęcia STelli im, ok? Quote
Soema Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 xmartix napisał(a):mam chętnych na adopcję bokserki, więc wysyłam zdjęcia STelli im, ok? Stella miała mieć dom w Berlinie, jestem w kontakcie z Fundacją SOS a dziś okazuje się, że Stella pojechała do Poznania.:roll: Quote
Soema Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 http://www.bokserywpotrzebie.pl/ tu też jest masa psiaków bez domu :) Quote
Soema Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 xmartix napisał(a):czyli że ma dom? Nie wiem...:roll: miała mieć dom od soboty.. w Berlinie. A dziś ktoś ją zabrał z Boguszyc. Quote
CoolCaty Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Jak to ktoś ją zabrał z Boguszyc? Przecież ma ustalony wyjazd do Berlina. Nikt sie nie kontaktował w sprawie zabrania tej suni. Przecież tak nie można! Czy wiecie kto ją zabrał? Quote
CoolCaty Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Co do chłopaka, to niestety nie mamy możliwości sprawdzenia jak będzie zachowywał się w mieszkaniu. Wiem, ze to by dużo dało, ale rzeczywistość Boguszycka to wyklucza. Załamałam się zabraniem boksi. Quote
Soema Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 CoolCaty napisał(a):Jak to ktoś ją zabrał z Boguszyc? Przecież ma ustalony wyjazd do Berlina. Nikt sie nie kontaktował w sprawie zabrania tej suni. Przecież tak nie można! Czy wiecie kto ją zabrał? Jest pod Poznaniem.. w Gaju... Quote
Soema Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Też mnie to zaskoczyło.. Zapraszam na wątek psiaków z O. Sz :) http://www.dogomania.pl/forum/f28/szansa-dla-psow-z-ostatniej-szansy-pozwolmy-im-godnie-zyc-zbieramypieniadzenahotel-138884/ Quote
giselle4 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Soema napisał(a):Stella miała mieć dom w Berlinie, jestem w kontakcie z Fundacją SOS a dziś okazuje się, że Stella pojechała do Poznania.:roll: Soema nie rozumiem? Moze Fundacja ją zabrała,no przeciez chyba nie wyadoptowali nagla jej.. do kogo pojechała do Poznania? Oj kurcze:crazyeye:smutno mi..bo tak nie mozna Cioteczki napiszcie na jakie konto pieniazki dla Stara przelac z bazarku? Quote
Soema Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Zaszło nieporozumienie.. :roll: sunia pojechała do schroniska, do Gaju.. Chyba nie będzie domu w Berlinie. CoolCaty, czy sunia była sterylizowana? Bo niedawno padło, że nie.. Quote
giselle4 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Soema napisał(a):Zaszło nieporozumienie.. :roll: sunia pojechała do schroniska, do Gaju.. Chyba nie będzie domu w Berlinie. CoolCaty, czy sunia była sterylizowana? Bo niedawno padło, że nie.. Soema walnij mnie w łeb bo nie rozumiem dalej dlaczego do schroniska pojechała>?:mad: miała juz prawie domek? co sie dzieje? Quote
Soema Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 giselle4 napisał(a):Soema walnij mnie w łeb bo nie rozumiem dalej dlaczego do schroniska pojechała>?:mad: miała juz prawie domek? co sie dzieje? Nie kuś.... mam ochotę dziś kogoś palnąć. Na ogólnym jest już wyjaśniona sytuacja. Zaszła pomyłka, bo Zarząd nie wiedział że sunia ma mieć dom i wyraził zgodę, by pojechała. Szkoda... sunia jest w schronisku. Zresztą nie jestem upoważniona chyba do tego :roll::oops: Quote
giselle4 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ...to znaczy ze jest dalej do adopcji ...tylko z Gaju więc działamy:mad: nie ma co sie zastanawiac jak nie Berlin to gdzies w POlsce ale chata dalej potrzebna dla dziewczynki i chłopaczka:crazyeye: Quote
CoolCaty Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Peniążki na bokserki przelewamy na konto Argosa: Fundacja dla Zwierząt ARGOS 47 1240 6133 1111 0000 4808 5915 z dopiskiem ("tytułem:") Boguszyce - boksery Quote
giselle4 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 CoolCaty napisał(a):Peniążki na bokserki przelewamy na konto Argosa: Fundacja dla Zwierząt ARGOS 47 1240 6133 1111 0000 4808 5915 z dopiskiem ("tytułem:") Boguszyce - boksery Dziekuje to dla mnie wiadomosc:crazyeye: a gdzie moge poczytac o Stelli? Quote
GoniaP Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Proszę o namiary do domu w Berlinie. Jeśli to dobry dom i się z nimi dogadam, osobiście odwiozę tam sunię. Quote
DorkaWD Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='CoolCaty']Peniążki na bokserki przelewamy na konto Argosa: Fundacja dla Zwierząt ARGOS 47 1240 6133 1111 0000 4808 5915 z dopiskiem ("tytułem:") Boguszyce - boksery DZIĘKUJĘ!! Jutro nasz bazarek --> http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebro-dla-bokserow-z-boguszyc-koniec-12-00-3-vi-138478/#post12342671 dobiega końca ;) Emocje mnie zjadają, nawet ten rotawirus którego przechodzę dość ostro, ma problem by mnie od kompa oderwać :evil_lol: Quote
Soema Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Stella pod opieką Fundacji Emir Star z przytuliska Quote
Recommended Posts