DorkaWD Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Jeśli dobrze policzyłam to z bazarku szykuje się 184zł :multi: Bazarek do jutra, kończymy w samo południe - TRZYMAĆ KCIUKI przez noc (sprawdzę kto nie trzyma i :mad:) Przy okazji... proszę o podbicie bazarku --> http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebro-dla-bokserow-z-boguszyc-koniec-12-00-3-vi-138478/#post12342652 Quote
Anna_33 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Oczko oniemiale z zachwytu Oczko pijane z radosci Quote
CoolCaty Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dziś dzwoniła w sprawie Stara bardzo miła pani z Poznania. Pani ma sunię bokserkę 2 letnią i szuka dla niej towarzysza. Zależy jej żeby piesek był wykastrowany, bo nie chce mieć szczeniąt. Martwi się jak mały będzie zachowywał się w mieszkaniu. Mieszkanie ma co prawda bezpośredni dostęp do ogródka, ale wiadomo, że chciałaby, żeby psiak przebywał w mieszkaniu a nie na zewnątrz. Nie mogłam Pani nic zagwarantować. Pani porozmawia z mężem i da mi ostateczną odpowiedź w piątek. W sobotę wykastruję Stara w Boguszycach. Quote
CoolCaty Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Kochani jest nowe konto do wpłat na psy z Ostatniej Szansy FUNDACJA OSTATNIA SZANSA PIWNA 7/5A 00 - 265 WARSZAWA BANK PEKAO S.A. 68 1240 1066 1111 0010 2468 8007 Przy każdej ewentualnej wpłacie należy wpisać na jakiego psiaka wpłacamy. Tu np: dla boksera Stara :) Quote
DorkaWD Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Pierwsze pieniążki z bazarku mam już na koncie :multi: Dzięki Fliage36 psiaki dostaną aż 165zł Dziś popołudniu jestem umówiona z Aleksandra Bytom na odbiór osobisty i dzięki niej psiaki dostaną aż 51zł [SIZE=1]Jak "M"pojawi się wieczorem w domu z "łupami" to robimy przelew (ja nie potrafię tego obsługiwać :oops:) Quote
CoolCaty Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dorka - jesteś niesamowita! Dziękuję w imieniu Stara, Quote
giselle4 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 DZIEKUJE;) TROCHE SIE ZANIEDBAŁAM ALE DZISIAJ ROZLICZE I PRZESLE....:multi: miałam ciężką adopcje sorry Quote
DorkaWD Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='CoolCaty']Kochani jest nowe konto do wpłat na psy z Ostatniej Szansy FUNDACJA OSTATNIA SZANSA PIWNA 7/5A 00 - 265 WARSZAWA BANK PEKAO S.A. 68 1240 1066 1111 0010 2468 8007 Przy każdej ewentualnej wpłacie należy wpisać na jakiego psiaka wpłacamy. Tu np: dla boksera Stara :) Na chwilę obecną jest wpłacone 226zł :cool3: Będzie jeszcze 21zł (niestety przez weekend przelewy nie docierają, więc pewnie dopiero dziś to 21zł u nas zostanie zaksięgowane) Pieniążki bazarkowe poszły z dopiskiem na oba psiaki, wy lepiej wiecie komu leczenie jest pilniejsze ;) Gdy przelew dotrze to proszę o jakieś potwierdzenie na wątku bazarkowym. Przy najbliższej okazji proszę wydrapkać w moim imieniu obie piękności :loveu: Quote
CoolCaty Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Pieniążki na bokserka wpłynęły na konto OS. Bardzo, bardzo dziękujemy. Niestety w sobotę nie udało mi się wykastrować małego, bo miałyśmy alarm z sunią Żabką z jego wybiegu, która złamała nóżkę. Poza tym było bardzo dużo roboty z przygotowaniem psów do wyjazdu do Niemiec. Specjalnie zaprosiłam ludzi z Niemiec do obejrzenia bokserka, jednak nie załapał się na transport. Zmartwiłam się, bo mały kulał na przednią lewą łapkę. On jest delikatny w porównaniu z innymi psami na jego wybiegu i co chwilę coś mu dolega. Na szczęscie organizm sobie radzi jak narazie sam i pies wygrzebuje się z różnych dolegliwości. Ech maleńki, czy doczekasz się w końcu wyjazdu z Boguszyc? Quote
gosikf & dogs Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 kochana mordzia, trzymam kciuki za ten dom w poznaniu Quote
CoolCaty Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Dom z Poznania już się nie odezwał niestety. Pani chciała wiedziec jak pies zachowuje się w domu, a ja niestety nie mogłam jej na to pytanie odpowiedziec :( Quote
giselle4 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ...Star sliczosci,grosz z bazaku przelany:loveu: niech sie jemu szczęsci:evil_lol: Quote
DorkaWD Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 25zł w drodze, lub już na miejscu (znaczy na koncie psiaków) Psiaki z bazarku dostały łącznie 251.oo zł Proszę o potwierdzenie (gdy już przyjdzie drugi przelew) w wątku bazarkowym, czyli w -->http://www.dogomania.pl/forum/f1075/zakonczony-srebro-dla-bokserow-z-boguszyc-koniec-12-00-3-vi-138478/index9.html#post12452465 A teraz DOMAGAM się wieści o psiakach! :razz: Quote
Soema Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ty znasz te psiaki i znasz Boguszyce.. wiesz co jest dla nich najlepsze. Nie jest to na pewno DS, ale jeśli ma mieć spokój, człowieka i nie być 'tam', to super :) na pewno poznasz go lepiej i to o wiele ułatwi adopcję, bo on jak na boksia umaszczenie ma nietypowe :) Quote
CoolCaty Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Kochani, zastanawiam się nad zabraniem Stara do schroniska do Łodzi. Rozmawiałam już z lekarzami ze schronu i Star mógłby zamieszkać w schronisku w osobnym pokoju, bez innych zwierząt, nie w klatce. Miałby ciepło, sucho i spokojnie i specjalny nadzór lekarzy, a ja przyjeżdżałabym codziennie zabierac go na spacery. Co o tym sądzicie? Chciałabym go zabrac w czwartek. Tu jednak miałby większą szansę na adopcję. Quote
giselle4 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ...jejku,chyba spadlaś jemu z nieba;) cioteczko za bazarku pieniazki przelałam na Stara jak cos będzie potrzeba ...bedziesz pisac;):oops: Quote
Anna_33 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Do chwili obecnej mamy zaksiegowane takie wplaty dla boksera: 25zł, 226 zł, 22 zł. Quote
Recommended Posts