Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś dzwoniła w sprawie Stara bardzo miła pani z Poznania. Pani ma sunię bokserkę 2 letnią i szuka dla niej towarzysza. Zależy jej żeby piesek był wykastrowany, bo nie chce mieć szczeniąt. Martwi się jak mały będzie zachowywał się w mieszkaniu. Mieszkanie ma co prawda bezpośredni dostęp do ogródka, ale wiadomo, że chciałaby, żeby psiak przebywał w mieszkaniu a nie na zewnątrz. Nie mogłam Pani nic zagwarantować. Pani porozmawia z mężem i da mi ostateczną odpowiedź w piątek.
W sobotę wykastruję Stara w Boguszycach.

Posted

Kochani jest nowe konto do wpłat na psy z Ostatniej Szansy
FUNDACJA OSTATNIA SZANSA
PIWNA 7/5A
00 - 265 WARSZAWA
BANK PEKAO S.A.

68 1240 1066 1111 0010 2468 8007

Przy każdej ewentualnej wpłacie należy wpisać na jakiego psiaka wpłacamy. Tu np: dla boksera Stara :)

Posted

Pierwsze pieniążki z bazarku mam już na koncie :multi:
Dzięki Fliage36 psiaki dostaną aż 165zł
Dziś popołudniu jestem umówiona z Aleksandra Bytom na odbiór osobisty i dzięki niej psiaki dostaną aż 51zł

[SIZE=1]Jak "M"pojawi się wieczorem w domu z "łupami" to robimy przelew (ja nie potrafię tego obsługiwać :oops:)

Posted

[quote name='CoolCaty']Kochani jest nowe konto do wpłat na psy z Ostatniej Szansy
FUNDACJA OSTATNIA SZANSA
PIWNA 7/5A
00 - 265 WARSZAWA
BANK PEKAO S.A.

68 1240 1066 1111 0010 2468 8007

Przy każdej ewentualnej wpłacie należy wpisać na jakiego psiaka wpłacamy. Tu np: dla boksera Stara :)
Na chwilę obecną jest wpłacone 226zł :cool3: Będzie jeszcze 21zł (niestety przez weekend przelewy nie docierają, więc pewnie dopiero dziś to 21zł u nas zostanie zaksięgowane)
Pieniążki bazarkowe poszły z dopiskiem na oba psiaki, wy lepiej wiecie komu leczenie jest pilniejsze ;)
Gdy przelew dotrze to proszę o jakieś potwierdzenie na wątku bazarkowym.

Przy najbliższej okazji proszę wydrapkać w moim imieniu obie piękności :loveu:

Posted

Pieniążki na bokserka wpłynęły na konto OS. Bardzo, bardzo dziękujemy.
Niestety w sobotę nie udało mi się wykastrować małego, bo miałyśmy alarm z sunią Żabką z jego wybiegu, która złamała nóżkę. Poza tym było bardzo dużo roboty z przygotowaniem psów do wyjazdu do Niemiec. Specjalnie zaprosiłam ludzi z Niemiec do obejrzenia bokserka, jednak nie załapał się na transport.
Zmartwiłam się, bo mały kulał na przednią lewą łapkę. On jest delikatny w porównaniu z innymi psami na jego wybiegu i co chwilę coś mu dolega. Na szczęscie organizm sobie radzi jak narazie sam i pies wygrzebuje się z różnych dolegliwości.
Ech maleńki, czy doczekasz się w końcu wyjazdu z Boguszyc?

Posted

Dom z Poznania już się nie odezwał niestety. Pani chciała wiedziec jak pies zachowuje się w domu, a ja niestety nie mogłam jej na to pytanie odpowiedziec :(

Posted

Ty znasz te psiaki i znasz Boguszyce.. wiesz co jest dla nich najlepsze.
Nie jest to na pewno DS, ale jeśli ma mieć spokój, człowieka i nie być 'tam', to super :) na pewno poznasz go lepiej i to o wiele ułatwi adopcję, bo on jak na boksia umaszczenie ma nietypowe :)

Posted

Kochani, zastanawiam się nad zabraniem Stara do schroniska do Łodzi. Rozmawiałam już z lekarzami ze schronu i Star mógłby zamieszkać w schronisku w osobnym pokoju, bez innych zwierząt, nie w klatce. Miałby ciepło, sucho i spokojnie i specjalny nadzór lekarzy, a ja przyjeżdżałabym codziennie zabierac go na spacery. Co o tym sądzicie? Chciałabym go zabrac w czwartek. Tu jednak miałby większą szansę na adopcję.