Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Star ma na imię Baks, a oczka ma ok. :lol: I na żywo wcale nie jest smutny! Biega, podskakuje, głasków się domaga. Z charakteru jest taki bardziej gapowaty. Psiaków nie zaczepia, raczej one jego. Ma ok. 2 lat.
Suczka (Oczka) jest troszkę starsza (2-4 latka) i to u niej 3 powieka robi wrażenie niezupełnie zdrowej. Powinna iść do domu bez innych psów, bo wdaje się w kłótnie.

Posted

DorkaWD napisał(a):
A no zbieramy :loveu:
Do tej pory na bazarku jest 135zł (jeśli dobrze policzyłam) a to dopiero wywoławcze :multi:

ja przy Tobie to pikus:crazyeye:
ale kazdy grosz sie liczy hihihih:evil_lol:

Posted

giselle4 napisał(a):
....wypatrzy
Baks to ma taki pychol do buziaków:loveu::crazyeye:
zbieramy pieniazki i szukamy domków:crazyeye:

A no zbieramy :loveu:
Do tej pory na bazarku jest 135zł (jeśli dobrze policzyłam) a to dopiero wywoławcze :multi:

Posted

Boksery nie są ogłaszane. Najbardziej wiarygodne informacje napisała Zofia. Problem z wypadającym gruczołem treciej powieki ma samiec.
Nie potrafię zabrac się do ogłoszeń tych psiaków, bo nie wiem jak szukac domu dla psa, który jest w schronisku. Szukałam domu dla zwierząt, które miałam na miejscu u siebie w DT i potrafiłam owiedzieć o nich wszystko co interesowało potencjalny domek.
Zrobię im allegro i ogłoszenie na alegratce.
Czy mogę prosić o namiar na stronę o bokserach, żebym mogła napisać do nich prośbę o umieszczenie boksiów na stronie.

Posted

Dziewczyny, czy boksie są ogłaszane?
Na wątku są sprzeczne informacje, np. co do stosunku suni do innych psów. Który psiak ma problemy z trzecią powieką? Bo co do wieku, to wiem że ciężko określić..
Prosiliście Fundacje, żeby umieściły chociaż informacje o nich na swojej stronie?

Posted

CoolCaty napisał(a):

Czy mogę prosić o namiar na stronę o bokserach, żebym mogła napisać do nich prośbę o umieszczenie boksiów na stronie.

Ja się pośpieszyłam.. i napisałam do p. Zosi z SOS Bokserom o nich, z krótką informacją i zdjęciami.:oops:

Posted

...ogłaszam psiaki w schronach
ale musze miec info wiarygodnew
aby nie było niespodzianek i powrótow.
Ze napisałas do Fundacji suuuper
ja tez zawsze prosze o umieszczenie na stronie i są ......
ale juz w wyadoptowanych;)

Posted

Soema napisał(a):
Dziewczyny, czy boksie są ogłaszane?
Na wątku są sprzeczne informacje, np. co do stosunku suni do innych psów. Który psiak ma problemy z trzecią powieką? Bo co do wieku, to wiem że ciężko określić..
Prosiliście Fundacje, żeby umieściły chociaż informacje o nich na swojej stronie?

Zgodnie z tym co napisałam kłopoty z powieką ma sunia. Powieczki czerwone, wypływ z oczek. Informację o tym, że czasem nie zgadza się z psami mam od p. Agaty, jej opiekunki (a to raczej konkretna i rozsądna osoba). Co do wieku, to piesek młodszy, suka starsza, ale oba dość młode (2-4 lata).

Posted

Dziękuję Zosiu :) jak będę się kontaktowała z Fundacją, to na pewno to przekażę.
Ma ktoś kontakt z Fundacją Boksery w Potrzebie? Dobrze by było jakby ludzie zobaczyli te cuda..

Posted

Probuje sie dodzwonic do CoolCaty, moze chce zeby do Niej byl namiar.
Moze zaczekajmy jeszcze chwile? CC pewnie kroi jakiegos pacjenta:-)
Moim telefonem mozecie szastac wedle uznania jakby bylo trzeba)

Posted

Anna_33 napisał(a):
Probuje sie dodzwonic do CoolCaty, moze chce zeby do Niej byl namiar.
Moze zaczekajmy jeszcze chwile? CC pewnie kroi jakiegos pacjenta:-)
Moim telefonem mozecie szastac wedle uznania jakby bylo trzeba)

Aniu podany jest Twój, lepiej będzie chyba, jak pisałaś że CC często nie może odebrać.
Boksie będą za kilka dni na stronie SOS :)

Posted

Anna_33 napisał(a):
A do mnie przyszla pierwsza oferta ds dla suczki.
W Berlinie, CoolCaty jak nie wlaczysz telefonu, to zaraz przyjade..

To jak znaleźli sunie?

Posted

Od dwoch tygodni z Wioletat organizujemy wyjazd duzej grupki psow, czesc do Niemiec, czesc pod Slubice, kilka do DN.
Jej znajomi najwyrazniej zobaczyli zdjecie suni i chca jej dac dom staly.
Wioletat za nich reczy glowa ) Mieszkaja w Berlinie.

Posted

No to zostałby tylko psiak .. :) mi się Berlin nie podoba, ale sunia mam nadzieję, że będzie bardzo szczęśliwa :)
Trzymam kciuki za powodzenie akcji i za Was ;)