MagdaNS Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Niezłe niezłe Halciu ;) ja też jestem za tym, żeby Murka się przyczaiła na tarmoszącego się Lorka :) Quote
Luzia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Proponuję zamontowanie gdzieś kamerki co by było widać co Lori robi jak nikt nie patrzy :evil_lol: najlepiej taką na podczerwień co żeby i w nocy dało się go podglądać :D Quote
Murka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Musicie się na razie zadowolić króciutkim filmikiem nakręconym na kolanie, żeby Lorka nie peszyć :evil_lol: Chyba jeszcze nie pokazywałam jak zjada z ręki na wybiegu. [video=youtube;ZSd6YmYvUIQ]http://www.youtube.com/watch?v=ZSd6YmYvUIQ[/video] Złapanie Lorka w zabawie będzie nie lada wyzwaniem, bo nawet bez aparatu jest to wielkie święto. Dzisiaj jak byłam na ich wybiegu to razem z Pają ruszyły do płotu z powodu psa sąsiadki, ale nagrało mi się tylko jak Loruś opuszcza kitę i patrzy z przestrachem na aparat... A tu tradycyjny widok: Loruś i Pajcia [IMG]http://i54.tinypic.com/aavgxw.jpg[/IMG] W ogóle to jak Paja wychodzi z wybiegu to Loruś ma chęć wybrać się razem z nią ;) Ciekawe czy wróciłby sam na wybieg :roll: Póki co nie chce wyjść choć go wołam :diabloti: Quote
Nutusia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Też o tym pomyślałam, co by było, gdyby wybieg zostawić otwarty... Ale chyba jednak zbyt niebezpieczny byłby to eksperyment na razie :) Quote
agusiazet Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Bierze smakołyk i zmyka, oj ten misiek ostrożny:) Quote
Murka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ostrożny i strachliwy, ale za to zamachał do mnie ogonem :multi: Nie do pajci, nie do innego psa... Stał naprzeciwko mnie, a ja zamykałam bramkę po wypuszczeniu Pajci, ogon miał uniesiony wysoko i tak się chyba trochę zapomniał, popatrzył na mnie, ja powiedziałama "Loruś", a on zamajtał delikatnie, hihi. Mała rzecz a cieszy. Straszny ważniak się zrobił, chodzi po wybiegu, biega, kita w górze, szczeka... Będę polować z aparatem, aby Wam to pokazać, bo widok wart wszystkiego. Quote
halcia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 W zasadzie nie masz wyjscia....bo bysmy Cie molestowały!:diabloti::eviltong: Quote
MagdaNS Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 No, Lori, chyba niemożliwe dzięki Murce staje się możliwe :) Ty się normalnie socjalizujesz chłopie :) Quote
Ulka18 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Jak sie juz wygadalas co Lori potrafi, to nie masz wyjscia Murko jak tylko to nakrecic lub napstrykac zdjec ;-) Quote
Ra_dunia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Brykający Lorek. To dopiero musi być widok! Quote
Murka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Zamordujcie mnie, nie miałam aparatu... a dzisiejszy widok mnie powalił... Lorek PODSKAKIWAŁ i bawił się z Pają!!! :crazyeye: Stawał na dwóch łapach... a jakie miny robił zaczepne... Muszę sobie aparat na tasiemce na szyi powiesić. Quote
Nutusia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 No proszę jaka szczera Kaśka z naszej Murki - przyznała się bez bicia! :) Ale i obietnicę złożyła - chcesz fajną "smyczkę" na aparat?... Lorek podskakujący, miny strojący, ogonem machającym - CUDA, CUDA ogłaszają, a jeszcze do Bożego Narodzenia kawał czasu! :) Quote
halcia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Kasia!!Wrrrr...nie testuj naszej cierpliwosci.Wierzymy,ale chcemy to WIDZIEC!!!! Quote
Murka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Na razie pokażę Wam próbkę aktywności Lorcia, niestety szybko się kapnął, że mam aparat i niewiele sie udało złapać, ale coś tam zawsze. Przepraszam za kieeeepską jakość filmiku, ale wiecie jak to z Lorkiem, poza tym miałam jeszcze na smyczy Dixie i nie mogłam zbyt szybko i sprawnie się przemieszczać ;) [video=youtube;7AdXGIwv8jg]http://www.youtube.com/watch?v=7AdXGIwv8jg[/video] Quote
halcia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ogonkiem razno macha.Nawet to cieszy.Porusza się tez nie boczkiem,tylko centralnie. Quote
rita60 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='halcia']Ogonkiem razno macha.Nawet to cieszy.Porusza się tez nie boczkiem,tylko centralnie.[/QUOTE] No i prawie biega:loveu: Quote
agusiazet Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ja to chyba myślałam, że Lori nie ma ogona:) Quote
eloise Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Paja to wariat :) a Lori jaki dostojny! :) super super super! :) Quote
Ra_dunia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Paja jakie ADHD :D A Lori z rozmachanym ogonem powala! Murko - dobrze, że mu pannicę do boksu wprowadziłaś, widać, że od razu nowa energia w niego wstąpiła :) Quote
Nutusia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Biega, truchta, galopkuje i jeszcze kitą wywija!!!! CUDA! :) Quote
Randa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Paja nadrabia za dwóch, ta gówniara to był dobry pomysł, bo Lorek całkiem odmieniony...:lol: Quote
halcia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 No wiesz...jak swiat swiatem gówniary nakrecaja "statecznych "panów...:cool3::eviltong: Quote
Dark Lord Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Murko, musisz aparat zakamuflować jakoś tak jak to robią, gdy filmują z ukrytej kamery, żeby Lorek się nie zorientował:lol: Quote
Recommended Posts