Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ty masz napisac!! Bo sie nie moge doczekac:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 No i jak? Pysia, wyniki prosimy :mad::cool3: Quote
malawaszka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 haha kto by pomyślał, że Pysia taka skromna :evil_lol: no dobra napiszę :evil_lol: Kissi zdobyła Złoto i CWC :multi: :multi: :multi: Quote
Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='malawaszka']haha kto by pomyślał, że Pysia taka skromna :evil_lol: no dobra napiszę :evil_lol: Kissi zdobyła Złoto i CWC :multi: :multi: :multi: No to gratulacje!!:laola: Trzeba to oblac! :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
asher Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Gratuluję!!! :klacz: Pysia, a będziesz je kiedyś wystawiac obie na tej samej wystawie? W tej samej klasie by były? ;) Quote
anetta Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Jeeeeee :Cool!: brawo! :sweetCyb: :popcorn::popcorn::popcorn: Quote
Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 asher napisał(a):Gratuluję!!! :klacz: Pysia, a będziesz je kiedyś wystawiac obie na tej samej wystawie? W tej samej klasie by były? ;) Nie będę bo to gooooooooooopota :) Nie potrafię się rozdwoić ;) A złoto i CWC to dzięki tym kciukom :) :Rose: Dziękujemy !!:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :iloveyou:[SIZE=2] :iloveyou: :iloveyou:KISSI :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :laola: :laola: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :bigcool::Cool!: :bigcool: :Cool!: Quote
PiotrekJ Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Magda_Miki napisał(a):Trzeba to oblac! :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Koniecznie :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 No to ja razem z Wami wypiję :) Był to debiut Zmorki 2 w dorosłej klasie :)No i sprawiła siędziewczyna :) Jestem z niej dumna :oops: A co do zdjęć....Wiecie ze to wredne kamerzysko nie chce wgraćmi na twardy filmu ???? Program specjalny mówi że mam za małą rozdzielczość !!!! Koszmar!!!:placz: Quote
Baha Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Pysia, SUPER, wielkie gratulacje - to wielka wygrana, trzymalam kciuki, a Sally łapki:) i udało sie. Cieszymy sie z Wami:) Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :Cool!::Cool!::Cool!::Rose::bigcool::bigcool: :bigcool::B-fly::BIG::laola::cunao:BRAWO KISSI i Pysia ;) Quote
Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 No więc tak : Nie zostałam przeciagnięta przez ring i nawet Kissi stała grzecznie :) Ale pierwszy raz w życiu sięspociłam z wrażenia ;) Seti się jednym paluszkiem wystawia ale Kiska to dziczek i do tego mający swoje zdanie na temat tego gdzie iść...Ale przeżyłyśmy i na dodatek ma maupa napisane ze pięknie sięwystawia...jestem w szoku....:multi: A z zakrętami było tak: jak biegnę to Kissi sie rozpędza i leci prosto więc aby ja zakręcić to trzeba o nos wyprzedzic ją i naprzeć udem na nią :lol: Tylko że problem z wyprzedzaniem...;) Ale tym razem byłam szybsza od samolotu wojskowego najnowszej generacji :evil_lol: Quote
Baha Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Pysia, ale najwazniejsze , że sie udało:) Jak mogłabys podaj mi stawke niufków na maila. i o lhasaczki bardzo prosze:) Quote
beria Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Pysia']Za Zmorke 2 trzeba trzymać bo mam ją dopiero półtora miesiaca i jeszcze nie odrosły jej kudły na łapach i w ogóle daleko jej do formy ...Ale postaramy sie ;) Taa, daleko jej do formy :evil_lol: Gratulacje!!! Quote
Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='beria']Taa, daleko jej do formy :evil_lol: Gratulacje!!! No postarałyśmy się ;) Ja zeby ona mnie nie wypchnęła z ringu a ona postarała mnie w nim zatrzymac:evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Pysia, brawo, brawo :klacz: I dlaczego na wystawe powędrowała kamera, a nie aparat? :angryy: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Super się spisałyście obie [SIZE=1] tylko nie ta kamera :mad: Quote
Hanna R. Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 No widzisz Pysiu - JAKI PAN - TAKI KRAM !!! :cool1: A tak nawiasem - czy dzisiaj TEŻ byłas na prochach ??? Quote
beria Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Pysia napisał(a):Ale tym razem byłam szybsza od samolotu wojskowego najnowszej generacji :evil_lol: Bez prochów Pysia na miałaby takiego speeda :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No widzisz Pysiu - JAKI PAN - TAKI KRAM !!! :cool1: A tak nawiasem - czy dzisiaj TEŻ byłas na prochach ??? Tak :) Dzisiaj też byłam na prochach :evil_lol: Maga100 i Alicjarydzewska - powędrował aparat też ale sam nie chciał robićfot :placz: Quote
beria Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 To proszę o powystawowe fotki złotej medalistki. Quote
Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 beria napisał(a):To proszę o powystawowe fotki złotej medalistki. Powystawowe toma ale śpiące :) Dostałam chyba 3 od dobrych ludzi takie po ringu :) wstawię jutro bo przejechałam przeszło 700 km, miałam SILNE PRZEJSCIA I TERAZ MAM TRAUME ;) Ide odpocząć i wziąść prochy :eviltong: Jutro rano wstawię foty :) Quote
PIKA Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 PYSIA GRATULACJE :laola::drink1: [quote name='Pysia'] Wiecie ze to wredne kamerzysko nie chce wgraćmi na twardy filmu ???? Program specjalny mówi że mam za małą rozdzielczość !!!! Koszmar!!!:placz: a czy w związku z tym Twoj TZ przypadkiem nie załuje tego zakupu ? :angryy: Quote
Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='PIKA']PYSIA GRATULACJE :laola::drink1: a czy w związku z tym Twoj TZ przypadkiem nie załuje tego zakupu ? :angryy: Cholender wyobraź sobie ze nie !!:mad: Mówi tylko żem nieudolna...Wiedziałam ze będęmiećproblemy przez to wredziarstwo jak tylko się w domu pojawiło !! Wstawiekilka fotek z piątku :) My :) Czyli Zmory 3 i Lunka ;) Chodź Lunetko, chodx Przyszła...ale nie ta co trzeba... Jak widac... Quote
Recommended Posts