ewelinabuck Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 zmor is BEst a zmoreczki is Best THE BEST Quote
sylwiaskalska Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Ja widze tutaj że teraz to zmoreczki najlepsze przyjaciółki :) i teoria legła ze suki to się nie dogadują :cool1: Quote
Pysia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ja widze tutaj że teraz to zmoreczki najlepsze przyjaciółki :) i teoria legła ze suki to się nie dogadują :cool1: Z Seti każda sie dogada chyba ze jest psychiczna :) A Kissi jest zupełnie normalna :multi: One dogadują się od początku :) Inaczej niż z sobkowatą sznaucerką teściowej... Ta jest psychiczna i warczy z daleka :) Quote
sylwiaskalska Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Pysia napisał(a):Z Seti każda sie dogada chyba ze jest psychiczna :) A Kissi jest zupełnie normalna :multi: One dogadują się od początku :) Inaczej niż z sobkowatą sznaucerką teściowej... Ta jest psychiczna i warczy z daleka :) Pysia ja ci musze powiedzieć że masz dar do wymyślania imion : Kissi extra- ja się zgłosze do ciebie jak dostane malucha bo jak suczka to wiadomo Pysia ale na pieska nie mam pomysłu :???: :niewiem: Quote
Pysia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Pysia ja ci musze powiedzieć że masz dar do wymyślania imion : Kissi extra- ja się zgłosze do ciebie jak dostane malucha bo jak suczka to wiadomo Pysia ale na pieska nie mam pomysłu :???: :niewiem: :oops: No co Ty... One mają tak w papierach ;) SETI Dryfujący Miś i KISS ME KETTY King of Helluland... Imie na P dla maluszka? Pentagram; Pupil; Pirat; Pharaoh ( faraon); Pylik; Pearl;Pocisk;Pinball; Private( szeregowiec); Pączek; Paluszek :) ; Painkiller ( srodek przeciwbólowy ) ; Pal ( kumpel):) To na jedną chwile :) Quote
sylwiaskalska Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 To nie musi być na P - chodzi mi o imię takie dla mnie prywatnie :) dlatego mam problem bo tych imion jest od groma- napewno wpadne na imie na ostatnią chwilkę :) Quote
Pysia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 sylwiaskalska napisał(a):To nie musi być na P - chodzi mi o imię takie dla mnie prywatnie :) dlatego mam problem bo tych imion jest od groma- napewno wpadne na imie na ostatnią chwilkę :) Jak na dowolną to pomyślę :) Wieczorem wstawiam następne fotki :) Zespaceru z Malawaszkateż:) Teraz jadę przygotowaćZmorkę 2 na wystawe jutrzejszą :) Trzymajcie jutro około 13-tej kciuki za Zmoreczke ;) Quote
sylwiaskalska Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 No pewnie że trzymam kciuki . Niech bedzie LEPSZA :) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Te czarne mordunie pysiunie są kofane, ale fajnie tak sie do nich poprfzytulac, kiedy na dworze mróz :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Stonoga http://i9.photobucket.com/albums/a64/BlackObsession/wiosna/zimno121.jpg :laugh2_2: I trzymamy mocno kciuki za jutrzejsza wystawe :thumbs: Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 O to jutro wystawa sie szykuje??:crazyeye: No to ja mocno trzymam:thumbs: Quote
PIKA Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 No to rzymamy kciuki za Zmoreczki malutkie :happy1: Quote
Pysia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Za Zmorke 2 trzeba trzymać bo mam ją dopiero półtora miesiaca i jeszcze nie odrosły jej kudły na łapach i w ogóle daleko jej do formy ...Ale postaramy sie ;) Kilka fotek :) ZMOR i Zmoreczka :) Zdech pies ze szczęścia ;) Mizianie brzunia Tak mi dobrze... Bawimy się Słoneczko nasze :) Tu też A tu foczka ;) A to spacerek z " Waszkami " ;) Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Pysia']A tu foczka ;) Alicja R. nazywa tę pozę żabą, ja kaczką a tu się jeszcze foczka pojawia :evil_lol: ... Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Ale Pysia bedziesz cykala fotki na wystawie?? Albo ktos inny? Chetnie bym zobaczyla jak sobie radzicie;) Quote
LAZY Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Powodzenia na wystawie!!!! Trzymamy kciuki i prosimy o relacje fotkowa! Quote
malawaszka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 ejjj co ten psacerek z waszkami taki skąpy???!!! :angryy: Quote
anushka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 fotki śliczne jak zawsze Zmorki nadają się do reklamy Heyah bo tam gdzieś byly fotki łapeczek,idealnie pasują mi do reklamy;) Malawaszka a ten psiak to była krótkowłosa suczka bernardynka,jest na stronce którą mam w podpisie,w dziale >nowy dom<,adoptowana chyba 16 stycznia w Poznaniu:cool1: mam nadzieję,że trafiła do dobrego domu..:-( Quote
PIKA Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='malawaszka']ejjj co ten psacerek z waszkami taki skąpy???!!! :angryy: zimno bylo, to krotki był :evil_lol: o wyjasnienie slowa psacerek nie poproszę, bo znowu będzie, ze sie czepiam :roll: :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Powodzonka na wystawie :multi: 3mamy kciuki :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='PIKA']zimno bylo, to krotki był :evil_lol: o wyjasnienie slowa psacerek nie poproszę, bo znowu będzie, ze sie czepiam :roll: :diabloti: psacerek to spacerek z psami :evil_lol: a ja już wieeeemmmmm :multi: :multi: :multi: Quote
Baha Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 powiedz:) trzymalam kciuki... czytam ten watek, bo my z Pysia to teraz przez Zmorke i Sally moja to "rodzina" :) Quote
malawaszka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 powiem tylko tyle, że poszło baaaardzzoooooo dobrzeeeee :multi: :loveu: ale szczegóły poda sama Pysia - niech ma tą przyjemność :razz: Quote
Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Oj no napisz już sama :) Fotorelacji nie będzie. Dlaczego? Bo mamy kamere :-( :placz: :angryy: Quote
Recommended Posts