Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Ja widze tutaj że teraz to zmoreczki najlepsze przyjaciółki :) i teoria legła ze suki to się nie dogadują :cool1:
Z Seti każda sie dogada chyba ze jest psychiczna :) A Kissi jest zupełnie normalna :multi: One dogadują się od początku :) Inaczej niż z sobkowatą sznaucerką teściowej... Ta jest psychiczna i warczy z daleka :)

Posted

Pysia napisał(a):
Z Seti każda sie dogada chyba ze jest psychiczna :) A Kissi jest zupełnie normalna :multi: One dogadują się od początku :) Inaczej niż z sobkowatą sznaucerką teściowej... Ta jest psychiczna i warczy z daleka :)

Pysia ja ci musze powiedzieć że masz dar do wymyślania imion : Kissi extra- ja się zgłosze do ciebie jak dostane malucha bo jak suczka to wiadomo Pysia ale na pieska nie mam pomysłu :???: :niewiem:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Pysia ja ci musze powiedzieć że masz dar do wymyślania imion : Kissi extra- ja się zgłosze do ciebie jak dostane malucha bo jak suczka to wiadomo Pysia ale na pieska nie mam pomysłu :???: :niewiem:

:oops: No co Ty... One mają tak w papierach ;) SETI Dryfujący Miś i KISS ME KETTY King of Helluland...
Imie na P dla maluszka?
Pentagram; Pupil; Pirat; Pharaoh ( faraon); Pylik; Pearl;Pocisk;Pinball; Private( szeregowiec); Pączek; Paluszek :) ; Painkiller ( srodek przeciwbólowy ) ; Pal ( kumpel):) To na jedną chwile :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
To nie musi być na P - chodzi mi o imię takie dla mnie prywatnie :) dlatego mam problem bo tych imion jest od groma- napewno wpadne na imie na ostatnią chwilkę :)

Jak na dowolną to pomyślę :)
Wieczorem wstawiam następne fotki :) Zespaceru z Malawaszkateż:) Teraz jadę przygotowaćZmorkę 2 na wystawe jutrzejszą :) Trzymajcie jutro około 13-tej kciuki za Zmoreczke ;)

Posted

Za Zmorke 2 trzeba trzymać bo mam ją dopiero półtora miesiaca i jeszcze nie odrosły jej kudły na łapach i w ogóle daleko jej do formy ...Ale postaramy sie ;)
Kilka fotek :)
ZMOR i Zmoreczka :)

Zdech pies ze szczęścia ;)

Mizianie brzunia

Tak mi dobrze...

Bawimy się

Słoneczko nasze :)

Tu też

A tu foczka ;)

A to spacerek z " Waszkami " ;)

Posted

fotki śliczne jak zawsze Zmorki nadają się do reklamy Heyah bo tam gdzieś byly fotki łapeczek,idealnie pasują mi do reklamy;) Malawaszka a ten psiak to była krótkowłosa suczka bernardynka,jest na stronce którą mam w podpisie,w dziale >nowy dom<,adoptowana chyba 16 stycznia w Poznaniu:cool1: mam nadzieję,że trafiła do dobrego domu..:-(

Posted

[quote name='malawaszka']ejjj co ten psacerek z waszkami taki skąpy???!!! :angryy:
zimno bylo, to krotki był :evil_lol:
o wyjasnienie slowa psacerek nie poproszę, bo znowu będzie, ze sie czepiam :roll: :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']zimno bylo, to krotki był :evil_lol:
o wyjasnienie slowa psacerek nie poproszę, bo znowu będzie, ze sie czepiam :roll: :diabloti:

psacerek to spacerek z psami :evil_lol:

a ja już wieeeemmmmm :multi: :multi: :multi: