Pysia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: a dlaczemu nie ma jabłuszka ....:razz::razz:zjadłaś :roll: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l-7.jpg TZ zjadł :diabloti: [quote name='Doginka']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l21-4.jpg O qrna, tchu nie mogę złapać Może podać tlen należy? :roll::evil_lol: To co koondle robią najczęściej ;) Quote
anetta Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 One to chyba jak dzieci syjamskie, cały czas przyklejone do siebie :evil_lol::evil_lol: Fajowy ten sznur :cool1: Quote
Pysia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 anetta napisał(a):One to chyba jak dzieci syjamskie, cały czas przyklejone do siebie :evil_lol::evil_lol: Fajowy ten sznur :cool1: Czasami są przyklejone do mnie lub do innej istoty ludzkiej. Zdarza się też tak, że przyklejaja sie do NASZEJ strawy :mad::diabloti: Quote
Pegaza Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Cze Pysiu:p nawiązując do Twej wypowiedzi yorki sa przyjacielkie i agresji nie mają..:evil_lol: no chyba ze są wyjatki hehe np moja jedna mala...:mad: Twoje futra sa w dobrej komitywie..:loveu: Quote
Pysia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Pysiu:p nawiązując do Twej wypowiedzi yorki sa przyjacielkie i agresji nie mają..:evil_lol: no chyba ze są wyjatki hehe np moja jedna mala...:mad: Twoje futra sa w dobrej komitywie..:loveu: To ja w swoim życiu trafiłam tylko na jeden przyjacielski eksponat, a jak wiadomo ta rasa jest wszędzie :diabloti: Co do komitywy to tfu tfu!!!! Codziennie są wariacje i szaleństwa. Razem są na dworze, razem chodzą, razem piją, razem śpią jedna obok drugiej na dworze i razem szaleją :loveu: Wyglądaja jak dwie szczęśliwe niufki :loveu: No...Może czasami wygladają na nie do końca normalne niufki :diabloti: Quote
anetta Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Pysia napisał(a):Czasami są przyklejone do mnie lub do innej istoty ludzkiej. Zdarza się też tak, że przyklejaja sie do NASZEJ strawy :mad::diabloti: OOoo, to już ni ejest ciekawie :evil_lol: To już lepiej jak są przyklejone do siebie :evil_lol: O masz, a teraz owca :mdleje: Quote
Pegaza Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Pysia moje tez mają takiego baranka hehe te yorasy musza miec nawet takie same zabawki:evil_lol: Quote
AlKil Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Zrewidowałam swoje poglądy ........ mam jednego niufa i dwa yoraski. W związku ze wzorcem odchudzam yoraski i czekam aż się wybarwią, a niufa zapisuję na kurs ratownictwa wodnego....:lol: Quote
LAZY Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ja mam taką owcę, ja mam! Ida chcieć ją zjeść, ale ja nie pozwolić. Dla dobrych stosunków z moją wariatką nie pokażę jej, że jednak pieskom można się owcami bawić:diabloti: Która z dziewczyn z taką gracją przed ucinaniem pazurków galopuje? Quote
Pysia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 anetta napisał(a):OOoo, to już ni ejest ciekawie :evil_lol: To już lepiej jak są przyklejone do siebie :evil_lol: O masz, a teraz owca :mdleje: Przeklejanie sie do strawy jest nader kochana interesujace, bo potem trzeba wymnyślać coś nowego do jedzenia :diabloti: Pegaza napisał(a):Pysia moje tez mają takiego baranka hehe te yorasy musza miec nawet takie same zabawki:evil_lol: Przekonaj się :evil_lol: AlKil napisał(a):Zrewidowałam swoje poglądy ........ mam jednego niufa i dwa yoraski. W związku ze wzorcem odchudzam yoraski i czekam aż się wybarwią, a niufa zapisuję na kurs ratownictwa wodnego....:lol: Nareszcie :multi: Bo przecież po yoraskowej tylko yoraska moze być :evil_lol: LAZY napisał(a):Ja mam taką owcę, ja mam! Ida chcieć ją zjeść, ale ja nie pozwolić. Dla dobrych stosunków z moją wariatką nie pokażę jej, że jednak pieskom można się owcami bawić:diabloti: Która z dziewczyn z taką gracją przed ucinaniem pazurków galopuje? Jak to? :mad: Nie dasz dziecku zabawki? :shake::razz::mad::evil_lol: To Zmorka tak zwiewa, a przed nią Szelma :diabloti: Quote
Pysia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Niespodziewajka ;) Dwie wnusie: Bahiya i Bahati :loveu: Quote
Pegaza Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Normalnie aureolki im dac nad glowe takie slodkie aniolki:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/P1060184.jpg Quote
Pysia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Pegaza napisał(a):Normalnie aureolki im dac nad glowe takie slodkie aniolki:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/P1060184.jpg To masz jeszcze dwa Janiołki :evil_lol: I Bahiya na mokro ;) Quote
Pegaza Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Normalnie mnie rozpieszczasz z rana tymi fotkami :p a tak powaznie są roznice widzialne okiem między nimi...? Quote
LAZY Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ich oczy sa przepiękne! Udane masz wnusie Pysiu, oj udane!:loveu: Quote
Matusz Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/P1060287.jpg cud, miód i malina, tylko wycałować :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Pegaza napisał(a):Normalnie mnie rozpieszczasz z rana tymi fotkami :p a tak powaznie są roznice widzialne okiem między nimi...? Nie wiem. Nie widziałam już bardzo dawno Bahati na żywo.... LAZY napisał(a):Ich oczy sa przepiękne! Udane masz wnusie Pysiu, oj udane!:loveu: Udanych mam właścicieli, dlatego i wnusie udane :loveu: Matusz napisał(a):http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/P1060287.jpg cud, miód i malina, tylko wycałować :loveu::loveu::loveu::loveu: Toteż Bahiyę wycałowałam :evil_lol: Bahati wycałuję, jak zobaczę na żywo ;) Quote
LAZY Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Pysia napisał(a): Udanych mam właścicieli, dlatego i wnusie udane :loveu: Co prawda, to prawda. Ale materiał genetyczny też ma tutaj znaczenie, pielęgnacja maluszków itd. Proszę tutaj swojej roli nie umniejszać (w końcu właścicieli też Ty testowałaś:)). Quote
Doginka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Qrcze, ja nie widzę zadnych różnic między nimi:crazyeye::razz: - chodzi o niufki:diabloti: Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Po pierwsze - to nie są siostry Ballady. To są dwa wielkie niufy, a ja mam yoraskę. Po drugie - jak mnie testowałaś??? Quote
malawaszka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 AlKil napisał(a): Po drugie - jak mnie testowałaś??? widzisz - to było tak doskonałe, że niezauważalne dla testowanego :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 LAZY napisał(a):Co prawda, to prawda. Ale materiał genetyczny też ma tutaj znaczenie, pielęgnacja maluszków itd. Proszę tutaj swojej roli nie umniejszać (w końcu właścicieli też Ty testowałaś:)). Ja nie umniejszam. Miałam tylko 7-8 tygodni wiec zdarzyłam je tylko ociupinke przygotować do nowego życia ;) Doginka napisał(a):Qrcze, ja nie widzę zadnych różnic między nimi:crazyeye::razz: - chodzi o niufki:diabloti: Okularki może? :diabloti: AlKil napisał(a):Po pierwsze - to nie są siostry Ballady. To są dwa wielkie niufy, a ja mam yoraskę. Po drugie - jak mnie testowałaś??? Po pierwsze - są to siostry Ballady tylko ofutrzone a Ty wytrymowałaś Ballade :diabloti: Po drugie - czytałam między wierszami no i.... Akurat z Tobą sprawa była prosta, bo jakbyś dogomaniackiemu szczeniakowi krzywde zrobiła Tobyś juz nie żyła :evil_lol: Dogomaniacy Wszystkich Krajów Łączcie się ;) Pegaza napisał(a):hahah dobre pytanie Ewa:evil_lol: Proste ;) malawaszka napisał(a):widzisz - to było tak doskonałe, że niezauważalne dla testowanego :evil_lol: A co? Źle wybrałam ? ;) Quote
AlKil Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Pegaza napisał(a):hahah dobre pytanie Ewa:evil_lol: :B-fly: malawaszka napisał(a):widzisz - to było tak doskonałe, że niezauważalne dla testowanego :evil_lol: widocznie w dzieciństwie należała do Klubu Niewidzialnej Ręki...:lol: Pysia napisał(a): Po pierwsze - są to siostry Ballady tylko ofutrzone a Ty wytrymowałaś Ballade :diabloti: Po drugie - czytałam między wierszami no i.... Akurat z Tobą sprawa była prosta, bo jakbyś dogomaniackiemu szczeniakowi krzywde zrobiła Tobyś juz nie żyła :evil_lol: Dogomaniacy Wszystkich Krajów Łączcie się ;) Proste ;) A co? Źle wybrałam ? ;) No tak, znając Twoją wyobraźnię, konałabym w mękach........:roll: proste. Zapytaj wnusi.........:eviltong: Quote
Pysia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 AlKil napisał(a)::B-fly: No tak, znając Twoją wyobraźnię, konałabym w mękach........:roll: proste. Zapytaj wnusi.........:eviltong: Znając siebie to zrobiłabym taki przewrót jakbyś zrobiła największą z możliwych krzywd pieskowi :evil_lol: A jest wielu takich tutaj, którzy takie przewroty lubią :diabloti: Zapytałam ;) Powiedziała mi, że jest normalnym psem który jest szczęśliwy mimo chwilowego braku salonu z kominkiem :loveu: Albert ją poparł :) Quote
Recommended Posts