Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: a dlaczemu nie ma jabłuszka ....:razz::razz:zjadłaś :roll:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l-7.jpg
TZ zjadł :diabloti:

[quote name='Doginka']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l21-4.jpg

O qrna, tchu nie mogę złapać
Może podać tlen należy? :roll::evil_lol:

To co koondle robią najczęściej ;)

Posted

anetta napisał(a):
One to chyba jak dzieci syjamskie, cały czas przyklejone do siebie :evil_lol::evil_lol:

Fajowy ten sznur :cool1:

Czasami są przyklejone do mnie lub do innej istoty ludzkiej. Zdarza się też tak, że przyklejaja sie do NASZEJ strawy :mad::diabloti:

Posted

Cze Pysiu:p

nawiązując do Twej wypowiedzi yorki sa przyjacielkie i agresji nie mają..:evil_lol: no chyba ze są wyjatki hehe np moja jedna mala...:mad:

Twoje futra sa w dobrej komitywie..:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Pysiu:p

nawiązując do Twej wypowiedzi yorki sa przyjacielkie i agresji nie mają..:evil_lol: no chyba ze są wyjatki hehe np moja jedna mala...:mad:

Twoje futra sa w dobrej komitywie..:loveu:

To ja w swoim życiu trafiłam tylko na jeden przyjacielski eksponat, a jak wiadomo ta rasa jest wszędzie :diabloti:
Co do komitywy to tfu tfu!!!! Codziennie są wariacje i szaleństwa. Razem są na dworze, razem chodzą, razem piją, razem śpią jedna obok drugiej na dworze i razem szaleją :loveu: Wyglądaja jak dwie szczęśliwe niufki :loveu: No...Może czasami wygladają na nie do końca normalne niufki :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Czasami są przyklejone do mnie lub do innej istoty ludzkiej. Zdarza się też tak, że przyklejaja sie do NASZEJ strawy :mad::diabloti:

OOoo, to już ni ejest ciekawie :evil_lol:
To już lepiej jak są przyklejone do siebie :evil_lol:

O masz, a teraz owca :mdleje:

Posted

Zrewidowałam swoje poglądy ........ mam jednego niufa i dwa yoraski. W związku ze wzorcem odchudzam yoraski i czekam aż się wybarwią, a niufa zapisuję na kurs ratownictwa wodnego....:lol:

Posted

Ja mam taką owcę, ja mam! Ida chcieć ją zjeść, ale ja nie pozwolić. Dla dobrych stosunków z moją wariatką nie pokażę jej, że jednak pieskom można się owcami bawić:diabloti:
Która z dziewczyn z taką gracją przed ucinaniem pazurków galopuje?

Posted

anetta napisał(a):
OOoo, to już ni ejest ciekawie :evil_lol:
To już lepiej jak są przyklejone do siebie :evil_lol:

O masz, a teraz owca :mdleje:

Przeklejanie sie do strawy jest nader kochana interesujace, bo potem trzeba wymnyślać coś nowego do jedzenia :diabloti:

Pegaza napisał(a):
Pysia moje tez mają takiego baranka hehe te yorasy musza miec nawet takie same zabawki:evil_lol:

Przekonaj się :evil_lol:

AlKil napisał(a):
Zrewidowałam swoje poglądy ........ mam jednego niufa i dwa yoraski. W związku ze wzorcem odchudzam yoraski i czekam aż się wybarwią, a niufa zapisuję na kurs ratownictwa wodnego....:lol:

Nareszcie :multi: Bo przecież po yoraskowej tylko yoraska moze być :evil_lol:

LAZY napisał(a):
Ja mam taką owcę, ja mam! Ida chcieć ją zjeść, ale ja nie pozwolić. Dla dobrych stosunków z moją wariatką nie pokażę jej, że jednak pieskom można się owcami bawić:diabloti:
Która z dziewczyn z taką gracją przed ucinaniem pazurków galopuje?

Jak to? :mad: Nie dasz dziecku zabawki? :shake::razz::mad::evil_lol:
To Zmorka tak zwiewa, a przed nią Szelma :diabloti:

Posted

Pegaza napisał(a):
Normalnie mnie rozpieszczasz z rana tymi fotkami :p
a tak powaznie są roznice widzialne okiem między nimi...?

Nie wiem. Nie widziałam już bardzo dawno Bahati na żywo....

LAZY napisał(a):
Ich oczy sa przepiękne! Udane masz wnusie Pysiu, oj udane!:loveu:

Udanych mam właścicieli, dlatego i wnusie udane :loveu:

Matusz napisał(a):
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/P1060287.jpg

cud, miód i malina, tylko wycałować :loveu::loveu::loveu::loveu:

Toteż Bahiyę wycałowałam :evil_lol: Bahati wycałuję, jak zobaczę na żywo ;)

Posted

Pysia napisał(a):

Udanych mam właścicieli, dlatego i wnusie udane :loveu:

Co prawda, to prawda. Ale materiał genetyczny też ma tutaj znaczenie, pielęgnacja maluszków itd. Proszę tutaj swojej roli nie umniejszać (w końcu właścicieli też Ty testowałaś:)).

Posted

LAZY napisał(a):
Co prawda, to prawda. Ale materiał genetyczny też ma tutaj znaczenie, pielęgnacja maluszków itd. Proszę tutaj swojej roli nie umniejszać (w końcu właścicieli też Ty testowałaś:)).

Ja nie umniejszam. Miałam tylko 7-8 tygodni wiec zdarzyłam je tylko ociupinke przygotować do nowego życia ;)

Doginka napisał(a):
Qrcze, ja nie widzę zadnych różnic między nimi:crazyeye::razz: - chodzi o niufki:diabloti:

Okularki może? :diabloti:
AlKil napisał(a):
Po pierwsze - to nie są siostry Ballady. To są dwa wielkie niufy, a ja mam yoraskę.
Po drugie - jak mnie testowałaś???

Po pierwsze - są to siostry Ballady tylko ofutrzone a Ty wytrymowałaś Ballade :diabloti:
Po drugie - czytałam między wierszami no i.... Akurat z Tobą sprawa była prosta, bo jakbyś dogomaniackiemu szczeniakowi krzywde zrobiła Tobyś juz nie żyła :evil_lol: Dogomaniacy Wszystkich Krajów Łączcie się ;)

Pegaza napisał(a):
hahah dobre pytanie Ewa:evil_lol:

Proste ;)

malawaszka napisał(a):
widzisz - to było tak doskonałe, że niezauważalne dla testowanego :evil_lol:

A co? Źle wybrałam ? ;)

Posted

Pegaza napisał(a):
hahah dobre pytanie Ewa:evil_lol:

:B-fly:

malawaszka napisał(a):
widzisz - to było tak doskonałe, że niezauważalne dla testowanego :evil_lol:

widocznie w dzieciństwie należała do Klubu Niewidzialnej Ręki...:lol:

Pysia napisał(a):

Po pierwsze - są to siostry Ballady tylko ofutrzone a Ty wytrymowałaś Ballade :diabloti:
Po drugie - czytałam między wierszami no i.... Akurat z Tobą sprawa była prosta, bo jakbyś dogomaniackiemu szczeniakowi krzywde zrobiła Tobyś juz nie żyła :evil_lol: Dogomaniacy Wszystkich Krajów Łączcie się ;)

Proste ;)

A co? Źle wybrałam ? ;)

No tak, znając Twoją wyobraźnię, konałabym w mękach........:roll:

proste.

Zapytaj wnusi.........:eviltong:

Posted

AlKil napisał(a):
:B-fly:

No tak, znając Twoją wyobraźnię, konałabym w mękach........:roll:

proste.

Zapytaj wnusi.........:eviltong:

Znając siebie to zrobiłabym taki przewrót jakbyś zrobiła największą z możliwych krzywd pieskowi :evil_lol: A jest wielu takich tutaj, którzy takie przewroty lubią :diabloti:

Zapytałam ;) Powiedziała mi, że jest normalnym psem który jest szczęśliwy mimo chwilowego braku salonu z kominkiem :loveu: Albert ją poparł :)