AlKil Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Pysia']Ballada też jest śliczna i Ewa twierdzi, że jak ogarnie budowe to będzie wystawiać. Bahati nie widziałam odkąd szczeniaczkiem była, ale Justynka twierdzi że jest niebrzydka. Ją też ma p.Agnieszka wystawiać, tylko też troszkę ułozy sobie plany ;) Co będzie to pozyjemy i zobaczymy :) Behemot jest śliczny, ale poszedł do Askarysa i dobrze wiedziałam ze na wystawy nie pojedzie. Dlaczego go tam sprzedałam? Ano bo wiedziałam, że trafi do psiego nieba za zycia :loveu: Basma była do kochania sprzedana :) Dzieki Izuniu :loveu: Ewa twierdzi, bo nie ma innego wyjścia..........:evil_lol: Ewa jest molestowana, przyciskana, przyduszana, nękana na forach, na gadu, telefonicznie....... Ewie już się to śni po nocach, że nawiedza ją Babcia Pysia i krzyczy o wystawach....:evil_lol: A na razie Ewa ledwo żyje, przeszła zapalenie ucha, tyłek jej już podmarza w prowizorycznym domku, Ewa maluje deski na podbitkę, kładzie styropian na podłogach, załatwia meldunek bo dostała już adres i w końcu może przestać być bezdomną, Ewa ma kilkucentymetrowy odrost i widać jak bardzo jest siwa, a nie ma czasu położyć farby, Ewa przeżyła dużą stratę finansową dzięki pewnej znanej szeroko firmie od wentylacji, ewa obudowuje kojec na wysokość 2m, bo Albert nauczył się przeskakiwać przez wysokość 160 cm i usiłował powitać pana od toytoya...Ewa jak na zmiłowanie czeka na posadzki, Ewa musi kupić kominek, Ewa musi kupić drzwi i Ewa musi się wprowadzić do domu!!!!!!!!.................... Potem Ewa będzie mogła pomyśleć o wystawach.....................:p Quote
malawaszka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ooo Ewa nie pisała, że jest na wywczasach :mdleje: Quote
AlKil Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 malawaszka napisał(a):ooo Ewa nie pisała, że jest na wywczasach :mdleje: Bo Ewa nie ma czasu usiąść i napisać :diabloti: Teraz Ewa wysyła e-maile, więc miała chwilę na podglądnięcie u zdjęć u Pysi. A te wywczasy jakieś kiepskie, nie odchudzają....:placz:Może dlatego, że Ewa nie miała czasu pójść do swojego endokrynologa, żeby skonsultować dawkę hormonów, które łyka, ale musiałaby mieć też czas, żeby zrobić badania, a Ewie brakuje dozorcy, który popilnowałby założonych już kaloryferów i podłogówki, bo jak Ewa wyżej pisała nie ma jeszcze drzwi...:placz: Quote
Pegaza Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 AA no to fajnie:lol: ja szczeze mowiac gdybym miala wybierac to nie wiem czy bym tez jezdzila na wystawy no chyba zeby mnie to wciaglo:roll: Ewa tys jest bidno:calus: Quote
Pysia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Pierwsze co napiszę, to to, że choć baardzo Was wszystkich lubię to coraz bardziej niecierpię dogo. Teraz nie ma wielokrotnego cytowania.... Ciekawe co za kilka dni nastąpi :cool3: W życiu jest zbyt wiele stresów aby człowiek jeszcze musiał się denerwować na forum, gdzie powinien miło spędzać czas. AlKil napisał(a):Ewa twierdzi, bo nie ma innego wyjścia..........:evil_lol: Ewa jest molestowana, przyciskana, przyduszana, nękana na forach, na gadu, telefonicznie....... Ewie już się to śni po nocach, że nawiedza ją Babcia Pysia i krzyczy o wystawach....:evil_lol: A na razie Ewa ledwo żyje, przeszła zapalenie ucha, tyłek jej już podmarza w prowizorycznym domku, Ewa maluje deski na podbitkę, kładzie styropian na podłogach, załatwia meldunek bo dostała już adres i w końcu może przestać być bezdomną, Ewa ma kilkucentymetrowy odrost i widać jak bardzo jest siwa, a nie ma czasu położyć farby, Ewa przeżyła dużą stratę finansową dzięki pewnej znanej szeroko firmie od wentylacji, ewa obudowuje kojec na wysokość 2m, bo Albert nauczył się przeskakiwać przez wysokość 160 cm i usiłował powitać pana od toytoya...Ewa jak na zmiłowanie czeka na posadzki, Ewa musi kupić kominek, Ewa musi kupić drzwi i Ewa musi się wprowadzić do domu!!!!!!!!.................... Potem Ewa będzie mogła pomyśleć o wystawach.....................:p Spisałam sobie po czym pojedziesz na wystawy :diabloti: Gratuluję braku bezdomności :evil_lol: Reszty nie cytuję bo Karol ściąga jakiś film i zabrał mi zbyt wiele przesyłu abym kilka razy cytowała .... Funkcja nie działa .... Bleah... Quote
malawaszka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 multicycatowanie jest teraz przywilejem VIPów :cool3: :evil_lol: jak tak dalej pójdzie to pójdę Twoim śladem :angryy: ale na pwp muszę i tak tu zostać bo TAM nic się nie dzieje :shake: Quote
Pysia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 malawaszka napisał(a):multicycatowanie jest teraz przywilejem VIPów :cool3: :evil_lol: jak tak dalej pójdzie to pójdę Twoim śladem :angryy: ale na pwp muszę i tak tu zostać bo TAM nic się nie dzieje :shake: Ja tu pwp też przeglądam. A tam nic się nie dzieje bo nikt nic nie zaczyna :roll: Quote
psiulka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Doginka']Co to jest pwp?:oops::oops::oops: Dział 'Psy w potrzebie' chyba. Ale dawno tu nie zaglądałam.. :oops: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l189-2.jpg - Świetnie się prezentuje! :loveu: Quote
Pysia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Doginka']Co to jest pwp?:oops::oops::oops: Psy w potrzebie... Jako że nie działa wielokrotne cytowanie to od razu wstawiam fotki. Nie jestem niegrzeczna, ale niecierpliwa - tak :oops: Szelma pijąca wodę życia z tajemniczego źródła porą jesienną ;) Spokojna sunia która odmawia jedzenia ostatnio :mad: I roślinka wiosenna która zwariowała :crazyeye: Quote
Matusz Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Pysiu, ale masz misie w domu:loveu::loveu: będziecie może w Poznaniu?:razz: Quote
Pegaza Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Oo narescie jakies fotki :cool1: dawaj nawet ogrodowe przeciez ogrod o tej porze roku jest rowniez urokliwy:loveu: Quote
Pysia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Matusz - nie jedziemy do Poznania... Doginka - pewnie ze prawdziwy, bo jeszcze nie wypchany :evil_lol: Pegaza - fotki mam, ale straciłam serce do dogo.... Zmorka i kong c.d. Quote
Pegaza Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ojoj ojoj ale sie porobilo..a ja znow czuje sile przyciagania do dogo:p a co smakowitego ma w tym kongo?:p Quote
Pysia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Pegaza']ojoj ojoj ale sie porobilo..a ja znow czuje sile przyciagania do dogo:p a co smakowitego ma w tym kongo?:p Dzieki administracji się porobiło... W kongu akurat w momencie fotkowym był wiejski serek z miodem utwardzony żeby nie wypadł chlebkiem ;) I Tommy Quote
Doginka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 U mnie w fotogalerii też jest niuf, ale Monika stwierdziła, że tylko na 10%:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i porównując z Twoimi niufkami, to Monia ma rację:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Doginka']U mnie w fotogalerii też jest niuf, ale Monika stwierdziła, że tylko na 10%:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i porównując z Twoimi niufkami, to Monia ma rację:evil_lol: I ma racje ;) Quote
Doginka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l197-3.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l180-1.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale jej się język pozwijał:evil_lol::eviltong: Quote
Pegaza Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Halo Pysiu miłego weekendu zycze i pozdrowienia dla Justynki :loveu: Quote
Medorowa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Witam Panią starszą:siara::loceu::loveu: :evil_lol: Quote
LAZY Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ależ czarnulka ma wspaniałą zabawkę:) Kiedys tez taka mielismy, ale Ida ją kilnęła, jak wszystko co trafia w jej paszcze. Pozdrowienia od nas dla Was! Quote
Recommended Posts